Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Jerzens

131 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Hochzeiger

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.450 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.450 m Total pârtii: 40 km
Cota staţiune: 1.107 m
Pârtii:
10 km
Instalaţii pe cablu: 11
Pârtii:
22 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
8 km
Telescaune: 4 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzeiger

Domeniul schibil Hochzeiger, care se întinde între vârfurile Sechs (2395 m) şi Hochzeiger (2.560 m) este ideal pentru toţi care caută mai multă varietate în vacanţa de schi. În total vă stau la dispoziţie 11 instalaţii pe cablu şi 40 km de pârtii între 1450 şi 2450 m altitudine. În marea lor majoritate situate deasupra limitei de vegetaţie, coborârile cu zăpadă asigurată sunt adecvate atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.

Deosebit de frumoase sunt pantele însorite de la Sechszeiger. În plus versanţii fără copacii oferă ocazii numeroase pentru freeride. Exigentă este în schimb în schimb oferta de la Rotmoosbahn: aici se află pârtii mogul, se poate face schi de tură şi vă stau la dispoziţie diferite porţiuni de competiţie şi contra cronometru. O provocare specială o constituie coborârea de 1,5 km Zirbenfall, cea mai dificilă din domeniu cu o înclinare de 80% şi o diferenţă de altitudine de 945 m. Freestylerii se pot da după pofta inimii la staţia de mijloc Hochzeiger. Derdeluşul de 6 km, cu instalaţie de nocturnă o dată pe săptămână, îi aşteaptă pe cei care continuă să fie activi pe timp de noapte. Domeniul schiabil este potrivit nu doar pentru cei cu experienţă, ci şi pentru familii. Avantajele pentru familii reies din oferta excelentă a şcolilor de schi locale: transfer din toate staţiunile pe pârtie, cursuri speciale pentru cei mici şi cei foarte mici, un traseu pentru învăţarea regulilor de conduită pe pârtie, cabane primitoare şi o "lume a copiilor", o zonă separată doar pentru ei, cu carusel, scenă de încălzire şi Pitzi-Express.

Preferaţi să exploraţi întreaga vale Pitztal mai degrabă pe placă sau schiuri? Extinderea skipass-ului la Gletscherpark Card Winter cu domeniile Hochzeiger, instalaţiile Imster, Gheţarul Kaunertal şi Winterberg Fendels vă oferă 120 km de schi. Astfel vă puteţi desfăta pe 76 de pârtii în şase domenii schiabile diferite: mai mult, cu Gletscherpark Card Winter puteţi folosi skibus-ul în Valea Pitztal gratuit.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Jerzens

Aveţi chef de après-ski? Apoi, prima oprire este o vizită la grădina de iarnă a restaurantului Zeiger din stația din mijloc, pentru că aici puteți încheia ziua la lumina soarelui chiar și atunci când bate vântul sau este frig.

Stalderhütte, pe valea care coboară de la Hochzeiger, este o adresă de top pentru a vă bucura de ultimele raze de soare de după-amiază cu un Radler răcoros, iar "Hennenstall" este, de asemenea, popular printre fanii après-ski. După aceea, "Illegal" este adresa de petrecere, uneori chiar până la primele ore ale dimineții!

În Jerzens există și activități sportive în afara pârtiilor. Explorați peisajul de iarnă într-o excursie cu rachete de zăpadă, de exemplu, sau faceți ture pe patinoarul de gheață. Pentru cei mai curajoși, valea Pitztal, cu numeroasele sale cascade, este un loc ideal pentru escaladarea pe gheață.

Snowpark: Hochzeiger Snowpark Jerzens

Snowpark-ul Hochyeiger se prezintă în formă excelentă, cu cca. 15 elemente perfect modelate, pe 2 lines - easy și medium. Începătorii şi cei cu ceva experienţă găsesc în egală măsură destul de făcut pe diversele boxe și kikere..

Park-ul se află mai sus de stația de mijloc Hochzeiger, la cca 2.250 m. Astfel nu aveți mult drum de parcurs între runs, și puteți profita maxim!

Domeniul schiabil Hochzeiger nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzeiger

Raportul pentru Hochzeiger este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Jerzens

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Jerzens

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex