Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Nassfeld-Hermagor

155 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Nassfeld - Pressegger See

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.002 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 110 km
Cota staţiune: 1.530 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 30
Pârtii:
69 km
Teleschiuri: 16
Pârtii:
11 km
Telescaune: 9

Domeniu schiabil Nassfeld - Pressegger See

Cu"TopSkiPass Kärnten & Osttirol GOLD" vi se pune la dispoziţie începând cu domeniul schiabil Nassfeld-Pressegger See o incredibilă diversitate: puteţi schia în 31 de domenii schiabile, pe un total de 876 km de pârtii (vezi regiune de schi)!

Oferta de pârtii din Nassfeld-Pressegger See este totuşi remarcabilă: 110 km de pârtii, 30 instalaţii pe cablu, posibilităţi de schi până la 2002 m înălţime şi o mare siguranţă de zăpadă oferă condiţii optimale pentru toate categoriile de schiorilor!Millennium-Express, cu 6 km lungime, vă aduce în doar câteva minute din staţia de vale până la Skiplatz Madritsche (1919 m), punctul crucial, de pivot al domeniului schiabil.

Începătorii pot exersa cel mai bine la Sonnleitn sau în jurul Sonnenalpe şi Tressdorfer Alm. Aici se află şi "Bobo's Miniclub", pentru cei mai mici care sunt pregătiţi să-şi facă primele exerciţii pe zăpadă. Cei mai experimentaţi fani ai sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi la Speedstrecke din Troghöhe sau Buckelpiste la Rastl. Pentru freerideri sunt variante bune la coborârea Trogkofel sau la cea din Rudnigsattel. Cea mai lungă pârtie este în acelaşi timp şi singura variantă de coborâre până în vale şi are o lungime de 7,6 km, începând de la Tröpolacher Alm. Cei mici pot exersa în zona destinată special, lângă staţia de vale.

O altă atracţie este circuitul Ski-Movie-Rennstrecke din Zweikofelbahn. Un snowpark variat le stă în Watschiger-Alm-Lift la dispoziţia freestyle-rilor, cât şi un ski- şi boardercross la coborârea spre vale. Existü şi o funslope, cu o lungime de 700 m, la coborârea Lärchenboden.

Ca serviciu special vă sunt oferite Wi-Fi-Hotspots, răspândite peste tot în domeniul schiabil, unde vă puteţi conecta la reţea gratuit, astfel nu trebuie să aşteptaţi până la întoarcerea acasă pentru a arată prietenilor poze din vacanţa la munte, o puteţi face direct de pe telefonul mobil, chiar de pe pârtie!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Nassfeld-Hermagor

În Austria există multe pârtii, pe care schiorii de pot da şi după încheierea programului normal de lucru, cu nocturnă. Una din cele mai lungi pârtii cu nocturnă din Alpi se află în apropiere de staţiunea Nassfeld-Hergamor în domeniul schiabil cu nocturnă Nassfeld-Pressegger See. În ianuarie şi februarie vă puteţi da aici şi seara pe schiuri, între 18:30 şi 21:00. La Tröpolach funcţionează pentru distracţia în nocturnă telecabina "Millennium-Express" - vă urcă până la punctul de pornire pe pârtia cu nocturnă de 2,2 km care poartă frumosul nume de "Bunten Piste" - "Pârtia Colorată". Deţinătorii unui card sezonal Nassfeld pot să profite de oferta de schi în nocturnă gratuit. Restul persoanelor pot achiziţiona biletele la destinaţie.

Après-Ski Nassfeld-Hermagor

Lista posibilităţilor de Après-Ski este lungă: în domeniul schiabil se găsesc multe refugii care invită la o seară plăcută, plină de evenimente. În mod deosebit, "Cube", unul dintre cele mai moderne din regiune, reprezintă cu clubul său punctul de întâlnire al scenei de snowborad, petrecerea fiind animată de beat-urile DJ-urilor internaţionali.

Şi din punct de vedere culinar vă puteţi bucura din plin de bucătăria carintiană în una dintre cele 25 de restaurante şi căbănuţe sau de flerul mediteranean într-una dintre originalele "Trattoria" pe partea italiană a Nassfeld.

În fiecare sâmbătă (în ianuarie şi februarie) începe distracţia pe pârtia cu o lungime de 2,2 km cu nocturnă. Chiar şi 3 dintre cele 5 derdeluşuri sunt luminate. În timpul zilei în orice caz trebuie să testaţi NTC Blue Day: pentru cca. 19 € puteţi timp de o zi să închiriaţi 14 aparate de sport distractive şi să le testaţi într-un areal restrâns - de la snowtubing până la snowfox, snowbike şi airboard.

Peste 50 km de cărări pentru drumeţii de iarnă le stau la dispoziţie iubitorilor de natură. Fanii patinajului pot face o excursie la lacul Pressegger sau la lacul Weissen - una dintre cele mai mari suprafeţe de patinat din Europa! Aici pot iubitorii de patinaj şi de hochei pe gheaţă sau curling să se distreze. Jur împrejurul lacului este o pârtie de schi fond şi o potecă pentru drumeţii.

Snowpark: Snowpark Nassfeld Gartnerkofel Nassfeld-Hermagor

Parcul de zăpadă al zonei de schi este situat la telescaunul Watschiger Alm, sub Gartnerkofel. Acesta oferă atât începătorilor, cât și profesioniștilor din freestyle un loc unde să se descarce. Linia pentru începători este formată din diverse bănci curbate și denivelări pe care se pot exersa primele trucuri. Există, de asemenea, o linie de cale ferată cu diverse cutii, șine plate și plimbări pe pereți. Bineînțeles, există, de asemenea, o mulțime de timp de zbor: la linia de kicker sunt disponibile patru kickeri cu mese de până la 14 m. Există, de asemenea, o zonă de relaxare.

Domeniul schiabil are, de asemenea, o pârtie distractivă cu valuri, sărituri, viraje abrupte, rainbow și butter box, jibs și un melc cu tunel. La pârtia Lärchenboden se află pârtia de distracție lungă de 700 m, care trece printr-o mică zonă împădurită. Puteți să vă testați abilitățile de coborâre pe pista de măsurare a vitezei și pe cea de film de schi. Există ceva pentru fiecare nivel de adrenalină aici!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Nassfeld - Pressegger See nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Nassfeld - Pressegger See

Raportul pentru Nassfeld - Pressegger See este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Nassfeld-Hermagor

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Nassfeld-Hermagor

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex