Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Hopfgarten

591 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 7,7
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 620 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi mai moderne domenii schiabile cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 81 de instalaţii moderne pe cablu, 288 de km pârtii, inclusiv rute de schi şi 4 snowpark-uri cu diferite obstacole şi elemente - toate acestea promit distracţie maximă la zăpadă. Indiferent de vârstă, începător sau profesionist, aici fiecare găseşte ceva pe gustul lui.

Coborârea de 3,5 km de la Itter îi aşteaptă pe cei în foarte bună formă la Hohen Salve, iar cei cu experienţă pot să se bucure de pârtia cu grad de dificultate superior şi în total aproape 2 km lungime de la cabina Hohe Salve. Pe freerideri îi aşteaptă coborârea Salvista, iar pe freestyleri Snowpark-ul Söll. Westendorf şi Ellmau au de asemenea snowparks şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune.

O atracţie în ceea ce priveşte confortul în instalaţiile pe cablu este telescaunul de 6 locuri "Schernthannbahn" are scaune încălzite, capitonate, protecţie de vânt şi precipitaţii şi bări cu închidere automată precum şi sisteme de asistenţă pentru cei mici - care recunoaşte automat când se urcă un copil! Cât de poate de sigur şi confortabil.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea la Super Ski Card (v. regiunea de schi) beneficiaţi de şi mai multe posibilităţi: cu acest skipass vă stau sub plăci pârtii din 22 regiuni schiabile din Tirol şi Salzburg, 938 de instalaţii pe cablu şi 2750 km de pârtii!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hopfgarten

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental oferă în trei domenii schiabile posibilitatea de face experienţa deosebită de schi în nocturnă: în Söll, Brixen şi în Westendorf. Atracţia principală este desigur la SkiWelt Söll, deoarece aici se află cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! 10 kilometri împărţiţi pe 5 pârtii sunt iluminaţi până seara târziu. De trei ori pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, distracţia pe plăci este posibilă la cabina Hochsöll precum şi la telescaunele Keat şi Hexen6er până la 21:30. Pârtiilor şi se adaugă şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri, şi ea iluminată pentru ceva shed de noapte. Oferta de nocturnă este completată cu un derdeluş la telecabina Hochsöll şi numeroase refugii. Oferta deosebită are desigur un preţ: pentru nocturnă în Söll trebuie achiziţionat un skipass separat.

La instalaţia Schusterbühe la Brixen vă aşteaptă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la ora 19:00. În Westendorf vă invită în fiecare marţi până la ora 21:00 o pârtie de 500 m lângă terenul de exersare al telescaunului de 4 locuri. Şi în Westendorf şi Brixen trebuie achitată o taxă pentru a profita de schiatul la nocturnă.

Après-Ski Hopfgarten

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a săniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă! Dar şi pentru agrement şi plăceri culinare vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante şi refugii. La un pahar vă aşteaptă de exemplu „Bar-Pub Ambiente", "Rundell Cafe Après Ski Bar" şi „Six Pence“.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Söll Hopfgarten

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă patru parcuri excelente. De la Hopfgarten ajungeţi cel mai uşor la Crazy Kangaroo Park Söll, cu set-up de lux de la telescaunul Rinner. La o altitudine de 1220 m vă aşteaptă 12 elemente pe care să va daţi. Începătorii se pot da pe kickere şi pe o funbox în Beginner Area. Bineînţeles că există şi Medium şi Advanced Areas, cu boxen, kickere de până la 10 m lungime, un down rail şi diverse elemente jib precum. Punctul principal de atracţie al park-ului îl constituie "Funny-Bird-Slope" de la telescaunul Salvenmoos, cu 450 m lungime, împărţită în 2 lines. Aici nu stă nimic în calea creativităţii fiecăruia, fie la corners, pe schneefunbox, în un tunel de 7 m, pe bank-curves sau pe "melc". Cu ajutorul instalaţiei proprii de nocturnă la, pe Funny Bird au loc de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută chiar mai multă distracţie freestyle o găseşte la Ellmau la Intersport Kaiserpark şi la Westendorf la Big Playground. Pentru începători este Mini Playground pe pajiştea din Westendorf şi SkiParcours-ul Hans im Glück, de la gondola omonimă care măresc oferta.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hopfgarten

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hopfgarten

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex