Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Silvretta Arena
Cel mai înalt punct: 2.872 m
Cel mai jos punct: 1.377 m
Cota staţiune: 1.377 m
Instalaţii pe cablu: 45
Teleschiuri: 13
Telescaune: 25
Telecabine: 7
Total pârtii: 239 km
Pârtii:
47 km
Pârtii:
143 km
Pârtii:
49 km
Rute de schi: 15 km
Evaluările turiştilor

The Ischgl Lodge

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Silvretta Arena

Domeniu schiabil Silvretta Arena

Cu "VIP-Skipass" aveţi acces la o experienţă unică pe 239 km de pârtii (plus 12 km de rute de schi) şi 41 instalaţii pe cablu la o uimitoare altitudine de până la 2872 m. Datorită acestei altitudini şi instalaţiilor de producere artificială a zăpezii siguranţa de zăpadă este din noiembrie până în mai la înălţime.

Acest domeniu schiabil care se întinde în două ţări - legătură la elveţianul Samnaun face parte din cele mai mari domenii dedicate sporturilor de iarnă din Austria. Cea mai lungă pârtie "Eleven" măsoară 11 km şi duce de la cel mai înalt punct de pe vârful Greitspitze până jos în centru. Pârtia pentru cunoscători "14a" are o înclinaţie de 70% şi oferă un autentic Race-Feeling - este încă recomandată doar celor cu experienţă. Numeroasele variante de zăpadă adâncă şi pârtii mogul primesc cu drag şi vizita celor mai puţin experienţi. Pe pârtiile din jurul Idalp se pot da şi începătorii pentru primele dăţi. Şi pentru boarderi are domeniul schiabil de la Ischgl un farmec deosebit, un punct de întâlnire îndrăgit este half-pipe-ul de la telescaunul Idjoch.

Trend şi Lifestyle se scriu aici cu literă mare pe pârtii şi în afara lor, un exemplu este giganticul Freestyle-Park "PlayStation® Vita Ischgl Snowpark" mai sus de Idalp. Şi dacă vi se pare totul o dată prea plin - treceţi de partea elveţiană! Dar atenţie la cumpărături, vameşii pe schiuri se uită pe pârtie după rucsacuri prea pline...

Nou nouţ în domeniu este „Ischgl SkyFly“, un cablu pe care schiorii pot zbura 50 m deasupra solului până în vale. Datorită posibilităţilor de transport de echipament integrate este o alternativă interesante pentru coborârea de vale. Noi sunt şi modernul telescaun de 8 persoane Idalp, care duce pe Flimjoch şi un sistem de redirecţionare a pârtiilor îmbunătăţit.

În iarna 2014/2015 intră în funcţiune o nouă instalaţie Pardatschgratbahn. Cablul unic este înlocuit de trei cabluri şi 31 de cabine cu o capacitate de 28 de persoane fiecare vă vor transporta pe în domeniul schiabil Ischgl/Idalp. Instalaţia acoperă 1251 diferenţă de nivel - cea mai mare pentru o cabină cu cablu triplu. Pentru freerideri este deosebit de interesantă în schimb "Piz Val Gronda", care a permis accesul la noi teritorii în Fimbatal deja din 2013/2014, o pârtie roşii de 3 km dar şi câteva pante de zăpadă adâncă mai puţin cunoscute - vă puteţi dedica distracţiei pe powder direct de la staţia de munte!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Ischgl

Ischgl este renumită ca staţiune exemplară în ceea ce priveşte Aprés-Ski-ul. Numeroase cabane vă invită să ciocniţi un pahar pentru o zi minunată la schi. Punct culminat al distracţiei este petrecerea de Après-Ski, care are loc în fiecare zi la renumita "Kuhstall". Dar şi la "Trofana-Alm" şi "Niki’s Stadl" se petrece de zor. Mai liniştit este în cafenelele confortabile, unde vă puteţi aşeza cu o cafea sau o ciocolată fierbinte. Dintre discotecile din merită menţionată în special "Madlein-Pacha". În fiecare an, al 1 Mai are loc pe Idalp un concert Open-Air, la care au participat deja staruri cum ar fi Tina Turner, Elton John, Bon Jovi, Sting, Pink sau Bob Dylan.

În plus au loc la Silvretta-Center numeroase evenimente culturale, de la vernisaje şi concerte până la piese de teatru şi cinematograf. O experienţă unică vă aşteaptă la derdeluşul cu 7 km lungime şi diferenţă de altitudine de 950 m.

Dacă ceea ce căutaţi este relaxare după o zi pe petrecută pe pârtie - la piscina cu saune, solar şi posibilităţi de masaje veţi găsi sigur modalitatea ideală. Pure life!

Curios şi controversat: dacă nu vreţi să staţi în casă, vă rugăm să lăsaţi clăparii la cazare, deoarece de la orele 20:00 seara până la orele 06:00 dimineaţa este interzis să mergeţi cu clăparii prin Ischgl. Aceasta măsură previne gălăgia şi deranjul în staţiune şi chiar situaţiile eventual periculoase. Pentru încălcarea acestei măsuri se dau chiar şi amenzi. Reacţiile la această regulă sunt diverse, de la neînţelegere şi până la acceptarea deplină.

Snowpark: Ischgl Snowpark Ischgl

La snowpark-ul care este cel mai probabil cel mai lung din Alpi, "Playstation® Vita Ischgl Snowpark", ajungeţi cu nu mai puţin de 3 telescaune diferite: Velil, Flimjoch und Idjoch. Împărţit în 2 arii, mai sus Velil şi mai jos Idalp, parcul are 3 zone diferite. În park-ul pentru începători puteţi face cunoştinţă cu freestyle. Public Park oferă multe rails, kicker şi alte obstacole pentru toate gusturile şi pe cea mai lungă Pro-Line din Europa cu 20 elemente se pot da după placul inimii experţii, în King Size. În întreg park-ul sunt 30 elemente jib şi slide cu cele mai noi SPC Tubes, rails şi boxe clasice, peste 20 de kicker (6 până la 20 m), 2 corner mari, o tube-spine şi un Public Bag Jump nu lasă nimic de dorit în ceea ce priveşte creativitatea şi spiritul sportiv. La acestea se adaugă o fun crossline cu pistă modul şi 14 curbe abrupte şi 2 restaurante chiar în apropiere, de pe terasele cărora vă puteţi bucura de o vedere superbă asupra fun park-ului.

Dacă toate acestea nu vă ajung - până în Elveţia e o aruncătură de băţ. Aici vă aşteaptă "Obstacle Park Samnaun", mai la vest de instalaţia Alp Trider Eck-Liftes, ca park pur de obstacole pentru fanii action şi pentru creativi. Astfel se prezintă Silvretta-Arena ca autentic paradis de freestyle şi merită neapărat o vizită.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Silvretta Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria