Award
Evaluările turiştilor

Itter

912 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 17
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 705 m
Pârtii:
114 km
Instalaţii pe cablu: 83
Pârtii:
120 km
Teleschiuri: 33
Pârtii:
36 km
Telescaune: 33

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" aveți acces la unul dintre cele mai mari și mai moderne domenii schiabile din lume. SkiWelt a fost deja votat de mai multe ori ca fiind unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume!

83 de instalații pe cablu moderne, 270 km de pârtie și cinci snowpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1.565 m. Coborârea de vale de 3,5 km către Itter îi aşteptă pe cei în forma la Hohe Salve, iar cei cu multă experienţă pot să încerce coborârea pe ”Black Eagle” de la telecabina Hohe Salve. Freestylerii își pot da frâu liber în snowpark-ul din Söll. Westendorf și Ellmau au, de asemenea, snowpark-uri cu multe alte elemente provocatoare. Cele 80 de puncte de refacere care se află de-a lungul zonei de schi promit, de asemenea, un adevărat "tratament".

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"!

Cu extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" aveţi chiar posibilitatea de a alege între 2.815 km de pârtii şi 939 instalaţii pe cablu din 22 de regiuni de schi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Itter

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilitatea de a practica schi în nocturnă în Söll, Brixen şi în Westendorf. Cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austrie se află în SkiWelt Söll. De miercuri până sâmbătă sunt aici iluminaţi până târziu seara 10 kilometri de pârtii. Pârtiile de la gondola Hexenwasser, precum şi telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate cu nocturnă până la 21:30, coborârea în vale până la ora 22:30. Pe lângă numeroasele coborâri vă stă la dispoziţie iluminată şi Fun-Arena "Hans im Glück", la gondola cu 10 locuri. Oferta de schi în nocturnă din Söll este atât de deosebită şi extinsă, că este necesar un skipass separat.

Și în Westendorf, zona de antrenament de 500 m lungime de la telescaunul cu 4 locuri este iluminată în fiecare marți până la ora 21.00. În Brixen, iubitorii de noapte se simt în elementul lor și pe pârtia de schi albastră de 300 m lungime de la teleschiul Schusterbühel. În anumite perioade este iluminată până la ora 19.00. Există, de asemenea, o taxă pentru schiul de noapte în Westendorf și Brixen.

Après-Ski Itter

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). Plimbările şi drumeţiile pe zăpadă sunt de asemenea o modalitate foarte îndrăgită de petrecere a timpului liber.

La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a săniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă!

Dar pentru agrement şi masă vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante, cabane şi localuri de dans. Pe petrecăreţi îi aşteaptă cu uşile deschise până în zori „Salvista-Stadl“ în Itter. Vă recomandăm o excursie în învecinatele Ellmau, Söll sau chiar Kitzbühel şi Kirchberg.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Söll Itter

În SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vă stau la dispoziţie mai multe snowpark-uri excelente. Din Itter ajungeţi cel mai repede la Crazy Kangaroo Park, care vă aşteaptă cu un set-up incredibil. La altitudine de 1220 m stau la dispoziţia pasionaţilor de freestyle 19 elemente. Începătorii pot "da primii paşi" pe kickere şi un funbox în beginner area.

Medium Area aşteaptă riderii avansaţi cu boxe, un flat tube şi diverse jibs. Ca delicatesă specială în park se află o funslope de 450 m lungime, Funny Bird Slope la telescaunul Salvenmoos, împărţită în 2 lines. Aici vă puteţi demonstra creativitatea pe corners, boxes, jumps, un tunel de 7 m lungime şi un "melc". Funny Bird Slope are instalaţie proprie de nocturnă, astfel că au loc în plus de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută în plus mai multă distracţie freestyle, o găseşte la Ellmau în ”Kaiserpark” şi la Westendorf în Big Playground, care face furori cu noua sa super-cross line precum şi alte elemente. Pentru trucuri uşoare vă stă la dispoziţie Mini Playground" în Westendorf.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Itter

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Itter

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter