Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Hollersbach

16 Nr. evaluări:

71 % Rată recomandări:

Staţiune 7,4
Domeniu schiabil 7,4

Domeniu schiabil Kitzbühel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 800 m Total pârtii: 188 km
Cota staţiune: 806 m
Pârtii:
102 km
Instalaţii pe cablu: 49
Pârtii:
66 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
20 km
Telescaune: 27 Rute de schi: 45 km

Domeniu schiabil Kitzbühel

Skipass-ul "Kitzbühel" vă pune la dispoziţie 188 km de plăcere pe zăpadă - cu ture de schi chiar 230 km! 49 instalaţii vă transportă comod la pârtiile de la Gaisberg, Pengelstein, Hahnenkamm, Kitzbüheler Horn şi Resterhöhe - la 2000 m altitudine.

Principalele atracţii sunt pârtiile speciale pentru Carving, slalom şi cele de mare viteză, punctul culminant şi absolut obligatorie pentru orice pasionat al sporturilor de iarnă este însă o coborâre pe pârtia cea mai abrupta lumii - renumita "Streif"! Şi panta Ganslern, una din ultimele de slalom pe stil calsic, este foarte populară printre sportivi. Cu noua cabină 3S s-a format o zonă foarte extinsă care permite un "schi safari", de la Kirchberg, prin Kitzbühel şi Jochberg, până la Skiarena Resterhöhe în Pass Thurn. Snowpark-ul Kitzbühel este un adevărat paradis pentru boarder: Kicker, Quarterpipe, Slides, Rails şi 70 m Halfpipe, pe gustul fiecărui Snowboarder şi pasionat de Freestyle. pe familii le aşteaptă coborâri mai uşoare la Gaisberg, Ehrenbachhöhe şi Pengelstein. În jurul Bichalm, Pengelstein şi Steinbergkogel există multe rute marcate cu toate gradele de dificultate şi coborâri superbe pe zăpadă adâncă.

Ca un service deosebit domeniul schiabil 50 hotspots cu Wi-Fi gratuit pentru oaspeţii săi Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

Dacă iubiţi varietatea, vă recomandăm skipass-ul “Super Ski Card" (vezi regiune de schi). Acesta este valabil de exemplu şi în regiunile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Regiunea de schi Dachstein West sau Zell am See - Kaprun - Peste 2780 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 regiuni de schi din Tirol sau Salzburg.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hollersbach

Dacă orele obișnuite pe pârtii nu vă sunt suficiente, domeniul schiabil Kitzbühel vă oferă posibilitatea de a folosi pârtia de schi nocturnă. În fiecare joi și vineri, pasionații de sporturi de iarnă își pot face virajele pe Gaisberg, între orele 18:30 și 21:30, pe timp de noapte și la lumina reflectoarelor. Aceasta este o experiență foarte specială, care completează perfect distracția de pe pârtii din timpul zilei.

Après-Ski Hollersbach

Barurile de la staţiile de vale precum şi Hollersbach şi Neukirchen vă aşteaptă la sfârşitul zilei de schi. O menţiune specială merită "Panoramaalm" pe Zweitausender (Două Mii) - „Nomen est Omen“: cei 2000 m altitudine vă oferă o panoramă de vis asupra Hohen Tauern. Seara vă aşteaptă diverse baruri în localitate, dar dacă acestea nu vă ajung puteţi face oricând o excursie scurtă la Kitzbühel ş profita de viaţa de noapte foarte animată şi internaţională a acestei staţiuni.

În timpul zilei în Hollersbach nu vă va lipsi nimic, de la plimbări cu sănii trase de cai până la excursii pe zăpadă adâncă, patinaj, derdeluşe până la zboruri cu parapanta. În nici un caz nu puteţi pierde ocazia unei coborâri rapide pe cel mai lung derdeluş din Alpi: de la Wildkogel 14 km până la Bramberg.

Snowpark: Snowpark Horn Hollersbach

Kitzbuhel punctează acum şi printre fanii de freestyle cu 2 park-uri. La Kitzbühel Horn îi aşteaptă SnowPark Horn. De la începător la avansat toată lumea are aici posibilitatea de a se da în voie pe kickere, rails, boxe şi elementele pivotante de jib.

Următoarea oprire este la snowpark-ul din sudul domeniului schiabil, mai exact KitzSki Snowpark de la Hanglalm, o autentică bijuterie între snowpark-uri. Franz Josef Lechner şi echipa sa de 9 membri investesc în fiecare an extinsa lor experienţă şi creativitate în formarea şi îngrijirea instalaţiilor, pentru a garanta mereu cea mai bună calitate şi cele mai noi avansuri tehnice. Kicker şi rails pentru toate nivelurile de abilitate vă aşteaptă în park la fel ca şi boxes, tubes, un tank şi un "special". Numărul total de obstacole se ridică la 35. Shaperii pregătesc în fiecare an un set-up nou.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzbühel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzbühel

Raportul pentru Kitzbühel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hollersbach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hollersbach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex