Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Neustift

720 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Stubaier Gletscher

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.212 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 1.750 m Total pârtii: 65 km
Cota staţiune: 994 m
Pârtii:
25 km
Instalaţii pe cablu: 26
Pârtii:
15 km
Teleschiuri: 14
Pârtii:
25 km
Telescaune: 7

Domeniu schiabil Stubaier Gletscher

Zona de schi a gheţarului Stubai (1750-3212 m) este cu ai săi 65 km coborâri cu toate gradele de dificultate (şi ture), 22 instalaţii pe cablu şi cel mai mare domeniu schiabil glaciar al Austrei. Aşa îmbunătăţitul "Carusel de Schi" de la piramida cu 3.333 m a Schaufel vă garantează un concediu la schi pe care nu îl veţi uita uşor!

De la extinderea domeniului schiabil telescaunul cu 4 locuri "Daunjoch" permite accesul nu doar la o pârtie neagră ci şi la numeroase posibilităţi de free-ride. Cu o înclinaţie de până la 60 % pârtia "22-Daunhill" duce pe 1,6 km până la Gamsgarten. La Rotadl telescaunul modern şi confortabil de 8 locuri, cu protecţie contra vântului în locuri încălzite vă transportă comod pe munte. Cea mai lungă coborâre a gheţarului are 10 km! Cea mai grea începe "albastru", cu pârtia nr.7, şi trece apoi la staţia intermediară Gamsgarten în tura de schi "Wilde Grub'n", care duce până la staţia de vale Mutterberg. Pentru o zonă glaciară ofertele de off-slope sunt considerabile.

Domeniul schiabil de la gheţarul Stubai este unui din cele mai bune pentru familii cu copii şi a primit diverse sigilii în acest sens. Un exemplu de facilităţi este şcoala de schi, cu instructori specializaţi pentru copii, pentru prime experienţe cât mai plăcute şi mai satisfăcătoare. Pentru asta este rezervată special o suprafaţă: bandă rulantă acoperită, cabană pentru încălzire, schi cu cabluri şi obstacole colorate - totul este dedicat special celor mici. Fie la BIG Family Slalom, BIG Family Boardercross, BIG Family Fun Slope sau BIG Family Schneeburg: în domeniul schiabil pentru familii nu se pune vorba de plictiseală! Cui se joacă mult la aer liber, i se face apoi şi foame: un restaurant pentru copii oferă, cu rezervare, bunătăţi pentru reincărcarea bateriilor. Pentru copii care nu vor să schieze există o grădiniţă, chiar în domeniul schiabil.

Din octombrie 2016 , pe lângă Gamsgarten circulă acum şi noua telecabină Eisgratbahn în tărâmul îngheţat. Până la capătul de staţie la o altitudine de 2900 m, cabinele cu câte 24 de locuri au nevoie de doar 10 minute, timp în care dvs. puteţi admira priveliştea uimitoare a coamei muntoase principale a Alpilor sau vă puteţi conecta la Wi-Fi în mod gratuit. Şi oferta pentru boarderi şi freeskier este şi ea pe măsură, cu de exemplu Stubai Zoo Funpark - unul din cele mai mari din jurul Innsbruck, distracţie garantată!

Lângă staţia de munte Eisgrat se află o altă atracţie specială: peştera de gheaţă Stubai (intrarea nu este inclusă în skipass), vă permite o privelişte fascinantă în lumea de gheaţă şi zăpadă. Skibus-ul gratuit vă duce regulat la staţia din vale a instalaţiilor gheţarului.

Cu skipass-ul "Ski plus City Pass" profitaţi de 308 km de coborâri variate şi de neuitat (cf. regiunea de schi).
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Neustift

De distracţie nu veţi duce lipsă în Valea Stubai. Numeroase localuri de la refugii tradiţionale cu specialităţi tiroleze, trecând prin "Dorfpub" sau "Tschangelair-Alm" cu muzică în direct până la terasa de la staţia de vale a instalaţiei Mutterbergalm. De oferta culinară se ocupă diversele staţii, restaurante, hanuri şi cafenele cât se poate de bine - apoi pe seară îşi deschid porţile baruri şi pub-uri pentru o seară pe cinste sau doar un final plăcut pentru o zi minunată la schi!!

Şi peştera de gheaţă Stubaital merită o vizită, aici veţi afla multe lucruri interesante despre fenomenele glaciare. Pentru o zi de sport şi mai spectaculoasă faceţi o vizită "Air-Parc im Stubay"! Acest paradis acoperit de freestyle oferă parcoursuri şi diverse trambuline, printre care una pentru skateboards.

Snowpark: Snowpark Stubai Zoo Neustift

În cel mai mare domeniu schiabil al Austriei vă aşteaptă "Stubai Zoo", la o altitudine de 3100 m, chiar la Gaisskarferner. Pe o suprafaţă de mai multe hectare se pot da după placul inimii de la începători până la experţi toţi freestylerii pe "liniile" cu diferite grade de dificultate.

Rails, Kicker & Co. nu lasă nimic de dorit. În funcţie de anotimp variază şi set-up-ul, aşa nu sunt pauze de menţionat. Cine vrea să se relaxeze un pic după sau între runs sau vrea să fie o vreme doar spectator, are la dispoziţie la baza parcului mai multe şezlonguri cu sunet pe măsură.

Pe lângă acesta familiile se pot bucura de un parcurs extins de 1000 metri la Eisjochferner. Copiii se dau pe diferite valuri, salturi şi curbe, însoţiţi de mascotele Mini B. şi B.BIG.

Domeniul schiabil Stubaier Gletscher nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Stubaier Gletscher

Raportul pentru Stubaier Gletscher este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Neustift

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Neustift

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex