Award
Evaluările turiştilor

Mieming

98 Nr. evaluări:

90 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 8,5

Domeniu schiabil Skiregion Hochoetz-Kühtai

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.520 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 1.410 m Total pârtii: 84 km
Cota staţiune: 864 m
Pârtii:
21 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
48 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
15 km
Telescaune: 12 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Skiregion Hochoetz-Kühtai

În orașul vecin Mieming-ului, Obsteig se întinde marea Lume a Copiilor Grünberg. În special copiii și începătorii se simt bine în locul mare de joacă de iarnă, dar şi adulții se pot distra în voie în partea superioară, în timp ce cei mici sunt îngrijiți la Şcoala de Schi. Cu instalaţii pe cablu pentru exerciţii, obstacole colorate, pârtii mai lungi pentru schiorii mai experimentați, derdeluş, restaurant și îngrijire pentru copii, Lumea Copiilor din Obsteig este un punct de contact binevenit pentru familii.

În „Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz” aveți acces la cele două domenii schaibile, Hochoetz și Kühtai cu un total de 84 de kilometri de pârtii (inclusiv schi de tură). Intrarea în cea mai apropiată zonă potrivită pentru familii, Hochoetz, se află la aproximativ 22 km în Sautens. 36 de kilometri de pârtii şerpuiesc prin peisajele de iarnă împădurite și oferă impresii de vacanță de neuitat. Cu pârtii predominant albastre și roșii, domeniul schaibil cu cele 28 de instalaţii pe cablu ale sale este ușor vizibil și potrivit în special pentru familii. O pârtie de vale duce până la Ochsengarten și, cu o lungime de 5 km și o diferență de nivel de 610 m, este cea mai lungă coborâre din Brunnenkopf. Pârtiile de concurs publice sunt disponibile pentru iubitorii de viteză.

Micii pasionați de sporturi de iarnă se pot distra în Lumea Copiilor în Hochoetz și pot încerca secţiunea destinată copiilor „Pe urmele animalelor sălbatice”.

Domeniul schiabil Oetz / Hochoetz este deosebit de apreciat datorită facilităţilor pentru copii, pentru opțiunile de supraveghere a copiilor de la vârsta de 2 ani în grădiniță și cele 3 școli de schi, precum și perioada „Happy Family Wochen”, când se oferă reduceri speciale familiilor.

Cele nouă domenii schaibile ale zonei Olympia Skiwelt cu un total de aproximativ 300 de kilometri de pârtii asigură și mai multă distracție pe zăpadă. Oaspeții din Mieminger pot ajunge ușor şi gratuit în aceste regiuni cu skibus-ul şi autobuzul de drumeții.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Mieming

În Austria există numeroase zone de schi pe timp de noapte, unde pasionații de sporturi de iarnă pot schia pe pârtii iluminate chiar și după ce teleschiurile și-au încheiat programul zilnic de funcționare. De la Mieming, cea mai apropiată pârtie de schi nocturnă se află în zona de schi Kühtai. În fiecare miercuri și sâmbătă, telescaunul și pista Hochalter funcționează aici între orele 19:30 și 22:00 pentru schi nocturn. Pista de aproximativ 2,6 km este iluminată până la ora 23:30 pentru schiatul pe timp de noapte. Pentru o oprire confortabilă în timpul sau după schiatul de noapte, Berghaus "Zum Kaiser Maximilian" este deschis până la miezul nopții. Posesorii unui abonament valabil pentru un sezon de schi pot participa gratuit la schi de noapte. În caz contrar, accesul la evenimentele de schi nocturn este disponibil la casa de bilete a Hochalterbahn.

Après-Ski Mieming

În regiunea de vacanță Mieming & Tirol Mitte, o vacanță activă departe de pârtii este posibilă cu toate fațetele sale. Regiunea oferă un program de activități plin de culoare pentru deținătorii de Gäste.Card, inclusiv tururi ghidate cu rachete de zăpadă, excursii de schi fond, precum și săniuș. Dacă vă interesează natura din împrejurimi, puteți învăța tot ce trebuie să știți pe cele cinci trasee tematice de drumeție din "Alpinpark". Traseele pornesc de la Wildermieming, trecând prin Mieming și ajungând la Obsteig, și sunt mărginite de panouri de informare care vă spun, printre altele, despre flora și fauna locală. Pentru a vă bucura de peisajul alpin tirolez într-un mod relaxat, familiilor cu copii mici li se recomandă o plimbare panoramică cu trăsura trasă de cai pe platoul însorit.

În doar aproximativ 10 minute puteți ajunge în orașul vecin Telfs, unde un centru sportiv mare vă invită la activități de interior pe vreme rea. Aici puteți patina pe gheață, juca bowling, squash și tenis, vă puteți cățăra în sala de gimnastică triplă și puteți lua o pauză în restaurantul alăturat. Complexul include, de asemenea, o piscină interioară cu zonă de saună și solar.

În Mieming se află mai multe distilerii de rachiu premiate. Faceți cunoștință cu distilatorii tirolezi pe "Traseul rachiului tirolez". În timpul tururilor ghidate ale distileriilor, puteți să vă faceți o idee despre procesul de distilare și, de asemenea, să gustați din picătura fină. Pentru bunăstarea fizică de seară, în Ober- și Untermieming există mai multe restaurante și baruri din care puteți alege.

Snowpark: K-Park Kühtai Mieming

KPark Kühtai a fost un punct culminant absolut pentru toți freestylerii de la redesenarea sa în 2018! Împărțit în patru zone și cu un halfpipe gigantic de 6 m înălțime, 160 m lungime și 21 m lățime, parcul strălucește în toată splendoarea sa. Zona Kühtai FreeStyle este împărțită în linia de kicker, linia de șold și linia de șine. În timpul reproiectării au fost adăugate obstacole precum Funtube, Flatrail, Industry, Flatboxes sau Elephant Butter Box, inclusiv, de exemplu, Butter Box cu șină, Industry Rainbow, Waterfall, Industry Curved, Down Post Box și altele. În prezent, parcul este, de asemenea, clasificat ca mediu și include sărituri și obstacole creative și ușor de gestionat, atrăgând freesytlerii din întreaga lume și facilitând evenimente regulate. Un traseu de SnowCross și un KidsPark completează experiența din parc pentru începători și profesioniști deopotrivă.

WIDI Funpark Hochoetz din Balbachtal, situat la 2.100 m deasupra nivelului mării, oferă distracție suplimentară și vă așteaptă cu kickeri, boxe, wave run, wave run și viraje abrupte, precum și diferite șine, care garantează o bună introducere în park riding, în special pentru începători.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Skiregion Hochoetz-Kühtai nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skiregion Hochoetz-Kühtai

Raportul pentru Skiregion Hochoetz-Kühtai este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mieming

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mieming

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter