Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Kolsassberg

194 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 7,8

Domeniu schiabil Glungezer

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.304 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 950 m Total pârtii: 23,5 km
Cota staţiune: 906 m
Pârtii:
6,5 km
Instalaţii pe cablu: 6
Pârtii:
16 km
Teleschiuri: 3
Pârtii:
1 km
Telescaune: 2

Domeniu schiabil Glungezer

Cu skipass-ul "Glungezer" aveţiu acces la 23 km de pârtii la o altitudine de 950 - 2.304 m. Intrarea în această regiune de schi este în Tulfes. Pârtiile bine preparate se întind prin peisaje de vis şi pun la dispoziţia atât a schiorilor cât şi a snowboarderilor coborâri foarte variată. Odată ajunşi pe vârf vi se deschide o vedere incredibilă asupra fermecătoarei Inntal şi vârfurilor aşa numitului Lanţ de Nord - partea la nord de Innsbruck a lanţului Innzal.

Porţiunile prin pădure şi refugiile primitoare şi tradiţionale sunt foarte apreciate de cei cărora le place să schieze în linişte, pentru familiile cu copii mici muntele Glungezer ofertă raportul perfect între cantitate şi calitate, cu pante line şi schi relaxat.

De pe Glungezer cei în formă bună au la picioare coborârea FIS de 9 km şi o diferenţă de altitudine de 1500 m, pe snowboarderi îi aşteaptă în schimb Fun-Park-urile de la Schartenkogel. Coborârea de vale de la Schartenkogel la staţia de vale în Tulfes se numără cu 15 km şi peste 1300 m diferenţă de altitudine printre cele mai lungi din Tirol. La marginea pârtiilor vă invită refugii tradiţionale precum şi un restaurant confortabil la Halsmarter când vă dezlegaţi schiurile.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Kolsassberg

După o zi plină de schi - alpin sau nordic - sau petrecută la o drumeţie aveţi posibilitatea de a vă răsfăţa pe Kolsassberg cu specialităţi culinare tiroleze. Menţiuni speciale merită de exemplu "Hofer Stub'n" sau "Berggasthaus Gartlach". Ambele localuri vă aşteaptă cu ambient tipic tirolez şi bineînţeles mâncare pe măsură. De la Berggasthaus Gartlach puteţi coborî pe sanie pe derdeluşul natural până la Kolsassberg dacă stratul de zăpadă o permite. Cine are chef pe seară de ceva mai multă acţiune poate să facă excursie la Innsbruck (ca. 25 km) şi profita de numeroasele baruri şi discoteci aici deschise.

Snowpark: Jib-Park Kolsassberg

Regiunea de schi "Olympia SkiWorld Innsbruck" şi în special domeniile schiabile "Glungezer" şi "Rangger Köpfl" sunt la înălţimea renumelui lor nu doar la capitolul coborâri spectaculoase. Fanii freestyle găsesc aici destule posibilităţi şi este garantată o experienţă unică pentru începători şi avansaţi în egală măsură.

Nu doar familiile vor găsi ceva pe placul lor în Glungezer, ci şi freesytler-ii: din iarna 2011/12 aici se găseşte aşa-numitul "Jib-Park": iubitorii de adrenalină au la dispoziţie diverse obstacole, care sunt schimbate de mai multe ori pe sezon. Astfel sunt mereu combinaţii noi care se încadrează în peisaj şi oferă atât iubitorilor ambiţioşi de freestyle, cât şi începătorilor distracţie la maxim în snowpark. La Festivalul Glungezer Jib din aprilie toţi curjoşii pot să-şi demontreze talentul şi să-ţi măsoare abilităţile cu ceilalţi.

Domeniul schiabil Glungezer nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Glungezer

Raportul pentru Glungezer este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kolsassberg

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kolsassberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex