Award
Evaluările turiştilor

Längenfeld

88 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Sölden

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.340 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 1.350 m Total pârtii: 144 km
Cota staţiune: 1.180 m
Pârtii:
70 km
Instalaţii pe cablu: 34
Pârtii:
47 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
27 km
Telescaune: 14

Domeniu schiabil Sölden

Skipass-ul "Ötztaler Superkipass" vă permite începând din iarna 18/19 (de la 3 zile în sus) să schimbaţi între Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries şi Vent cu un singur skipass. Oferta se extinde aşadar la 356 km de pârtii şi 90 de instalaţii pe cablu (v. regiune de schi).

La skipass-ul de 2 zile este valabil "Sölden", care vă permite accesul la 143 km de pârtii excelente (incl. pentru schi de tură) între 1350 şi 3340 m altitudine, prin intermediul a 31 instalaţii pe cablu. Skibus-ul gratuit vă duce de la Längenfeld la domeniul schiabil renumit în special datorită celor doi gheţari Rettenbach şi Tiefenbach. Vârfurile de peste 3000 m, Tiefenbachkogl (3309 m), Innere Schwarze Schneid (3370 m) şi Gaislachkogl (3058 m) sunt folosite atât de schiorii "normali" precum şi de diverse echipele naţionale.

În timpul iernii, Sölden este printre ce au Alpii mai bun de oferit, fiind printre altele singurul domeniu schiabil glaciar al Austriei unde aveţi acces la nu mai puţin de 3 gheţari, cu legături impecabile. În special cabina de la Rettenbachferner accelerează legătura între Giggijoch şi zona glaciară („Golden Gate to the Glacier“). Reuşite sunt şi sunt shuttle-ul care circulă între centru şi instalaţiile Innerwald şi reînnoita telecabină de la Gaislachkogel. În plus instalaţia Giggijochbahn poate transporta din iarna 2016/17 ca. 4500 de persoane pe oră în inima domeniului schiabil al Sölden - şi stabileşte astfel un record mondial de capacitate!

Vă recomandăm "BIG3- Rallye": Exploraţi întregul domeniu schiabil inclusiv vârful BIG3-Gipfel - o experienţă unică! Cine foloseşte aplicaţia domeniului schiabil şi atinge toate check-points cu skitrack-erul pornit poate spera să-ţi vadă în curând numele online în lista celor mai buni schiori! O experienţă unică este şi cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil, care duce 15 km pe gheţarul Rettenbach. Pe pârtia de cupă mondială de pe Rettenbach vă puteţi da de altfel pe urmele profesioniştilor.

Freestylerii au punct obligatoriu de întâlnire la Snow-Park-ul de la Giggijoch, unde îi aşteaptă Tubes, Boardercross, Kickers, Jibs şi Rails. În plus Ötztal-Arena este un adevărat paradis pentru Freeride, cu peste 70 km variante Off-Piste şi Powder. Coborârile, cu până la 2000 m diferenţă de altitudine sunt un kick de adrenalină şi distracţie pentru orice free-rider.

De la un skipass de cel piţin 6 zile aveţi inclusă în tariful acestuia intrarea la James Bond Erlebniswelt - 007 ELEMENTS.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Längenfeld

Multe domenii schiabile din Austria sunt considerate ca domenii cu schi cu nocturnă, este vorba de domenii care ofer posibilitatea de a schia şi după încheierea programului normal de lucru al instalaţiilor pe cablu. În Sölden, foarte aproape de Längenfeld, are loc de la finalul lui decembrie până la finalul lui martie schi sub lumina reflectoarelor în fiecare miercuri. La instalaţia pe cablu Gaislachkogel se organizează în plus şi Night Ski Show. Pe lângă posibilitatea de a schia pe timp de seară beneficiaţi aici şi de o scenă de spectacole live şi acrobatică de schi. Distracţia târzie la schi este completată de focuri de artificii la final. Pentru schi nocturn vă stau la dispoziţie în această perioadă cca. 4 km de pârtii cu iluminare artificială. Pârtia cu nocturnă (Nr. 10) duce de la staţia intermediară a Gaislachbahn până în vale.

Après-Ski Längenfeld

În Längenfeld serile se petrec mai degrabă liniştit şi relaxat. După zi plină de mişcare pe pârtii, puteţi alege dintre diversele restaurante şi cafenele, pentru a încheia ziua delicios. La un pahar vă aşteaptă Country Bar şi Dorfwirt.

Pentru petrecere, alegerea evidentă este Sölden! Lista este lungă şi pe toate gusturile: terasa de lângă pârtii, Fire & Ice, Ötzis Tanzstadl sau Katapult.

Dar dacă totuşi nu v-a ajuns oboseala vă aşteaptă diverse trasee de drumeţii. Cu rachetele de zăpadă ajungeţi la una confortabilele cabane şi cu sania înapoi. Längenfeld und Gries au ambele şi patinoar şi mai multe derdeluşuri. Sau preferaţi o plimbare romantică cu sania trasă de cai?

Pentru refacere adresa evidentă este complexul "Aqua Dome": dispune de o foarte mare sală termală şi o zonă dedicată saunelor cu adevărat gigantică. Din camerele de relaxare, prin peretele de sticlă, vederea asupra lumii montane înconjurătoare este unică!

Snowpark: AREA 47 Snowpark Sölden Längenfeld

La Giggijoch, mai jos de telescaunele Hainbachkar şi Silberbrünnl, se află o perlă de freestyle a Ötztals, "AREA 47 Snowpark Sölden". Designerul park-ului Tomek Zwolak şi echipa sa au grijă să fie disponibiel în fiecare zi obstacole proaspăt formate, care nu lasă nimic de dorit pe cele 6 hectare pe care se întinde park-ul la 2450 m altitudine. Aici îşi pot etala cunoştinţele şi ultimele trick-uri freestyleri de toate nivelele, pe 3 grade diferite de dificultate, cu o grămadă de kicker, tubes, rails şi boxe. Cireaşa de pe tort o constituie diferitele jibs, cum ar fi Jibcan sau elefant-box de 12 m, pentru ca riderii să poată da frâu liber şi creativităţii. Pentru pauză şi relaxare există o zonă de "chill" cu instalaţia de sunet respectivă.

Din iarna 17/18 există pe lângă snowpark şi o funslope de 650 m lungime în Sölden. Fie începător, fie avansat, nu contează, Funslope este dedicat doar distracţiei, în timp ce vă daţi pe unde şi un mic kicker şi vă bucuraţi de vederea panoramică.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Sölden nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Sölden

Raportul pentru Sölden este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Längenfeld

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Längenfeld

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter