Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Matrei

212 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 7,6
Domeniu schiabil 7,9

Domeniu schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.422 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 933 m Total pârtii: 44,5 km
Cota staţiune: 975 m
Pârtii:
9,5 km
Instalaţii pe cablu: 14
Pârtii:
24 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
11 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei

Skipassul "SkiHit" vă permite accesul la domenii schiabile Großglockner Resort, Brunnalm/Defereggental, Sillian/Hochpustertal, Kartitsch, Lienz, Obertilliach, Mölltaler Gletscher şi Ankogell cu în total 186 km pârtii incl. schi de tură (vezi regiunea de schi).

Prin asocierea domeniilor schiabile Matrei şi Kals, noul resort Großglockner (933 - 2422 m) a devenit cel mai mare domeniu schiabil al Tirolului de Est, cu 44,6 km de pârtii şi 14 instalaţii pe cablu. În anii trecuţi a declarat 110 km de pârtii şi 21 instalaţii pe cablu - este vorba de o nouă metodă de calculare, în concret nu s-a pierdut nici un centimetru de pârtie.

Atât pe începători cât şi pe cei cu experienţă îi aşteaptă numeroase şi variate coborâri pentru distracţie pe zăpadă - a cărei existenţă este practic asigurată. Cabina Goldried duce din Matrei direct la zona de schi, iar tele-scaunul de 6 persoane Cimaross transportă pasionaţii sporturilor de iarnă la 2426 m altitudine.

Chiar lângă staţia de munte se află un parc schi pentru copii. Snowboarderii se vor îndrăgosti de Fun-park-ul cu Slides şi Jumps. Atât situarea şi alte condiţii geografice cât şi instalaţii de zăpadă artificială puternice fac din această zona una din cele mai sigure în ceea ce priveşte existenţa zăpezii din întregii Alpi.

Cei în formă trebuie neapărat să încerce coborârea de 7 km "Cimaross-Tal" la Matrei, care acoperă o diferenţă de altitudine de 1450 m - pe când pe cei cu experienţă îi aşteaptă coborârile dificile, negre de la Cimaross în direcţia Matrei precum şi Blauspitze la Kals. La marginea staţiunii Prägraten se află teleschiurile Bichl şi 3 km de pârtii pentru începători, ideali pentru primele cristiane.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Matrei

Après-Ski-ul în Matrei este mai degrabă liniştit. Aici puteţi termina o zi plăcută la schi într-un bar sau un pub, vă recomandăm în special o vizită la barul Après-Ski din hotelul Goldried sau la „Fun“ şi "Tom’s Pub Bar", care se află amândouă lângă staţia din vale a Goldriedbahn. Distracţie după schi vă aşteaptă şi la derdeluş în valea Virgental. Iubitorii de natură nu pot pierde ocazia de a face o excursie pe zăpadă cu ghizii Parcului Naţional Hohe Tauern. După o zi plină pe pârtie vă puteţi recupera forţele la numeroasele refugii şi celelalte locale gastronomice, care vă aşteaptă cu specialităţi regionale, cum ar fi Speckknödel sau Spinatknödel (chiftele de aluat cu slănină şi spanac). Mai pe seară "BB-Bar" le stă la dispoziţie petrecăreţilor cu muzică animată şi cocktailuri "personalizate".Şi Lienz unde ajungeţi cu maşina în cca. 30 min vă aşteaptă cu delicatese pentru o seară animată. Aici au loc în plus des evenimente sportive de dimensiuni mari, cum ar fi competiţia feminină de Cupă Mondială: un super highlight pentru spectatorii pasionaţi de sporturile de iarnă.

Snowpark: Snowpark Kals Matrei

Asocierea domeniilor schiabile Matrei şi Kals s-a creat "Großglockner Resort" cea mai mare regiune de schi din Tirolul de Est.

Ce are acest loc de oferit pentru freestyle? La această întrebare se găseşte răspunsul foarte repede! Pe lângă numeroase zone de zăpadă adâncă şi numeroase coborâri rapide vă aşteaptă şi un funpark şi o pârtie de carver.

La instalaţia pe cablu Cimaross-Sessellift aveţi posibilitatea să ajungeţi sus şi să încercaţi diferite obstacole pentru salturi. Diferite kicker, rail şi slides aşteaptă să fie descoperite şi arage garantat pe toţi sub vraja ei.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Großglockner Resort Kals-Matrei

Raportul pentru Großglockner Resort Kals-Matrei este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Matrei

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Matrei

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex