Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Itter

869 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 8,1
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 705 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne regiuni de schi cu legături directe din lume!

288 km de pârtii preparate, inclusiv ture de schi în parte cu nocturnă, 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi "mai multe funpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1565 m. Coborârea de vale de 3,5 km către Itter îi aşteptă pe cei în forma la Hohe Salve iar cei cu multă experienţă pot să încerce cei 2 km cu grad de dificultate superior de la telecabina Hohe Salve.

La coborârea Salvista pe freerideri îi aşteaptă multă distracţie, în timp ce freesylerii se pot desfăşura la Snowpark-ul Söll. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" aveţi chiar posibilitatea de alegere între 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 de regiuni de schi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Itter

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilitatea de a practica schi în nocturnă în Söll, Brixen şi în Westendorf. Cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austrie se află în SkiWelt Söll. De miercuri până sâmbătă sunt aici iluminaţi până târziu seara 10 kilometri de pârtii. Cele 5 pârtii de la cabina Hochsöll precum şi telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate cu nocturnă până la 21:30. Pe lângă numeroasele coborâri vă stă la dispoziţie iluminată şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri. Oferta de schi în nocturnă din Söll este atât de deosebită şi extinsă, că este necesar un skipass separat.

În Westendorf în fiecare marţi până la ora 21:00 o pârtie de 500 m lângă terenul de exersare şi la Brixen, o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă până la ora 19:00 - la instalaţia Schusterbühel. Şi în Westendorf şi în Brixen trebuie achitată o taxă pentru a vă bucura de nocturnă.

Après-Ski Itter

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). Plimbările şi drumeţiile pe zăpadă sunt de asemenea o modalitate foarte îndrăgită de petrecere a timpului liber.

La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a săniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă!

Dar pentru agrement şi masă vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante, cabane şi localuri de dans. Pe petrecăreţi îi aşteaptă cu uşile deschise până în zori „Salvista-Stadl“ în Itter. Vă recomandăm o excursie în învecinatele Ellmau, Söll sau chiar Kitzbühel şi Kirchberg.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Söll Itter

În SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vă stau la dispoziţie mai multe snowpark-uri excelente. Din Itter ajungeţi cel mai repede la Crazy Kangaroo Park, care vă aşteaptă cu un set-up incredibil. La altitudine de 1220 m stau la dispoziţia pasionaţilor de freestyle 19 elemente. Începătorii pot "da primii paşi" pe kickere şi un funbox în beginner area.

Medium Area aşteaptă riderii avansaţi cu boxe, kickere cu tables de până la 10 metri şi diverse jibs. Ca delicatesă specială în park se află o funslope de 450 m lungime, Funny Bird Slope la telescaunul Salvenmoos, împărţită în 2 lines. Aici vă puteţi demonstra creativitatea pe corners, boxes, jumps, un tunel de 7 m lungime şi un "melc". Funny Bird Slope are instalaţie proprie de nocturnă, astfel că au loc în plus de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută în plus mai multă distracţie freestyle, o găseşte la Ellmau în Intersport Kaiserpark şi la Westendorf în Big Playground, care face furori cu noua sa super-cross line precum şi alte elemente. Pentru trucuri uşoare vă stă la dispoziţie Mini Playground" în Westendorf.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Itter

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Itter

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex