Evaluările turiştilor

Mallnitz

767 Nr. evaluări:

87 % Rată recomandări:

Staţiune 7,9
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Ankogel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.636 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.280 m Total pârtii: 12,8 km
Cota staţiune: 1.200 m
Pârtii:
2,8 km
Instalaţii pe cablu: 5
Pârtii:
5 km
Teleschiuri: 3
Pârtii:
5 km
Telescaune: 0

Domeniu schiabil Ankogel

Cu skipass-ul "SkiHit" vi se deschid porţile la 186 km de vis de pârtii în 9 domenii la ale Tirolului de Est incl. schi de tură (vezi regiunea de schi).

Fermecătoarea staţiune Mallnitz, la poalele Ankogel este o comoară pentru familii, pe terenurile generoase ale instalaţiilor Köfele în vale iau şi începătorii curbele bine. "Piticii de zăpadă" se bazează aici pe Pinguinul Bobo şi şcoala sa de schi. Domeniul schiabil de la Ankogel (1280 - 2636 m) poate fi accesat perfect din Mallnitz şi se întinde pe 12,8 km de pârtii, largi şi interesante, cu vedere până la Großglockner şi Dolomiţi - una din cele mai provocante pârtii fiind coborârea de vale cu 7 km lungime - către Mallnitz, acoperă o diferenţă de altitudine de 1349 m! Este cea mai lungă pârtie cu siguranţă de zăpadă din Kärnten. Ankogel are de asemenea o reputație legendară printre freerideri.

Pe gheţarul Mölltal (2108 - 3122 m) îşi deschide şi Ski & Board Academy porţile pentru începători, cu ai săi 17,5 de km de pârtii glaciare "Mölli" este deschis pentru toate tehnicile. În total 9 instalaţii moderne pe cablu, printre care subterana Mölltal-Express vă duc comod pe gheţar la Schareck. Pârtiile "Cinemascope" sunt fără vegetaţie şi ideale pentru carving. O provocare este coborârea FIS a Carintiei cu 7 km, tot pe gheţar. Snowboard Fun-Park-ul cu Boardercross, Jumps etc, puţin sub 3000 m altitudine fac parte şi ele din "Möllis Best for Boarders".
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Mallnitz

În ceea ce priveşte Après-Ski-ul Mölltal este o zonă mai degrabă liniştită - dar în schimb ospitalitatea locală este deosebită. Câteva refugii confortabile vă aşteaptă lângă pârtii şi în vale pentru gustări în timpul zilei de schi sau după. Distracţia continuă la patinoar sau derdeluş după-amiază, serile le puteţi petrece în Mölltal în special la o cină delicioasă în unul din numeroasele restaurante şi mai târziu dacă doriţi la im bar confortabil. Astfel vă aşteaptă de exemplu "Sportcafé" - cei care doresc în schimb să danseze un pic nu pot pierde ocazia de a vizita discoteca "Tanzstadl Ankogel".

Mallnitz are multe de oferit și dincolo de pârtii. Patinajul pe gheață sau săniușul pe cea mai lungă pârtie de săniuș iluminată din Carintia sunt distractive. Tururile cu Segway-ul de iarnă sau plimbările cu rachetele de zăpadă sunt, de asemenea, populare. În Parcul Național Hohe Tauern există și cea mai mare zonă de drumeții de iarnă din Alpii de Est. Vă puteți relaxa după o zi lungă de schi în Tauernbad și la sauna multi-funcțională. În schimb. în Tauernsaal, fanii alpinismului se pot simți ca la ei acasă.

Snowpark: Funpark Mölltaler Gletscher Mallnitz

Domeniul schiabil al gheţarului Mölltal este o destinaţie obligatorie pentru freestylerii printre voi.

Ore de soare peste medie şi funpark-ul gheţarului de sub coborârea Schareck-Abfahrt atrag experţii în domeniul schiabil şi fac din el un punct de întâlnire foarte popular. La funpark vă puteţi da pe kicker, jumps, mogul şi curbe cu înclinare ridicată.

Tot vă plictisiţi? Atunci trebuie să faceţi o vizită porţiunii de boardercross şi experimenta adrenalina cot la cot cu starurile scenei. Denumire de "Boarders Paradise" este binemeritată! Dacă se află printre voi şi freerideri, nu duc nici ei lipsă de coborâri pe zăpadă adâncă şi pe variante în afara pârtiilor marcate.

Domeniul schiabil Ankogel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ankogel

Raportul pentru Ankogel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mallnitz

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mallnitz

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter