Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Jochberg in Tirol

303 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Kitzbühel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 800 m Total pârtii: 188 km
Cota staţiune: 923 m
Pârtii:
102 km
Instalaţii pe cablu: 49
Pârtii:
66 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
20 km
Telescaune: 27 Rute de schi: 45 km

Domeniu schiabil Kitzbühel

Skipass-ul "Kitzbühel" vă pune la dispoziţie 188 (cu ture de schi chiar 233) km de plăcere pe zăpadă în jurul Kirchberg, Jochberg şi Kitzbühel, unde 49 instalaţii acoperă diferenţe de nivel între 800 şi 2000 m. Din Jochberg porneşte de altfel şi o ultramodernă telecabină cu 10 locuri şi scaune încălzite care vă duce direct în domeniul schiabil.

Domeniul schiabil "Kitzbühel" are statutul unei autentice Mecca şi datorită evenimentelor de Cupă Mondială care au loc aici anual. Mii de spectatori asistă la a 80-a ediţie a competiţiei Hahnenkamm pe legendara Streif in Kitzbühel.

Dar nu doar profesioniştii au ce căuta în Kitzbühel. În "jungla" de schi foarte variată, pot face şi amatorii un ski-safari de la Kirchberg prin Kitzbühel şi Jochberg până la Skiarena Resterhöhe în Pass Thurn. În afara pârtiilor există în plus multe rute de schi marcate, cu toate gradele de dificultate şi coborâri minunate pe zăpadă adâncă.

În plus în domeniul schiabil vă stau la dispoziţie peste 50 de hot-spots Wi-Fi gratuit, astfel nu sunteţi niciodată prea departe de "reţea" şi posibilitate de a trimite prietenilor şi familiilor cele mai frumoase fotografii!

Snowpark-ul Kitzbühel este un autentic rai pe pământ pentru boarder: kickere, quarter-pipe, slides şi rails fac cu siguranţă inimile snowboarderilor şi freestylerilor să bată un pic mai tare...

Dacă iubiţi varietatea, vă recomandăm skipass-ul "Super Ski Card" (vezi regiune de schi). Acesta este valabil de exemplu şi în regiunile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Regiunea de schi Dachstein West sau Zell am See - Kaprun - Peste 2780 km de pârtii în 22 regiuni de schi din Tirol sau Salzburg.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Jochberg in Tirol

Austria are mai multe domenii schiabile nocturne pentru schiori și snowboarderi. De exemplu, în zona de schi din Kitzbühel există pârtii unde se practică schiul pe timp de noapte. De la Jochberg, puteți merge la telescaunul Gaisberg din Kirchberg, aflat la aproximativ 15 km. Aici veți găsi o pârtie de schi nocturnă iluminată, unde puteți schia noaptea pe aproximativ 1,5 km de pârtie, între orele 18:30 și 21:30. Proiectoarele funcționează chiar și până la ora 22:30. De asemenea, pe pârtia Gaisberg se poate face tobogan de noapte. La fața locului se pot achiziționa bilete de seară pentru schi nocturn sau săniuș nocturn. Posesorii unui abonament de schi valabil pentru cel puțin 6 zile de schi au voie să se distreze la schi în nocturnă pe Gaisberg o dată pe sejur, gratuit. Pentru o odihnă confortabilă după schiul de noapte, vă puteți opri la Gaisbergstüberl (deschis până la ora 22:30 în timpul orelor de funcționare pe timp de noapte), în stațiunea montană.

Après-Ski Jochberg in Tirol

Numeroase refugii în Jochberg vă invită la un pahar de după-schi şi chiar şi în vale puteţi alege dintre multe localuri unde puteţi revedea ziua de schi. Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil. Localurile "5erl", "Pavillon", "The Londoner Pub" şi "Klausenfalle" sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi internaţionale şi locale.

Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distracţie – cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. iar patinoarul Grander-Wasser aduce strălucire nu doar în ochi copiilor. Derdeluşul cu nocturnă de cca. 4 km este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit.

Snowpark: KitzSki Snowpark Hanglalm Jochberg in Tirol

Kitzbuhel punctează acum şi printre fanii de freestyle cu 2 park-uri. La Kitzbühel Horn îi aşteaptă SnowPark Horn. De la începător la avansat toată lumea are aici posibilitatea de a se da în voie pe kickere, rails, boxe şi elementele pivotante de jib.

Următoarea oprire este la snowpark-ul din sudul domeniului schiabil, mai exact KitzSki Snowpark de la Hanglalm, o autentică bijuterie între snowpark-uri. Franz Josef Lechner şi echipa sa de 9 membri investesc în fiecare an extinsa lor experienţă şi creativitate în formarea şi îngrijirea instalaţiilor, pentru a garanta mereu cea mai bună calitate şi cele mai noi avansuri tehnice. Kicker şi rails pentru toate nivelurile de abilitate vă aşteaptă în park la fel ca şi boxes, tubes, jibs şi un "special". Numărul total de obstacole se ridică la 35. Shaperii pregătesc în fiecare an un set-up nou.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzbühel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzbühel

Raportul pentru Kitzbühel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Jochberg in Tirol

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Jochberg in Tirol

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex