Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Mayrhofen

2.383 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,3
Informaţii despre domeniul schiabil
Mayrhofen & Hippach
Cel mai înalt punct: 2.500 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 633 m
Instalaţii pe cablu: 45
Teleschiuri: 18
Telescaune: 17
Telecabine: 10
Total pârtii: 127 km
Pârtii:
44 km
Pârtii:
69 km
Pârtii:
14 km
Rute de schi: 15 km

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Mayrhofen, cu muntele de "acţiune" Penken şi muntele de "plăcere" Ahorn vă asigură vacanţa pe zăpadă ideală! Pe lângă pârtiile cu zăpadă adâncă, cei 142 km pârtii, precum şi 14 km de rute de schi au grijă să nu lipsească nimic: de la coborârile negre de la Penken, cu "Harakiri" ca punct culminant (o înclinare de 78%) până la coborârile line, largi şi însorite pentru carver, cruiser şi începători de pe Ahorn. Acestora se alătură Penken Park, care cu ale sale 5 Lines este un punct de întâlnire recunoscut internaţional pentru Freestyler şi White Lounge Iglu Bar pentru petrecere după o zi pe pârtie fără egal.

Pentru a descoperi munţii din jurul Mayrhofen o idee foarte bună sunt propunerile de circuit ale instalaţiilor pe cablu: experţii aleg circuitul Höhenmeter-Fresser, care acoperă nu mai puţin de 13.000 m de altitudine. Sau luaţi traseul Fun + Action, care duce nu doar la Harakiri, ci şi la îndrăgitul Vans Penken Park şi porţiunea de competiţie a domeniului schiabil. Pentru cei cu un stil mai liniştit şi familii recomandăm traseul Penken şi traseul Ahorn - munte care în afară de coborârea de vale exigentă cu pârtii largi şi însorite este şi el ideal pentru carveri, începători şi familii.

Întregul domeniu schiabil vă aşteaptă cu 45 instalaţii de transport pe cablu, printre care şi Ahornbahn, cea mai mare cabină din Austria. În cabina-combi Penken puteţi să alegeţi dacă preferaţi un loc în cabină sau mai degrabă în telescaun. Din sezonul 18/19 se deschide şi o instalaţie pe cablu unic, de 10 locuri, care leagă zona Mösl am Hochschwendberg cu Actionberg Penken. În plus instalaţiile de producere artificială a zăpezii asigură "schiabilitatea" 100% a domeniului.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer: acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi. Între 1.500 şi 3.250 m vă stă la dispoziţie singurul domeniu schiabil de-a lungul întregului an din Austria, cu 60 km pârtii marcate, 21 instalaţii pe cablu moderne şi ca punct culminant o coborâre de 12 km în vale.

Pentru cei care nu schiază există o noutate în Ahorn şi anume să vă daţi pe noul derdeluş Pistenbock.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Mayrhofen

În jurul Mayrhofen se întinde renumita vale Zillertal, care şi-a făcut un nume nu doar pentru impresionanta ofertă de Après-Ski şi coborâri spectaculoase - animata vale din Austria îţi invită oaspeţii, cum era de aşteptat, şi la schi în nocturnă. Domeniile schiabile cu iluminare artificială pentru schi sera din regiunea Mayrhofen primit distracţie pe pârtie şi mai mult. Fie că vă decideţi pentru Zillertal Arena, Hochzillertal, Tux sau Hochfügen: cei care preferă să mai lege o dată schiurile şi pe timp de seară pot profita de un program de agrement deosebit, ceea ce înseamnă pe de altă parte că sunt destule de făcut şi pentur cei care nu schiază - spectacole cu focuri şi torţe, "balet" şi "acrobatică" de schi transformă pârtiile in ceva magic!

Après-Ski Mayrhofen

Mai întâi minunate coborâri, apoi o uriaşă petrecere Après-Ski – asta este Mayrhofen! Un punct de întâlnire foarte îndrăgit în domeniul schiabil este "Pilzbar", la staţia de munte a noii 3S-Penkenbahn. Când instalaia închide - distracţia continuă în vale: nume ca "Icebar", "Brückenstadl", "Nikis Schirmbar", "Yeti Bar" sau "Hiata-Madl" sunt bucuria oricărui fan Après-Ski. Pentru cei ce nu vor să se ducă la culcare devreme - după masa de seară petrecerea merge mai departe! Mayrhofen are o viaţă de noapte foarte activă şi cei doritori pot petrece până de dimineaţă în discoteci cum ar fi "Scotland Yard" sau "New Speakeasy Arena". La "Sports Arena Disco" petrecerea se întinde pe 3 etaje!

Dacă preferaţi ceva mai liniştit, puteţi alege dintre unul din Café-Bar-uri sau din numeroasele restaurante pentru a încerca specialităţile regionale. Foarte important este "White Lounge", direct la Ahorn: În timpul zilei vă puteţi relaxa, atât în interior, cât şi pe scaunele pliante pe terasa barului, seara se transformă într-un elegant loc de petrecere în gheaţă. Iar cei care şi-au dorit întotdeauna să doarmă o noapte în Iglu - pot face acest vis realitate!

Alternative sunt plimbările cu trăsura prin regiunea turistică Mayrhofen-Hippach sau patinaj. Aventurierii se pot încumeta pe cascadele îngheţate sau la paragliding.

Snowpark: Mayrhofen

În Mayrhofen vă aşteaptă o atracţie deosebită: "Penken Park" a fost declarat în 2010 cel mai bun snowpark din Europa. Park-ul este împărţit în 8 zone diferite. Aici vă puteţi da şi exersa în Fun Area, Medium Area, Advanced Area sau Pro Area.

Nici începătorii cei mici în ale Freestyle nu se pot plânge! La KIDS Park îi aşteaptă Kicker şi Butter-Boxe, în timp ce cei mai mari pot profita de diverse boxe, kicker, rails, tubes, jibs, Butter-Boxe şi de 2 speciale: o end-section şi multi-jib "Beastbox" la Pro Area.

Intrarea în park este la cota 1800 între cele două vârfuri de peste 2000 Rastkogel şi Horberg. Park-ul dispune în plus de bun telescaun-propriu de 4 locuri - "Sunjet" - şi duce direct peste Pro Line, oferind aşa o perspectivă de invidiat la trick-urile experţilor. Au loc periodic evenimente şi competiţii speciale. Sugestia noastră: Vizitaţi park-ul marţea între 13:00 - 15:00 are loc un foto-shooting. Imaginile pot fi apoi descărcate gratuit!

Dacă aveţi chef de mai mult Freestyle, merită neapărat să faceţi o vizită la "Betterpark" la Gheţar Hintertux. Şi aici oferta va fi pe placul experţilor şi începătorilor în egală măsură. Easy Line, Medium Line, Pro Line, Rail Line şi Box Line inspiră creativitate şi originalitate. În plus există aici şi o super-pipe de 100 m, care completează oferta. La cota 3200 m cu o suprafaţă considerabilă, "Betterpark" îi aşteaptă cu drag pe toţi pasionaţii cu o panoramă alpină impresionantă.

În domeniul schiabil găsiţi şi funslope "Ahorn Mayrhofen" potrivită pentru mic şi mare.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Mayrhofen & Hippach nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Mayrhofen & Hippach

Raportul pentru Mayrhofen & Hippach este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mayrhofen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mayrhofen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex