Evaluările turiştilor

Innsbruck

162 Nr. evaluări:

92 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 7,6

Domeniu schiabil Patscherkofel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.965 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.009 m Total pârtii: 19 km
Cota staţiune: 900 m
Pârtii:
5 km
Instalaţii pe cablu: 6
Pârtii:
10 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
4 km
Telescaune: 0

Domeniu schiabil Patscherkofel

Muntele olimpic din Innsbruck, "Patscherkofel", nu numai că a oferit o carieră promițătoare unor adevărați mari sportivi de iarnă, dar oferă și condiții de succes pentru toată lumea, de la începători la experți. Șase teleschiuri vă duc până la o altitudine de 1.965 m, de unde 19 kilometri de pârtii vă coboară până la 1.009 m pe pante ușoare, medii și dificile, făcând din coborâre o adevărată experiență. Începând cu sezonul de iarnă 17/18, vă așteaptă o nouă pistă de 10 persoane cu un singur cablu și o nouă pârtie de derdeluş iluminată.

Domeniul schiabil este deosebit de potrivit pentru familii, deoarece, în timp ce "Sunny Kids Park", cu trei zone de antrenament diferite, îi introduce în mod jucăuș pe cei mici în lumea sporturilor de iarnă, dumneavoastră aveți posibilitatea de a vă încerca pe pârtii mai dificile, cum ar fi pârtia olimpică de coborâre. Terenul însorit, cu vedere spre Innsbruck, văile Stubai și Inn, nu lasă nimic de dorit.

Pentru toți amatorii de adrenalină, "Snowpark Innsbruck" a fost construit pe platoul însorit Patscher, iar diverse terase cu facilități de plajă vă invită să vă reîncărcați bateriile între timp.
Hartă a pârtiilor Patscherkofel
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Innsbruck

Să schiezi pe pârtii pe întuneric, cu luminile aprinse - un fel foarte special de distracție pe zăpadă. Patscherkofel iluminează o porțiune de aproximativ 1 km din pantele Heiligwasser pentru bufnițele de noapte, de mai multe ori pe săptămână, între orele 17 și 21. Restaurantul Olex este, de asemenea, deschis pentru dumneavoastră în aceste momente. Dacă nu ați încercat niciodată să schiați pe timp de noapte, vizitați această zonă de schi seara. Este o experiență extraordinară și te va lăsa cu dorința de mai mult.

Après-Ski Innsbruck

Innsbruck vă pune la dispoziţie o gamă foarte largă de oferte în ceea ce priveşte Après-Ski şi ofertele de petrecere a timpului liber. Fie că e vorba de petrecere sau seri de cultură - nu veţi duce lipsa a nimic. Refugii şi restaurante vă invită chiar pe/lângă pârtii la o gustare şi un pahar iar mai târziu în numeroasele baruri, discoteci şi cluburi puteţi face din noapte zi. Un loc de întâlnire preferat pentru boarderi este "Jimmy's", însă şi "Plan B", "Disco Plateau" sau "Jolly" sunt locale foarte îndrăgite. Dacă vreţi ceva mai stilat puteşi profita de avantajele de oraş mare, oferta foarte largă de concerte, galerii de artă şi spectacole. Pentru shopping vă recomandăm strada Maria-Theresien, cu magazinele mai mici sau mai mari şi cafenele sale. Pentru alte activităţi sportive vă stau la dispoziţie bowling, piscine acoperite, patinoare naturale şi artificiale, căţărări şi un derdeluş. O vizită la "Lumea de Cristal" în Wattens sau explorarea oraşului şi a diverselor sale atracţii turistice cum ar fi castelul Ambras şi Hofburg şi faimosul "acoperiş de aur" merită neapărat o zi sau două!

Snowpark: Snowpark Innsbruck Innsbruck

V-aţi descrie ca fiind un dependent de adrenalină sau un iubitor de risc? Atunci "Snowpark Innsbruck" este locul potrivit pentru dumneavoastră. Pentru că, spre deosebire de majoritatea zonelor din Austria, aici nu ai doar o zonă separată în afara pârtiei pentru a "shredda", ci chiar pe pârtie. La o altitudine de 2.000 m, direct la telescaunul Panorama, începe paradisul pentru freestyle, care se formează încă de la prima ninsoare și se modifică continuu cu fiecare ninsoare ulterioară. Cu siguranță nu există loc pentru plictiseală.

Configurația este concepută astfel încât nu există zone diferite, ci o singură cursă lungă de obstacole diferite, unde vă puteți da frâu liber creativității.

Dacă doriți să vă reîncărcați bateriile între timp sau preferați să priviți spectacolul din exterior, "XDouble Chill Hut" din zona superioară a parcului este potrivită. În timpul evenimentelor, aici se organizează chiar și un grătar și se ascultă muzică hip. Nu trebuie să ratezi asta!

Domeniul schiabil Patscherkofel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Patscherkofel

Raportul pentru Patscherkofel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Innsbruck

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Innsbruck

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter