Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Kirchbichl

174 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 520 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 90
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi mai moderne zone de schi din lume! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparate, în parte cu nocturnă, 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi patru snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă!

Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1.350 m. La coborârea Salvista pe freerideri şi pe freestyleri îi aşteaptă diverse elemente în Snowpark Söll. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 22 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Kirchbichl

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă cu o ofertă deosebită de schi în nocturnă în trei domenii schiabile: Söll, Brixen şi Westendorf. În SkiWelt Söll stă chiar la dispoziţie cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! 10 kilometri de pârtie bătută distribuiţi pe 5 pârtii sunt iluminaţi până târziu. Trei zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, schiorii se pot da şi seara până la ora 21:30 în zonele de lângă cabina Hochsöll şi de lângă telescaunele Keat şi Hexen6er. Pârtiilor şi se adaugă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de lângă telescaunul cu 4 locuri. Un derdeluş la telecabina Hochsöll şi diverse refugii completează pentru seara. Posibilităţile de schi în nocturnă din Söll sunt foarte căutate, din acest motiv trebuie achiziţionat pentru ele un skipass separat.

În plus la Brixen, la instalaţia Schusterbühe vă aşteaptă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă până la ora 19:00 (continuu), iar la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri o alta de 500 m, deschisă în fiecare marţi seara cu nocturnă până la ora 21:00. Şi în Westendorf şi Brixen se percepe o taxă pentru distracţia cu nocturnă.

Après-Ski Kirchbichl

După schi - alpin sau fond - sau după drumeţii lăsaţi-vă răsfăţaţi cu specialităţi tiroleze, numeroase restaurante vă invită la o pauză la revenirea de pe pârtii şi cu o "tărie" locală. Feluri de mâncare tipic austriece găsiţi şi la cafenelele care merită cu siguranţă o vizită. Dacă doriţi să faceţi din noapte zi o vizita merită şi Wörgl: numeroase pub-uri, baruri şi discoteci vă invită la petrecere. Acelaşi lucru se aplică de altfel şi distracţiei pe plăci: de patru ori pe săptămână se aprinde instalaţia de nocturnă pe 10 km de pârtii şi 2 derdeluşe în Söll.

Dacă preferaţi ceva mai liniştit aveţi posibilitatea de a petrece finalul zilei la SPA, patinoar sau curling sau tenis.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Söll Kirchbichl

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă patru parcuri excelente. De la Hopfgarten ajungeţi cel mai uşor la Crazy Kangaroo Park Söll, cu set-up de lux de la telescaunul Rinner. La o altitudine de 1220 m vă aşteaptă 12 elemente pe care să va daţi. Începătorii se pot da pe kickere şi pe o funbox în Beginner Area. Bineînţeles că există şi Medium şi Advanced Areas, cu boxen, kickere de până la 10 m lungime, un down rail şi diverse elemente jib precum. Punctul principal de atracţie al park-ului îl constituie "Funny-Bird-Slope" de la telescaunul Salvenmoos, cu 450 m lungime, împărţită în 2 lines. Aici nu stă nimic în calea creativităţii fiecăruia, fie la corners, pe schneefunbox, în un tunel de 7 m, pe bank-curves sau pe "melc". Cu ajutorul instalaţiei proprii de nocturnă la, pe Funny Bird au loc de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută chiar mai multă distracţie freestyle o găseşte la Ellmau la Intersport Kaiserpark şi la Westendorf la Big Playground. Pentru începători este Mini Playground pe pajiştea din Westendorf şi SkiParcours-ul Hans im Glück, de la gondola omonimă care măresc oferta. Pentru trucuri mai uşoare vă aşteaptă "Mini Playground" în Westendorf.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kirchbichl

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kirchbichl

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex