Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Kaprun

705 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 8,9
Informaţii despre domeniul schiabil
Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun
Cel mai înalt punct: 3.029 m
Cel mai jos punct: 768 m
Cota staţiune: 786 m
Instalaţii pe cablu: 21
Teleschiuri: 6
Telescaune: 6
Telecabine: 9
Total pârtii: 61 km
Pârtii:
29 km
Pârtii:
23 km
Pârtii:
9 km
Rute de schi: 11 km

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun.

În Zell am See şi Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde peste 3203 m altitudine.

Cu skipass-ul Kitzsteinhorn-Kaprun (extrasezon) vă aşteaptă pârtii cu siguranţă de zăpadă în domeniul schaibil omonim. Cei 61 km de pârtii ai Kitzsteinhorn sunt preponderent de dificultate medie, potrivite în special pentru începători şi cei care caută o zi le schi liniştită. Pârtiile largi pentru carving şi coborârile lungi, "atletice", cum ar fi cea de 5 km de la instalaţia Magnetköpfl fac inima oricărui schior să bată mai tare. De la Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau Panoramabahn, sau cu K-onnection direct din centrul staţiunii.

Din Zell am See puteți ajunge rapid la zona de schi Schmittenhöhe (2.000 m) cu CityXpress, TrassXpress sau Schmittenhöhenbahn, care oferă pârtii de toate nivelurile de dificultate. Experții încearcă pârtia Trass, lungă de 4 km, considerată cea mai dificilă din întreaga zonă de schi, sau Black Mamba, cu o pantă de până la 63%.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, cu multe pârtii albastre şi largi. Instalaţia vă oferă în plus şi posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune.

Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da după plac pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. Până în 2023 Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Kaprun

La fel ca în multe domenii schiabile din Austria şi la Zell am See-Kaprun se poate schia şi pe timp de seară. La Zell am See - staţiunea vecină cu Kaprun - vă aşteaptă posibilitatea de schi în nocturnă în fiecare marţi, joi şi vineri. Programul de zi la instalaţia Ebenbergbahn în Zell am See se încheie la ora 15:00 în aceste zile, se reia însă pentru schi în nocturnă la 18:30, pe pârtia de 1,5 km cu iluminare artificială "Nightslope". Puteţi schia până la ora 21:00. O atracţie deosebită o constituie vederea superbă asupra staţiunii Zell am See şi luminilor sale. Un skipass valabil mai multe zile vă permite accesul la schi seara fără costuri suplimentare, dacă nu aveţi un asemenea skipass, puteţi achiziţiona un bilet doar pentru schi în nocturnă în staţiune.

Après-Ski Kaprun

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer.

Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la "Off Piste Bar", "Crazy Daisy" sau "Diele" puteţi face din noapte zi.

Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Kaprun

În cele trei domenii schiabile din jurul staţiunii Kaprun vă stă la dispoziţie o ofertă foarte extinsă pentru freestyle. Adresa principală este Kitzsteinhorn, unde îi aşteaptă pe dependenţii de adrenalină nu mai puţin de 4 arii variate.

La "Easy Park" sunt bineveniţi copii şi începătorii, să-şi dezvolte abilităţile pe rainbow box o rail line şi 2 kickere. "Central Park" este rezervat în schimb avansaţilor şi profesioniştilor. 6 m de straight tube, diferite rails şi kickere /5 - 13 m) şi un Pro Jump de 18 m fac din vis realitate! Sus de tot, la 2900 m se află "Glacier Park", deschis însă doar toamna şi primăvara cu Easy Line, Kicker Line ş Jib Line pentru începători şi avansaţi. Pe lângă snowpark-uri există şi o fun line cu pista ondulată şi ca punct culminant al regiunii este o super-pipe de 150 m lungime şi 6,5 m înălţime - cea mai înaltă din Austria dealtfel.

Următoarea staţie este "Funpark Schmitten", pe Schmittenhöhe îi aşteaptă în principal pe avansaţi şi începători obstacole din belşug, de la rails prin kickere şi boxes până la spins. Distracţie promite şi "Schmitten XXL", o funslope de 1300 m lungime cu diverse obstacole.

Un al treilea park este dedicat în schimb în principal familiilor: "Maisi Phantasiepark" are porţiuni ondulate şi mici rampe pentru copii şi astfel condiţii perfecte pentru primele încercări de Freestyle.

În sfârșit, un alt parc se adresează în primul rând familiilor cu copii: "Schmidolin's Dragon Park" le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a face primii pași în freestyle, cu piste de valuri și rampe mici. Un alt punct de atracție este Kidsslope de pe Glocknerwiese.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Raportul pentru Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kaprun

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kaprun

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex