Award
Evaluările turiştilor

Kaprun

818 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.029 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 768 m Total pârtii: 61 km
Cota staţiune: 786 m
Pârtii:
29 km
Instalaţii pe cablu: 21
Pârtii:
23 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
9 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 10 km

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun.

În Zell am See şi Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde peste 3.029 m altitudine.

Cu cei 61 km de pârtii, Kitzsteinhorn oferă în principal pârtii de nivel intermediar pentru începători și schiori de plăcere. Pantele largi de carving și pârtiile lungi, sportive, precum pârtia de 5 km de la stația superioară a Gletscherjet 4, fac inimile schiorilor să bată mai repede. Pe de altă parte, experții care caută adrenalina supremă, se vor simți bine pe Black Mamba, care are o pantă de până la 63%. De la Kaprun puteți ajunge la ghețar cu Gletscherjet și Panoramabahn sau direct din centrul orașului cu MK Maiskogelbahn și K-onnection, construite în 2019.

Din Zell am See puteți ajunge rapid la zona de schi Schmittenhöhe (2.000 m) cu CityXpress, TrassXpress sau Schmittenhöhenbahn, care oferă pârtii de toate nivelurile de dificultate. Experții își încearcă norocul pe pârtia Trass, lungă de 4 km, care este considerată cea mai dificilă din întreaga zonă de schi și una dintre cele mai abrupte pârtii din întregul Land Salzburg.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, cu multe pârtii albastre şi largi. La stația superioară a telecabinei Almbahn, pasionații de sporturi de iarnă vor găsi, de asemenea, cea mai lungă pistă de coborâre din regiunea de schi, de aproximativ 7 km.

Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. Pe Schmittenhöhe, de exemplu, vă puteți relaxa pe terenul de schi liber de sub Sonnkogelbahn.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte. Este o joacă de copil să accesezi rețeaua Wi-Fi și să navighezi pe internet, să descarci cele mai recente rapoarte de zăpadă sau să postezi fotografii!

Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. În anii care urmează Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Kaprun

La fel ca în multe domenii schiabile din Austria şi la Zell am See-Kaprun se poate schia şi pe timp de seară. La Zell am See - staţiunea vecină cu Kaprun - vă aşteaptă posibilitatea de schi în nocturnă în fiecare joi. Programul de zi la instalaţia Ebenbergbahn în Zell am See se încheie la ora 15:00 în aceste zile, însă se reia pentru schi în nocturnă la 18:30, pe pârtia de 1,5 km cu iluminare artificială "Nightslope" pe care puteţi schia până la ora 20:30. O atracţie deosebită este vederea superbă asupra staţiunii Zell am See şi a luminilor sale. Un skipass valabil mai multe zile vă permite accesul la schi seara fără costuri suplimentare. În cazul în care nu aveţi un asemenea skipass, puteţi achiziţiona un bilet doar pentru schi în nocturnă în staţiune.

Après-Ski Kaprun

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Multe dintre cabanele și stațiile de gustări vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski "Schnapshansbar", pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer.

Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la "Off Piste Bar", "Crazy Daisy" sau "Diele" puteţi face din noapte zi.

Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Kaprun

În cele trei domenii schiabile din jurul staţiunii Kaprun vă stă la dispoziţie o ofertă foarte extinsă pentru freestyle. Adresa principală este Kitzsteinhorn, care îi aşteaptă pe dependenţii de adrenalină cu nu mai puţin de cinci arii variate.

La "Easy Park" sunt bineveniţi copiii şi începătorii care vor să-şi dezvolte abilităţile pe o rainbow box, o wave box, o down rail și trei kickere. "Central Park" și "South Central Park" sunt rezervate în schimb avansaţilor şi profesioniştilor. Bariera de 9 m, diverse rails şi kickere (5 - 13 m) şi un knuckle fac din vis realitate! Sus de tot, la 2900 m se află "Glacier Park", care este deschis doar toamna şi primăvara. Pe lângă snowpark-uri există şi o eagle line cu obstacole pentru începători și experți și punctul culminant absolut, superpipe-ul de 150 m lungime și 6,5 m înălțime - cel mai mare halfpipe din Austria.

Următoarea staţie este "Funpark Schmitten", de pe Schmittenhöhe. Parcul oferă obstacole precum rails, boxes și kickere și este destinat în primul rând începătorilor și celor avansați. Distracția este promisă și de "Schmitten XXL", o pârtie de distracție lungă de 1.300 m cu wave run, sărituri, tuneluri etc.

Mai multă acțiune găsiți în parcul de distracții "Schmitten" de pe Schmittenhöhe. Parcul oferă obstacole precum rails, boxes și kickere și este destinat în primul rând începătorilor și celor avansați. Distracția este promisă și de "Schmitten XXL", o pârtie de distracție lungă de 1.300 m cu wave run, sărituri, tuneluri etc.

În sfârșit, un alt parc se adresează în primul rând familiilor cu copii: "Schmidolin's Dragon Park" le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a face primii pași în freestyle, cu piste de valuri și rampe mici. Un alt punct de atracție este Kidsslope de pe Glocknerwiese.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Raportul pentru Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kaprun

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kaprun

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter