Award
Evaluările turiştilor

Nassfeld-Hermagor

201 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Nassfeld - Pressegger See

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.002 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 110 km
Cota staţiune: 1.530 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 30
Pârtii:
69 km
Teleschiuri: 16
Pârtii:
11 km
Telescaune: 9

Domeniu schiabil Nassfeld - Pressegger See

Cu"TopSkiPass Kärnten & Osttirol GOLD" vi se pune la dispoziţie începând cu domeniul schiabil Nassfeld-Pressegger See o incredibilă diversitate: puteţi schia în 31 de domenii schiabile, pe un total de 876 km de pârtii (vezi regiune de schi)!

Oferta de pârtii din Nassfeld-Pressegger See este totuşi remarcabilă: 110 km de pârtii, 30 instalaţii pe cablu, posibilităţi de schi până la 2002 m înălţime şi o mare siguranţă de zăpadă oferă condiţii optimale pentru toate categoriile de schiorilor!Millennium-Express, cu 6 km lungime, vă aduce în doar câteva minute din staţia de vale până la Skiplatz Madritsche (1919 m), punctul crucial, de pivot al domeniului schiabil.

Începătorii pot exersa cel mai bine la Sonnleitn sau în jurul Sonnenalpe şi Tressdorfer Alm. Aici se află şi "Bobo's Miniclub", pentru cei mai mici care sunt pregătiţi să-şi facă primele exerciţii pe zăpadă. Cei mai experimentaţi fani ai sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi la Speedstrecke din Troghöhe sau Buckelpiste la Rastl. Pentru freerideri sunt variante bune la coborârea Trogkofel sau la cea din Rudnigsattel. Cea mai lungă pârtie este în acelaşi timp şi singura variantă de coborâre până în vale şi are o lungime de 7,6 km, începând de la Tröpolacher Alm. Cei mici pot exersa în zona destinată special, lângă staţia de vale.

O altă atracţie este circuitul Ski-Movie-Rennstrecke din Zweikofelbahn. Un snowpark variat le stă în Watschiger-Alm-Lift la dispoziţia freestyle-rilor, cât şi un ski- şi boardercross la coborârea spre vale. Existü şi o funslope, cu o lungime de 700 m, la coborârea Lärchenboden.

Ca serviciu special vă sunt oferite Wi-Fi-Hotspots, răspândite peste tot în domeniul schiabil, unde vă puteţi conecta la reţea gratuit, astfel nu trebuie să aşteptaţi până la întoarcerea acasă pentru a arată prietenilor poze din vacanţa la munte, o puteţi face direct de pe telefonul mobil, chiar de pe pârtie!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Nassfeld-Hermagor

Datorită situației energetice actuale din Europa, domeniul schiabil Nassfeld a decis să renunțe la schiul de noapte în sezonul de iarnă 2023/24.

Après-Ski Nassfeld-Hermagor

Lista posibilităţilor de Après-Ski este lungă: în domeniul schiabil se găsesc multe refugii care invită la o seară plăcută, plină de evenimente. În mod deosebit, "Cube", unul dintre cele mai moderne din regiune, reprezintă cu clubul său punctul de întâlnire al scenei de snowborad, petrecerea fiind animată de beat-urile DJ-urilor internaţionali.

Şi din punct de vedere culinar vă puteţi bucura din plin de bucătăria carintiană în una dintre cele 25 de restaurante şi căbănuţe sau de flerul mediteranean într-una dintre originalele "Trattoria" pe partea italiană a Nassfeld.

În zilele de marți, vineri și sâmbătă, serile de pe pârtia de săniuș de 2 km Rattendorf, care este iluminată, sunt pline de viteză.În timpul zilei în orice caz trebuie să testaţi NTC Blue Day: pentru cca. 19 € puteţi timp de o zi să închiriaţi diverse aparate de sport distractive şi să le testaţi într-un areal restrâns - de la snowtubing până la snowfox, snowcycles şi airboard.

Peste 50 km de cărări pentru drumeţii de iarnă le stau la dispoziţie iubitorilor de natură. Fanii patinajului pot face o excursie la lacul Pressegger sau la lacul Weissen - una dintre cele mai mari suprafeţe de patinat din Europa! Aici pot iubitorii de patinaj şi de hochei pe gheaţă sau curling să se distreze. Jur împrejurul lacului este o pârtie de schi fond şi o potecă pentru drumeţii.

Ați prefera ceva mai relaxant? Nici o problemă. Aquarena este locul perfect pentru dvs. O piscină interioară cu tobogan și o zonă de SPA cu diverse saune, o baie de aburi și săli de relaxare asigură relaxarea după o zi lungă pe pârtii.

Snowpark: Snowpark Nassfeld Nassfeld-Hermagor

Snowpark-ul din domeniul schiabil este situat la telescaunul Watschiger-Alm, sub Gartnerkofel. Oferă atât începătorilor de freestyle, cât și profesioniștilor un loc în care să se simtă în elementul lor. Linia de incepatori este formata din diverse curved banks si bumps pe care se pot exersa primele trucuri. Există, de asemenea, o rail line cu diverse boxe, o flat line și o kicker line. ShredSchool oferă, de asemenea, un atelier gratuit de snowboard și freeski în fiecare duminică, aici noii freestyleri pot primi sfaturi utile.

Domeniul schiabil se mândrește și cu pârtia distractivă „The Snake” cu valuri, sărituri, viraje abrupte, rainbow box, butter box și jibs. Pârtia de distracție lungă de 700 m, care duce printr-o mică porțiune împădurită, se găsește la coborârea Lärchenboden. Vă puteți testa abilitățile de coborâre pe pârtia cu măsurare a vitezei și pe pârtia ski-movie. Există ceva aici pentru fiecare nivel de adrenalină! Există și Provocarea Nassfeld. Pentru aceasta trebuie să vă înregistrați pe site-ul Skyline cu numărul de skipass și să vă înscrieți la Nassfeld Challenge. Puteți colecta insigne și puteți câștiga premii grozave pentru diverse curse, atracții și servicii.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Nassfeld - Pressegger See nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Nassfeld - Pressegger See

Raportul pentru Nassfeld - Pressegger See este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Nassfeld-Hermagor

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Nassfeld-Hermagor

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter