Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Mayrhofen

2.462 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Mayrhofen & Hippach
Cel mai înalt punct: 2.500 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 633 m
Instalaţii pe cablu: 44
Teleschiuri: 17
Telescaune: 17
Telecabine: 10
Total pârtii: 142 km
Pârtii:
44 km
Pârtii:
66 km
Pârtii:
32 km
Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Mayrhofen, cu muntele Penken şi muntele Ahorn vă asigură vacanţa pe zăpadă ideală! Pe lângă pârtiile cu zăpadă adâncă, cei 142 km pârtii, precum şi 8,7 km de rute de schi au grijă să nu lipsească nimic: de la coborârile negre de la Penken, cu "Harakiri" ca punct culminant (o înclinare de 78%) până la coborârile line, largi şi însorite pentru carver, cruiser şi începători de pe Ahorn. Acestora se alătură PenkenPark, care cu ale sale 5 Lines este un punct de întâlnire recunoscut internaţional pentru freestyleri.

Pentru a descoperi munţii din jurul Mayrhofen o idee foarte bună sunt propunerile de circuit ale instalaţiilor pe cablu: experţii aleg circuitul Höhenmeter-Fresser, care acoperă nu mai puţin de 13.000 m de altitudine. Sau luaţi traseul Fun + Action, care duce nu doar la Harakiri, ci şi la îndrăgitul Vans Penken Park şi porţiunea de competiţie a domeniului schiabil. Pentru cei cu un stil mai liniştit şi familii recomandăm traseul Penken şi traseul Ahorn - munte care în afară de coborârea de vale exigentă cu pârtii largi şi însorite este şi el ideal pentru carveri, începători şi familii.

Întregul domeniu schiabil vă aşteaptă cu 44 instalaţii de transport pe cablu şi 16 covoare magice printre care şi Ahornbahn, cea mai mare cabină din Austria. În cabina-combi Penken puteţi să alegeţi dacă preferaţi un loc în cabină sau mai degrabă în telescaun. În plus instalaţiile de producere artificială a zăpezii asigură "schiabilitatea" 100% a domeniului.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer: acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi. Între 1.500 şi 3.250 m vă stă la dispoziţie singurul domeniu schiabil de-a lungul întregului an din Austria, cu 60 km pârtii marcate, 21 instalaţii pe cablu moderne şi ca punct culminant o coborâre de 12 km în vale.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Mayrhofen

În jurul Mayrhofen se întinde renumita vale Zillertal, care şi-a făcut un nume nu doar pentru impresionanta ofertă de Après-Ski şi coborâri spectaculoase - animata vale din Austria îţi invită oaspeţii, cum era de aşteptat, şi la schi în nocturnă. Domeniile schiabile cu iluminare artificială pentru schi sera din regiunea Mayrhofen primit distracţie pe pârtie şi mai mult. Fie că vă decideţi pentru Zillertal Arena, Hochzillertal, Tux sau Hochfügen: cei care preferă să mai lege o dată schiurile şi pe timp de seară pot profita de un program de agrement deosebit, ceea ce înseamnă pe de altă parte că sunt destule de făcut şi pentur cei care nu schiază - spectacole cu focuri şi torţe, "balet" şi "acrobatică" de schi transformă pârtiile in ceva magic!

Après-Ski Mayrhofen

Mai întâi minunate coborâri, apoi o uriaşă petrecere Après-Ski – asta este Mayrhofen! Un punct de întâlnire foarte îndrăgit în domeniul schiabil este "Pilzbar", la staţia de munte a noii 3S-Penkenbahn. Când instalaţia închide - distracţia continuă în vale: nume ca "Icebar", "Brückenstadl", "Nikis Schirmbar", "Yeti Bar" sau "Hiata-Madl" sunt bucuria oricărui fan Après-Ski. Pentru cei ce nu vor să se ducă la culcare devreme - după masa de seară petrecerea merge mai departe! Mayrhofen are o viaţă de noapte foarte activă şi cei doritori pot petrece până de dimineaţă în discoteci cum ar fi "Scotland Yard" sau "New Speakeasy Arena". La "Arena Night Club" petrecerea se întinde pe 3 etaje!

Dar şi cei care nu schiază au diverse variante de agrement la Ahorn. Spre exemplu o drumeţie de iarnă pa traseul panoramic Ahorn către FalknerOase , unde îşi au păsările prădătoare din AdlerBühne Ahorn cuiburile de iarnă sau o plimbare până la Filzenkogel, cu o priveliște care îți taie răsuflarea, pe care cu siguranţă o veţi ţine minte.

Dacă preferaţi ceva mai liniştit, puteţi alege dintre unul din Café-Bar-uri sau din numeroasele restaurante pentru a încerca specialităţile regionale. Alternative sunt plimbările cu trăsura prin regiunea turistică Mayrhofen-Hippach sau patinaj. Aventurierii se pot încumeta pe cascadele îngheţate sau la paragliding.

Snowpark: PenkenPark Mayrhofen

În Mayrhofen, prietenii sporturilor distractive și creativității sunt așteptați la un punct de atracție cu totul special: "PenkenPark", votat cel mai bun parc de zăpadă din Europa în 2010! Șase linii perfect conturate și o mulțime fantastică au conferit parcului o reputație pe care o merită. Zona Pro, Zona Avansată, Zona Avansată Jib, Zona Medie, Zona Medie Jib și Zona Copiilor promit o distracție pe munte pentru toate nivelurile.

Intrarea în parc este situată la 1.800 m deasupra nivelului mării, între vârfurile Rastkogel și Horberg, de 2.000 de metri. Parcul are, de asemenea, propriul telescaun cu 4 locuri, "Sunjet", și se află direct deasupra liniei Pro Line, astfel încât vă puteți minuna de sus de profesioniștii înșiși. Aici au loc în mod regulat evenimente și concursuri speciale.

Dacă sunteți în căutarea unei distracții freestyle suplimentare, ar trebui să vizitați cu siguranță "Betterpark" de pe ghețarul Hintertux. Atât începătorii, cât și profesioniștii își vor primi banii aici. Easy Line, Medium Line, Pro Line, Rail Line și Box Line necesită creativitate și originalitate. În plus, aici există și un superpipe de 100 de metri lungime, care completează oferta. La o altitudine de 3.200 m și pe o suprafață extinsă, "Betterpark" îi invită pe toți cei care doresc să își satisfacă pasiunea în fața unui peisaj alpin impresionant.

FunRide Ahorn cu FamilyPark, AlbertAdler Tour, FunRide Sun-Jet și FunRide Gerent, cu multe obstacole pentru copii, valuri, curbe abrupte și melci, oferă, de asemenea, varietate.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Mayrhofen & Hippach nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Mayrhofen & Hippach

Raportul pentru Mayrhofen & Hippach este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mayrhofen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mayrhofen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex