Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Maria Alm

401 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Hochkönig

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.900 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 800 m Total pârtii: 120 km
Cota staţiune: 802 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 34
Pârtii:
41 km
Teleschiuri: 19
Pârtii:
27 km
Telescaune: 8 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochkönig

Skipass-ul "Ski amadé" vă oferă accesul la o reţea de pârtii de 760 km lungime şi 270 instalaţii pe cablu (vezi Regiunea de schi). Un singur skipass este astfel valabil pentru regiunile "Salzburger Sportwelt", "Schladming-Dachstein", "Gastein", "Hochkönigs-Winterreich" şi "Großarltal".

Domeniul schiabil local Maria Alm, zona de schi Hochkönig (2941 m), este deosebit datorită siguranţei pe care o oferă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Şi dacă totuşi se întâmplă să nu ningă cât ar fi de dorit - nu este nevoie ca distracţia să fie întreruptă, datorită numeroaselor instalaţii de producere artificială a zăpezii. Cu 120 km de pârtii foarte bine preparate, 8 km pentru schi de tură şi 36 instalaţii moderne pe cablu, această zonă, foarte iubită şi de familiile cu copii, oferă distracţia maximă în zăpadă pentru fiecare! Cea mai grea coborâre este Hochmaist, de 1 km lungime. Dar şi în Maria Alm, pe Aberg-Langeck (1900 m), există versanţi dificili, dar care pot fi parcurşi totuşi şi de cei mai neexperimentaţi. În snowpark-ul cu Tables, Slides şi Jumps la Aberg fanii freestyle se pot da în voie, în plus există posibilităţi superbe de free-ride. Între domeniile schibile circulă un skibus, gratuit pentru posesorii de skipass.

Cu "Königstour" regiunea de schi Hochkönig oferă de altfel şi un minunat circuit - unul din cele mai lungi din Alpi. Cei 35 km pot fi parcurşi în o singură zi şi sunt astfel ideali pentru excursii în familie. "Königstour" uneşte din 2012 domeniile schiabile Mühlbach, Dienten şi Maria Alm şi în 2014 a fost desemnat ca cel mai bun circuit de schi al anului 2014. Din sezonul 2018/19 munteăă locali din Maria Alm sunt uniţi cu domeniul schiabil principal am Aberg, astfel că exista posibilitatea unei acces ski-in/ski-out din Maria Alm cu Königstour.

Doriţi să comunicaţi cât mai repede experienţele zilei de schi cu prietenii? Nici o problemă! În domeniul schiabil Hochkönig vă aşteaptă câteva hotspots Wi-Fi - la fun-parks, la cabane şi la staţiile instalaţiilor pe cablu. Primul fenicular din Austria Kings Cab care a fost echipat cu Wi-Fi hotspot.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Maria Alm

În Austria există numeroase posibilităţi de a face schi în nocturnă. De exemplu în Maria Alm la Hochkönig. De mai multe ori pe săptămână este iluminată artificial pârtia de la instalaţia Simmerl seara, de la 18:30 bis 21:30. Pe lângă coborârea relaxată cu nocturnă puteţi profita şi de snowpark-ul pentru începători Natrun, dacă sunteţi freestyler. Biletul de seară (skipass) poate fi cumpărat la destinaţie. Posesorii card-ului "Hochkönig Card" pot face o dată pe săptămână schi în nocturnă gratuit.

O altă atracţie deosebită de schi în nocturnă este Snow-Show-ul de la "Magic Area", la instalaţia Simmerl, care are loc de la sfârşitul lui decembrie până la începutul lui martie în fiecare marţi de la 21:00. Puteţi admira trucuri, schi cu torţe şi focuri de artificii - printre multe altele şi intrarea este gratuită!

Après-Ski Maria Alm

La staţia de vale Aberg vă aşteaptă terase la un pahar de după-amiază, iar în învecinatul Dienten au loc petreceri après-ski pe cinste, la "Bründlstadl". Cei cărora aceste posibilităţi nu le sunt de ajuns pot continua petrecerea în Maria Alm, de exemplu, la "Dorfstadl" sau la "Riverside" sau cu un cocktail la "Almbar".

Un final de zi ceva mai liniştit vă oferă în schimb restaurantele tradiţionale, unde vă puteţi răsfăţa cu bucate delicioase, cum ar fi un vienez Tafelspitz, Lammbratl cu găluşti sau fondue de brânză. Activităţi sportive găsiţi aici în peisajul de iarnă la Hochkönig şi în afara pârtiilor.

O varietate foarte mare de trasee de drumeţii (85 km) şi tururi schi vă aşteaptă aici , dar şi excursii pe zăpadă şi câteva ore de distracţie pe derdeluş - în Maria Alm vă stau la dispoziţie două derdeluşuri cu nocturnă. Bineînţeles că se află aici şi o piscină acoperită pentru cei cu gusturi mai "acvatice".

Snowpark: Blue Tomato Kings Snowpark Maria Alm

Domeniul schiabil Hochkönig vă aşteaptă cu nu mai puţin de 3 snowpark-uri diferite, fiecare din ele cu calităţile lui deosebite. Cel mai căutat dintre ele este "Blue Tomato Kings Park". Întins pe o lungime de 1,8 km începe la staţia de munte a instalaţiei de 8 locuri "Kings Cab". Setup-ul este unul special, cu boxe, butter-boxe, jibs, kicker, rails, jumps şi tubes la fel şi obstacole speciale pentru începători şi experţi freestyle. După o ride exigentă, vă puteţi relaxa un pic în Kings Cab Gondel cu Wi-Fi, pentru a începe direct una nouă!

Cine vrea să profite de oferta completă de freestyle a Hochkönig poate merge la alte două park-uri. "Snowpark Natrun" la Simmerllift este caracterizat de obstacole mai uşoare şi astfel mai degrabă potrivite pentru începători şi copii. "Livingroom Snowpark" din Mühlbach, care este situat la o altitudine de 1500 m la poalele Mandlwände, este shaped nou în fiecare zi şi oferă cu liniile sale "advanced" şi "beginner" provocarea potrivită pentru fiecare. 2 delicatese suplimentare îi aşteaptă încă pe freestyleri: park-ul este dotat nu doar cu o instalaţie de sunet pe măsură ci şi cu oglinzi şi livecams şi în plus se pot lăsa sfătuiţi de de două ori pe săptămână de profesioniştii, contra unei mici taxe.

Din sezonul de schi 2014/15 oferă şi o funslope la Aberg. Punctul culminant este porţiunea de 850 m lungime este un tunele, mici trambuline, mascotă şi "melc" ("Schnecke") cu un diametru de 30 m.

Cu un total de 14 snowpark-uri, Ski amadé poate fi considerat un absolut Freestyle Eldorado!

Domeniul schiabil Hochkönig nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochkönig

Raportul pentru Hochkönig este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Maria Alm

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Maria Alm

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex