Award
Evaluările turiştilor

Münster

184 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 540 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în domeniul schiabil Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, precum și în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena din Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Din Münster există două domenii schiabile dintre care puteţi alege: Spieljoch și Hochfügen-Hochzillertal. Stația de vale a Hochfügen-Hochzillertal este situată la cota 1500 m și, datorită bazinului înalt al văii alpine, garantează fanilor sporturilor de iarnă zăpadă până la sfârșitul lunii aprilie. Valea înaltă este ideală pentru schiorii care caută o zonă de schi care să îndeplinească toate cerinţele. Snowpark-ul cu half-pipe oferă distracție și acțiune pentru pasionaţii snowboard. Datorită legăturii dintre Hochfügen și Hochzillertal, există în jur de 89 km de pârtii variate (inclusiv rute de schi) şi o coborâre de vale iluminată și 36 de ascensoare!

Domeniul schiabil Spieljoch oferă încă 17 km de pârtii excelent pregătite, un total de 7 telescaune și covoare magice pentru primele viraje de schi pe zăpadă. Pârtiile fantastice de zăpadă adâncă de pe Geolsalm și coborârea de 7 km pe valea lungă către Fügen îi entuziasmează chiar şi pe experţi. Din decembrie 2018, noua gondolă Wimbachexpress cu 10 locuri a înlocuit vechiul telescaun Krössbichl cu 4 locuri din zona Hochzillertal. Stația montană găzduiește noul restaurant exclusiv italian Albergo, cu vederi panoramice impresionante. Ca o delicatesă a conexiunii domeniului schiabil de la vârf la vârf, de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch a fost creată o conexiune de oră cu skibus-ul între stația de vale Spieljoch din Fügen și Kaltenbach în Hochzillertal, în acest sezon.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Münster

Cei care iubesc après-ski îl vor găsi cu siguranţă în Fügen, acesta fiind "the place to be". Cabanele vă invită să faceți o pauză, cum ar fi confortabila "cabană de schi" de pe valea care coboară de la Spieljoch. Odată ajunși în vale, agitația de după schi începe cu adevărat: sub umbrelă sau în baruri - se petrece, se dansează și se flirtează cât se poate de mult. Mai târziu în cursul serii, petrecerea se mută în numeroasele baruri și cluburi din oraș.

Kristallhütte este, de asemenea, un punct de atracție în zona de schi Kaltenbach-Hochzillertal. Cabana, situată la 2.150 m, în stațiunea montană Kristall-Express, vă oferă o bucătărie tânără și creativă la prețuri atractive, servită cu produse proaspete și regionale. În interiorul cabanei vă așteaptă un șemineu deschis, precum și saloane rustice și o pivniță de vinuri proprie. Pe vreme frumoasă, terasa la soare este deschisă, oferind un bar, șezlonguri și paturi cu apă.

Dacă acest lucru este prea mult pentru dumneavoastră, puteți începe în Alpbachtal cu o oprire confortabilă la una dintre cabanele rustice. Aici puteți să vă relaxați cu o masă consistentă, să vă răsfățați la unul dintre numeroasele restaurante, să participați la o drumeție cu torțe sau la o partidă de tobogan de noapte. Există în total șapte piste de tobogan în Valea Alpbach - două dintre ele în Alpbach și Inneralpbach. Patinatorii își pot face turele pe patinoarul din sat. În plus, se oferă drumeții cu rachete de zăpadă, drumeții de iarnă ghidate și plimbări cu sania trasă de cai.

Snowpark: Snowpark Betterpark Münster

"Betterpark" Hochzillertal este situat direct la telescaunul de 8 locuri Schnee Express, la o altitudine cuprinsă între 2.050 m și 2.120 m, în zona de schi Hochzillertal-Hochfügen.

Instalaţia pe cablu proprie parcului vă duce direct și confortabil înapoi în vârf, astfel încât să puteți trece fără probleme la următoarea atracție. Există trei linii în parc cu diferite niveluri de dificultate, astfel încât începătorii, intermediarii și profesioniștii își pot pune talentul la încercare pe kickers & co. O altă atracție suplimentară este linia de jib de la capătul parcului, care prezintă diferite cutii și șine. Noul "Snowpark Lamark" de la teleschiurile Lamark există, de asemenea, din decembrie 2016. Snowpark-ul, conceput ca un mic parc, este format din trei linii cu 13 elemente care se adresează tuturor nivelurilor de îndemânare și promite multă distracție!

După o zi lungă de freestyle sau pentru a lua o pauză în timpul curselor, zona de relaxare cu containere, șezlonguri și un sistem de sonorizare adecvat vă invită să zăboviți. Departe de Betterpark, fanii distracției și ai stilului liber vor găsi alte câteva snowpark-uri pentru a se relaxa în întregul Zillertal - de exemplu, în Mayrhofen, Gerlos sau pe ghețarul Hintertux.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Münster

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Münster

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter