Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Krimml

126 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.500 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 580 m Total pârtii: 147 km
Cota staţiune: 1.076 m
Pârtii:
49 km
Instalaţii pe cablu: 52
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 18
Pârtii:
11 km
Telescaune: 20 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Cu skipass-ul "Zillertaler Superskipass" puteţi alege între 542 km pârtii în domenii schiabile Hochfügen, Spieljoch Hochzillertal, Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml şi Gerlosstein), Penken, Ahorn, Horberg şi domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, gheţarul Hintertuxer), precum şi în Wildkogel-Arena la Bramberg. Între care legătura este asigurata exemplar de un serviciu gratuit de transport (v. regiunea de schi).

Krimml aparţine de Zillertal Arena şi vă oferă astfel acces fără probleme la 147 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu la o altitudine de până la 2500 m. Din localitate ajungeţi la cele câteva pârtii ale Gerlosplatte precum şi la pantele însorite ale Königsleitenspitze. Zillertal Arena vă oferă coborâri variate pentru toate gusturile, coborârea de vale cea mai lungă, cu 9,7 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl. Experţii pot accepta provocarea pe care o constituie neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, pe când teritoriu iubitorilor de zăpadă adâncă şi Free-ride este în jurul Gerlos.

Freestylerii sunt aşteptaţi la "Hot Zone Snowpark". Pe Mega-Halfpipe (100 m lungime, 14 m laţime) distracţia este garantată! În plus vă stau la dispoziţie versanții cu zăpadă adâncă ale Sportbahn Kapaun, Wilder Krimml şi Kreuzjoch, făcute pe măsura boarderilor! Pârtiile pentru copii şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici.

Pe lângă instalația Isskogelbahn, circulă acum și noua instalație Dorfbahn din Gerlos până în inima arenei Zillertal. Noua telecabină cu 10 locuri construită pentru sezonul 2016/17 dispune de stație de vale impresionantă cu magazin de articole sportive, închiriere de echipament și depozit pentru echipament, la care se adaugă peste 200 de locuri de parcare.

Ca ”delicatesă” în Zillertal vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer, care datorită mărimii sale şi pârtiilor exigente face parte din cel mai bun gheţari ai Alpilor.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Krimml

Zillertalul este cunoscut ca o adevărată fortăleaţă a Après-Ski-ului în Austria şi Krimml nu face excepţie. Refugiile, barurile şi restaurantele vă invită la distracţie şi gustărele. La „Castello Schirmbar“ sau la „Schönmoosalm“ vă puteţi relaxa la un pahar, iar dacă vreţi petrecere „Krimmler Kuhstall“ vă aşteaptă cu uşile deschise. O excursie la îngheţatele cascade din Krimml, fie că pe cont propriu sau cu un grup şi ghid la lumina torţelor sau o plimbare cu caleaşca trasă de cai prin peisajul înzăpezit - inimile romanticilor vor bate mai tare! Relaxare sau petrecere, pentru orice dispoziţie nu vă vor lipsi ofertele.

Snowpark: Hotzone Snowpark Krimml

În Zillertal Arena nu lipsesc posibilităţile de a vă arăta abilităţile şi creativitatea în freestyle. Marca 'casei' în Gerlos este "Snowpark Hot-Zone Zona", situat la o altitudine de 2.050 de metri și întins pe o suprafață de 30.000 de metri pătraţi între Vorkogellift și Ebenfeld Express.

Aici au de unde alege şi începătorii şi avansaţii, primii pot să își dezvolte abilitățile nou-dobândite pe Beginner Line pe un set-up uşor dar compact iar pentru restul riderilor există o Pro/Medium Line, în mijlocul parcului cu obstacole mereu exigente. Pe linia de kicker, care debutează cu 2 mici jumps, vă puteţi apoi dedica în voie air time.La Chill Area vă puteţi relaxa cu muzică plăcută. Deosebit de bun pentru cei mici este funpark-ul de la Hochkrimml, care oferă în ciuda dimensiunilor mai reduse condiţii perfecte pentru începători.

Cei care caută şi mai mult fun, şi mai mult park, este numai bine în Zillertal Arena. Pe lângă "Snowpark Hot-Zone" există şi "Action Park Kreuzwiese" în Zell, care oferă importante puncte de atracție. Acesta face toţi banii cu Snakerun, Bagjump, i "BMW xDrive Cup SkiMovie" și "BMW xDrive Speed ​​Check"! Şi half-pipe-u de la Fußalm în Gerlos promite multă distracţie.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Zillertal Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Zillertal Arena

Raportul pentru Zillertal Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Krimml

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Krimml

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex