Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Innsbruck

159 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 7,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Glungezer
Cel mai înalt punct: 2.304 m
Cel mai jos punct: 950 m
Cota staţiune: 575 m
Instalaţii pe cablu: 7
Teleschiuri: 4
Telescaune: 1
Telecabine: 2
Total pârtii: 23,5 km
Pârtii:
7 km
Pârtii:
16 km
Pârtii:
0,5 km

Domeniu schiabil Glungezer

Domeniu schiabil Glungezer

În total 23 km de pârtii şi 7 instalaţii pe cablu, la altitudini între 950 şi 2.304 m, vă stau la dispoziţie cu skipass-ul "Glungezer". La cca. 15 km de Innsbruck este situat Kleinod, o adevărată comoară mai ales pentru iubitorii de natură. Intrarea în această regiune de schi se află în Tulfes. Pârtiile bine preparate se întind prin peisaje de vis şi pun la dispoziţia atât a schiorilor cât şi a snowboarderilor coborâri foarte frumoase. Odată ajunşi pe vârf vi se deschide o vedere incredibilă de la 2.677 m deasupra nivelului mării asupra frumoasei Inntal şi vârfurilor aşa numitului Lanţ de Nord.

Punctul culminant la Glungezer îl reprezintă cea mai lungă coborâre din Tirol, cu 15 km lungime. Dar vă invităm să descoperiţi şi zonele de zăpadă adâncă şi diversitatea snowpark-ului din apropiere de Innsbruck.

La marginea pârtiilor când vă dezlegaţi schiurile vă aşteaptă refugii tradiţionale precum şi un restaurant confortabil la Halsmarter. Iar dacă doriţi să aveţi parte de o aventură în munţi şi natură atunci puteţi încerca traseul de schi "Glungezer Hütte" - garantat o experienţă de neuitat!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Innsbruck

Innsbruck vă pune la dispoziţie o gamă foarte largă de oferte în ceea ce priveşte Après-Ski şi ofertele de petrecere a timpului liber. Fie că e vorba de petrecere sau seri de cultură - nu veţi duce lipsa a nimic. Refugii şi restaurante vă invită chiar pe/lângă pârtii la o gustare şi un pahar iar mai târziu în numeroasele baruri, discoteci şi cluburi puteţi face din noapte zi. Un loc de întâlnire preferat pentru boarderi este "Jimmy's", însă şi "Plan B", "Disco Plateau" sau "Jolly" sunt locale foarte îndrăgite. Dacă vreţi ceva mai stilat puteşi profita de avantajele de oraş mare, oferta foarte largă de concerte, galerii de artă şi spectacole. Pentru shopping vă recomandăm strada Maria-Theresien, cu magazinele mai mici sau mai mari şi cafenele sale. Pentru alte activităţi sportive vă stau la dispoziţie bowling, piscine acoperite, patinoare naturale şi artificiale, căţărări şi un derdeluş. O vizită la "Lumea de Cristal" în Wattens sau explorarea oraşului şi a diverselor sale atracţii turistice cum ar fi castelul Ambras şi Hofburg şi faimosul "acoperiş de aur" merită neapărat o zi sau două!

Snowpark: Innsbruck

Domeniul schiabil de la Glungezer pune la dispoziţia vizitatorilor săi un snowpark unic, cu obstacole cu 3 grade de dificultate şi oferta mare pentru jibb şi freestyle. "Jib-Park" se întinde pe 4 arii diferite la instalaţia Schartenkogellift şi Halsmarterlift şi este pregătit zilnic de designerii din "Headbud crew" pentru condiţiile de zăpadă actuale. Aşa vă puteţi bucura în fiecare zi de un park creativ, cu distracţie pentru freeskier şi snowboarderi în egală măsură.

Oraşul Innsbruck vă aşteaptă în plus cu o delicatesă specială, aici există unul din puţinele snowpark-uri "In-City". "Nitro Skyline Park" este uşor de accesat cu Nordkettenbahn (contra cost) de la Casa Congresului din Innsbruck - în doar 20 min. ajungeşi aic la o altitudine de 1905 m şi puteţi practica hobbyul cu vedere la silueta oraşului. Dar nu doar situarea sa face din parc ceva deosebit, nici dotarea nu se lasă mai prejos; diferite tubes, rails, boxe, kickere. Datorită instalaţie de nocturnă, vinerea nu trebuie să vă opriţi înainte de 22:00!

Domeniul schiabil Glungezer nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Glungezer

Raportul pentru Glungezer este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Innsbruck

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Innsbruck

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex