Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Mühlbach am Hochkönig

345 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Hochkönig

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.900 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 800 m Total pârtii: 120 km
Cota staţiune: 860 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 34
Pârtii:
41 km
Teleschiuri: 19
Pârtii:
27 km
Telescaune: 8 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochkönig

Skipass-ul "Ski amadé" vă oferă accesul la o reţea de pârtii de 760 km lungime şi 270 instalaţii pe cablu (vezi Regiunea de schi). Un singur skipass este astfel valabil pentru regiunile "Salzburger Sportwelt", "Schladming-Dachstein", "Gastein", "Hochkönigs-Winterreich" şi "Großarltal". Domeniul schiabil local Maria Alm, zona de schi Hochkönig (2.941 m), este deosebit datorită siguranţei pe care o oferă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Cu 128 km de pârtii foarte bine preparate şi largi (incl- pentru schi de tură) şi 34 instalaţii moderne pe cablu, această zonă, foarte iubită şi de familiile cu copii, oferă distracţia maximă în zăpadă pentru fiecare! Majoritatea coborârilor au dificultate medie. Deosebită pentru cei care nu au foarte multă experienţă este pârtia Dachegg-Mühlbach de 9 km, dar în general uşoară. Cea mai grea coborâre este Mühlbacher Ostabfahrt, de 3,5 km lungime. În plus pentru free-styler îşi deschid porţile 3 snow-park-uri diferite în regiunea cu rails, boxen şi jumps de dificultăţi diferite.

Cu "Königstour" regiunea de schi oferă şi un minunat circuit - unul din cele mai lungi din Alpi. Cei 35 km pot fi parcurşi în o singură zi şi sunt astfel ideali pentru excursii în familie. "Königstour" uneşte de câţiva ani domeniile schiabile Mühlbach, Dienten şi Maria Alm. Şi muntele care aparţine de Maria Alm oferă între timp legături directe la Aberg: astfel sportivii au o legătură Ski-In/Ski-Out fără probleme de la Maria Alm la Königstour.

Doriţi să comunicaţi cât mai repede experienţele zilei de schi? Nici o problemă! În domeniul schiabil Hochkönig vă aşteaptă nu mai puţin de 13 hotspots Wi-Fi - la fun-parks, la cabane şi la staţiile instalaţiilor pe cablu. Kings Cab este de altfel şi prima telecabină austriacă cu Wi-Fi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Mühlbach am Hochkönig

Dacă vă place să schiați pe timp de noapte, puteți alege dintre mai multe stațiuni de schi din Austria. Chiar și pe Hochkönig se poate schia noaptea. La Natrun, lângă Maria Alm, se schiază pe timp de noapte de câteva ori pe săptămână, între orele 18:30 și 21:30, pe pârtia iluminată de la telescaunul Simmerl. Dacă schiatul pe timp de noapte nu este de ajuns, vă puteți relaxa și în parcul adiacent pentru începători Natrun și puteți încerca câteva acrobații și sărituri pe timp de noapte. Biletul de seară pentru schiul de noapte poate fi achiziționat la fața locului. Oaspeții cu "Hochkönig Card" beneficiază de o singură intrare gratuită la schiul de noapte.

O dată pe săptămână, zona de schi nocturnă se transformă într-o "zonă magică". Apoi, instructorii de schi de la școlile de schi locale prezintă pârtii de formare, pârtii cu torțe și multe altele. Spectacolul este însoțit de un spectacol de lumini și muzică și se încheie cu un mare foc de artificii. Accesul este gratuit.

Après-Ski Mühlbach am Hochkönig

După o zi pe zăpada impecabilă pe pârtiile din jurul Hochkönig, seara o puteţi petrece liniştit şi aduna forţe pentru a doua zi, cel mai bine la un pahar de vin într-unul din baruri sau de ce nu la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai prin nea.

Activităţi mai sportive sunt de exemplu plimbări cu rachetele de zăpadă, patinoar sau derdeluş - cel din urmă cu peste 4 km lungime şi nocturnă! cei mai aventuroşi se pot întrege căutând comori prin zăpadă la Geo-caching sau învăţînd pe traseu "DYNAFIT TOURING BASE" comportamentul corect în teren alpin şi de avalanşă.

Snowpark: Blue Tomato Kings Snowpark Mühlbach am Hochkönig

Domeniul schiabil Hochkönig vă aşteaptă cu nu mai puţin de trei snowpark-uri diferite, fiecare din ele cu calităţile lui deosebite. Cel mai căutat dintre ele este "Blue Tomato Kings Park" este aşezat la staţia de munte a instalaţiei de 8 locuri "Kings Cab". Setup-ul este unul special, cu 9 boxe, 10 butter-boxe, 6 jibs, 21 kicker, 5 rails şi 7 tubes pentru începători şi experţi freestyle. După un ride exigent, vă puteţi relaxa un pic în Kings Cab Gondel, pentru a începe direct un altul!

Pe lângă acesta în Mühlbach găsiţi şi "Livingroom Snowpark" acesta este situat la o altitudine de 1500 m la poalele Mandlwände, este shaped nou în fiecare zi şi oferă cu liniile sale "advanced" şi "beginner" provocarea potrivită pentru fiecare. 2 delicatese suplimentare îi aşteaptă încă pe freestyleri: park-ul este dotat nu doar cu o instalaţie de sunet pe măsură ci şi cu oglinzi şi livecams şi în plus se pot lăsa sfătuiţi de de două ori pe săptămână de profesioniştii, contra unei mici taxe.

Merită făcută şi o vizită la Maria Alm cu snowparcurile "Schönanger" şi "Natrun am Simmerllift". Parcurile sunt mai degrabă potrivite pentru începători şi copii, cu diferite kickere, boxe şi piste ondulate mai mici.

Cu un total de 14 snowpark-uri, Ski amadé poate fi considerat un absolut Freestyle Eldorado!

Din domeniul de schi 2014/15 se găseşte în plus la Aberg şi o Funslope. Atracţia principală a porţiunii de 850 m cu tunel, curve-mogul, mici trambuline şi mascotă este cu siguranţă "melcul" gigant cu 30 m diametru.

Domeniul schiabil Hochkönig nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochkönig

Raportul pentru Hochkönig este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mühlbach am Hochkönig

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mühlbach am Hochkönig

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex