Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Mittersill

40 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Kitzbühel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 800 m Total pârtii: 188 km
Cota staţiune: 790 m
Pârtii:
102 km
Instalaţii pe cablu: 49
Pârtii:
66 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
20 km
Telescaune: 27 Rute de schi: 45 km

Domeniu schiabil Kitzbühel

Cu skipass-ul „Kitzbühel“ vă aşteaptă 188 km de pârtii, deservite de un total de 49 de instalaţii pe cablu, iar iubitorii de sporturi de iarnă de pot desfăta pe pârtii aflate la până la 2000 m înălţime - fie ele în Gaisberg, Pengelstein, Hahnenkamm, Kitzbüheler Horn sau Resterhöhe.

Principalele puncte de atracţii în domeniul schiabil Kitzbühel sunt cu siguranţă porţiunile de speed, carving sau cele de slalom. Celor ce se încumetă le stă la dispoziţie şi Streif, cea mai abruptă pârtie de competiţii din lume. Aici se desfăşoară competiţiile anuale Hahnenkamm.

Snowpark-ul Mercedes-Benz îi aşteaptă pe free-styleri să se de în petec pe diverse kickere, quarter pipes, slides şi rails.

Cei ce doresc să-şi înceapă ziua pe pârtie ceva mai uşor pot începe cu pârtiile albastre din Gaisberg, Ehrenbachhöhe şi Pengelstein. Diferite rute de schi sunt în jurul Bichlalm, Pengelstein şi Steinbergkogel. Pe lângă ele puteţi profita şi de zăpada adâncă minunată.

Dacă vreţi să trimiteţi poze instantaneu acasă Kitzbühel este bine dotat: peste 50 de Wi-Fi hot spots gratuite pot fi folosite.

Dacă totuşi acestea nu vă sunt de ajuns puteţi să alegeţi Super Ski Card (vezi regiune de schi). Cu acest skipass vă bucuraţi de 22 domenii schiabile precum Wilder Kaiser-Brixental, Schneewinkel uşi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Sregiunea de schi Dachstein West precum şi Zell am See - Kaprun.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Mittersill

Cui nu-i ajung orele normale de schi are posibilitatea să se dea şi în nocturnă pe pârtia din domeniul schiabil Kitzbühel. În fiecare joi şi vineri schiorii profită de instalaţia de nocturnă la Gaisberg între 18:30 şi 21.30. Este o experienţă deosebită, care completează ideal ziua la schi.

Après-Ski Mittersill

În Mittersill vă aşteaptă la ore plăcute după ziua de schi diverse baruri şi restaurante. Localitatea dispune şi de atracţii culturale, cum ar fi un cartier al muzeelor sau Castelul Mittersill. Puteţi face un tur la cumpărături sau pur şi simplu vă plimba pe strada comercială. Cine până după-amiaza nu s-a săturat încă de natură poate continua în Alpii Kitzbühel sau în Parcul Naţional Hohe Tauern până seara, în culisă minunată.

Cine vrea să petreacă Après-Ski poate merge la apropiata şi internaţional recunoscuta Kitzbühel. Fie direct în domeniul schiabil fie la staţia de vale - peste tot vă invită cabane cum ar fi "Sonnbergalm" sau "Tonis Hütte". Renumite sunt şi "5erl", "Pavillon", "Londoner" şi "Klausenfalle", unde spune legenda că s-ar fi născut Après-Ski-ul. Mai târziu seara merită o vizită la "Highways" sau "Jimmys".

Snowpark: Snowpark Horn Mittersill

Kitzbuhel așteaptă fanii de freestyle cu 2 park-uri. La Kitzbühel Horn cu SnowPark Horn - pentru de la începător la avansat pune la dispoziție kickere, rails, boxe şi elementele pivotante de jib.

Alt snowpark-ul este cel de la Hangalm. Merită neapărat o vizită -Franz Josef Lechner şi echipa sa investesc în fiecare an extinsa lor experienţă şi creativitate în formarea şi îngrijirea instalaţiilor, pentru a garanta mereu cea mai bună calitate şi cele mai noi avansuri tehnice. Kicker, rails pentru toate nivelurile de abilitate vă aşteaptă în park la fel ca şi boxes, tubes, jibs şi un "special". Numărul total de obstacole se ridică la 35.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzbühel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzbühel

Raportul pentru Kitzbühel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mittersill

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mittersill

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex