Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Lofer

351 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Almenwelt Lofer

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.670 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 640 m Total pârtii: 46 km
Cota staţiune: 639 m
Pârtii:
32 km
Instalaţii pe cablu: 11
Pârtii:
12 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
2 km
Telescaune: 3

Domeniu schiabil Almenwelt Lofer

Skipass-ul "Almenwelt Lofer" vă oferă acces la 46 km pârtii şi 11 instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Loferşi Unken-Heutal.

Domeniul schiabil "Almenwelt Lofer" este compus din 46 de km de pârtii şi 10 instalaţii pe cablu şi este perfect pentru schiatul de plăcere şi liniştit. Domeniul se întinde în centrul landului Salzburg de la 639 la 1 747 m altitudine şi pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate de la uşor până la mediu.

Telescaunul modern cu 8 locuri, este apreciat în special de familii - cei mici sunt transportaţi în siguranţă pe vârf cu ajutorul bărilor care se închid automat iar pârtiile care pornesc de aici sunt albastre şi ideale pentru primele alunecări.

Datorită tunurilor de zăpadă în zonele mai joase aici se poate coborî practic până în vale (9 km) de-a lungul întregului sezon. În plus vă stă la dispoziţie pârtia Hochwena-Alpin, o pârtie neagră care se întinde pe versantul nordic la Grubhörndl.

Domeniul schiabil de dimensiuni relativ reduse este foarte potrivit pentru familii şi începători cu porţiuni speciale de exersare la staţia de vale şi cea de munte şi o ofertă cuprinzătoare pentru copii!

Şi domeniul schiabil "Unken-Heutal" cu 11 km de pârtii şi 4 instalaţii pe cablu este deosebit de bun pentru familii şi începători mai mici şi mai mari. Şcoala de schi din Unken oferă pe lângă ore de snowboard, freestyle, de schi pentru adulţi şi pentru copii şi drumeţii cu rachetele de zăpadă. Astfel domeniul este atractiv şi variat în acelaşi timp.

Cine caută şi mai multă distracţie pe plăci, va găsi tocmai asta la "3 Länder Freizeit-Arena" - un total de 171 km de pârtii şi 62 de instalaţii pe cablu în domeniile schiabile Almenwelt Lofer, St. Johann in Tirol/Oberndorf, Erpfendorf, Pillersee/Buchensteinwand, Kirchdorf, Steinplatte Waidring, Winklmoosalm - Reit im Winkl şi instalaţiile Heutal Liften Unken oferă distracţie nelimitată pentru mic şi mare!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Lofer

În Lofer relaxarea este pe primul plan, cabanele şi restaurantele v aşteaptă în principal cu delicatese gastronomice. Dar dacă totuşi ce vă interesează este petrecerea, vă stau la dispoziţie „Hasenstall“ la Loferer Alm sau în vale „Karussell“. Dar nici din punct de vedere sportiv Lofer nu se lasă mai prejos: vă puteţi bucura de patinoarul natural, de o coborâre rapidă pe derdeluş la Knappenstadl sau de priveliştile oferire de reţeaua de drumeţii de peste 100 km din jurul platoului însorit al Loferer Alm – de plictis nici nu se pune problema! Un "insider tip" este în o excursie ghidată în peştera Lamprechtshöhle de la St. Martin, cea mai mare peşteră de comunicare din lume.

Snowpark: Snowpark L.A. Lofer

La Almenwelt Lofer veți experimenta pârtii de schi maxime şi în condiții perfecte, dispune de zone freestyle. Fie vorba de freeskier sau snowboarder şcolile de schi din regiune au pregătit câte ceva pentru fiecare.

Parcul de zăpadă "Snowpark L.A." deschis doar de 3 ani Family Express este echipat atât pentru începători cât şi pentru cei de nivel mediu şi convinge cu 18 diferite obstacole dintre care pot alege amatorii sporturilor de iarnă fie începător sau expert. Diferite boxe, de exemplu una de 4 m flat, una de 4 m rainbow, una de 3 m rainbow şi una de 3 m updown box, 2 porţiuni ondulate şi diverse coborâri rapide una de 2 până la 4 m înălţime fac posibil ca începătorii treptat să se familiarizeze cu altitudinea şi să îşi exerseze săriturile.

Pentru avansaţi parcul dispune de 7 m flat down, 6 m rainbow şi 6 m flat box pe lângă două de la 6 până la 8 m coborâri rapide unde cei avansaţi îşi pot testa rezistenţa. Doriţi să ajungeţi la aceste înălţimi? Atunci sunteţi în locul potrivit!

Domeniul schiabil Almenwelt Lofer nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Almenwelt Lofer

Raportul pentru Almenwelt Lofer este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Lofer

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Lofer

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex