Award
Evaluările turiştilor

Hippach - Schwendau - Ramsau

2.411 Nr. evaluări:

97 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.500 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 630 m Total pârtii: 142 km
Cota staţiune: 608 m
Pârtii:
44 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
66 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
32 km
Telescaune: 17 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Mayrhofen & Hippach

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch, precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Instalaţia "Horbergbahn" în Hippach vă duce direct la domeniul schiabil care aparţine de Mayrhofen, cu 142 km de pârtii în jurul Penken şi Horberg - care la rândul său are legătură directa la domeniile Rastkogel şi Eggalm. La Arena Zillertal, în Zell, ajungeţi fără probleme cu skibus-ul gratuit.

Pârtii speciale pentru Carving, pârtii cu dificultate sporită, pârtii relaxante pentru familii, funparks şi "pipes" – această regiune are câte ceva pentru fiecare! În special coborârea Harakiri de la Penken, cea mai abruptă (78%) şi faimoasă pârtie din Austria este o adevărată atracţie. Pentru a descoperi munţii din jurul Hippach o idee foarte bună sunt propunerile de circuit ale instalaţiilor pe cablu: experţii aleg circuitul Höhenmeter-Fresser, care acoperă nu mai puţin de 13 000 m de altitudine. Sau luaţi traseul Fun + Action, care duce nu doar la Harakiri, ci şi la îndrăgitul Penken Park şi porţiunea de competiţie a domeniului schiabil. Pentru cei cu un stil mai liniştit şi familii recomandăm traseul Penken şi traseul Ahorn - munte care în afară de coborârea de vale exigentă cu pârtii largi şi însorite este şi el ideal pentru carveri, începători şi familii. Posibilităţile de free-ride în schimb vă aşteaptă la Wanglspitz şi Unterbergalm.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer, care datorită mărimii si pârtiilor foarte exigente face parte dintre cei mai îndrăgiţi gheţari din Alpi. Între 1500 şi 3250 m vă stă la dispoziţie singurul domeniu schiabil de-a lungul întregului an din Austria, cu 60 km pârtii marcate, 21 instalaţii pe cablu moderne şi ca punct culminant o coborâre de 12 km în vale.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hippach - Schwendau - Ramsau

Nu este nevoie să repetăm aici că valea Zillertal este renumită pentru posibilităţile sale de Après-Ski. Dar valea austriacă are mai mult de oferit pentru a face din noapte zi, ca de exemplu schi în nocturnă. Finalul zilei în Hippach, Schwendau şi Ramsau nu înseamnă că trebuie să vă dezlegaţi schiurile. Nu se pune problema in Zillertal să existe doar o posibilitate de Schi în nocturnă. În Hochzillertal, Zillertal Arena, Tux sau Hochfügen: pârtiile proaspăt bătute vă aşteaptă la schi seara. Şi chiar dacă nu mai vreţi să schiaţi merită oricum să rămâneţi pe pârtie, pentru că vi se oferă diverse spectacole uimitoare şi divertisment.

Après-Ski Hippach - Schwendau - Ramsau

Valea Zillertal este cunoscută internaţional datorită ofertelor sale de Après-Ski. Numeroase cabane şi baruri de zăpadă vă invită la petrecere şi flirt, la multe din aceste localuri puteţi găsi companie interesantă şi plăcută. Căci pe lângă specialităţile din Zillertal, vă este servită şi o mare porţie de confort şi distracţie. După o zi de schi, vă aşteaptă oferte de Après-Ski în Hippach la “Yeti-Bar” la instalaţia Horbergbahn precum şi la "Ramba Zamba“ şi „Pink Panther“. Celor ce nu vor să piardă nici o secundă din noapte, le stă la dispoziţie "Disco Treff" sau discotecile din apropiata Mayrhofen până în zori. Aici turiştii petrec în renumitele "Schlüsselalm", "Harakiri Bar" sau "Brückenstadl".

O experienţă specială este şi derdeluşul de la Hainzenberg, unde ajungeţi cu instalaţia Gerlossteinbahn, cu ai săi 7 km lungime fiind cel mai lung derdeluş natural din valea Ziller. Ca să nu vă plictisiţi nici în afara pârtiior aveţi de unde alege: un drumeţie pe traseul panoramic de pe Ahorn, piscina cu zonă de saune din Mayrhofen, sală de căţărări, patinoar etc.

Snowpark: Snowpark PenkenPark Hippach - Schwendau - Ramsau

Cine face concediu în Hippach şi caută locuri de freestyle cu siguranţă găseşte ceva repede. În Mayrhofen vă aşteaptă legendarul PenkenPark cu şapte zone distincte care sunt foarte bine echipate - mai jos veţi găsi un parc de copii, o zonă pentru intermediari şi una pentru experţi, care atrage în mod regulat elita freestyle. Fie voba de kicker, rail, tubes, box sau multijib - de la începători până la experţi fiecare găseşte ceva aici pe placul şi nivelul fiecăruia. O atracţie deosebită printre altele este un formidabil rainbow-box şi "Beastbox".

Oferte suplimentare veţi găsi la Betterpark la gheţarul Hintertux, care cu cinci linii de instalaţii diferite pe o suprafaţă extinsă vă permite să daţi frâu liber creativităţii şi exersa salturile.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Mayrhofen & Hippach nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Mayrhofen & Hippach

Raportul pentru Mayrhofen & Hippach este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hippach - Schwendau - Ramsau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hippach - Schwendau - Ramsau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter