Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Hintertux

12 Nr. evaluări:

91 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Hintertuxer Gletscher

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.250 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.500 m Total pârtii: 60 km
Cota staţiune: 1.500 m
Pârtii:
14 km
Instalaţii pe cablu: 21
Pârtii:
35 km
Teleschiuri: 9
Pârtii:
11 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Hintertuxer Gletscher

Skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii (incl. rute de schi şi snowparks) în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în Ski- și Gletzerwelt Zillertal 3000, în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena la Bramberg - toate cu legături ideale asigurate exemplar cu skibus şi tren. Skipass-ul este valabil pentru întreaga Vale a Ziller-ului, inclusiv Gheţarul Hintertux - astfel vă aşteaptă pârtii la altitudini între 630 - 3250 m!

Gheţarul Hintertux este singurul domeniu schiabil din Austria deschis întregul an şi a fost desemnat printre altele cu distincţia de "mare siguranţă a zăpezii" de către ADAC! Aici veţi găsi preponderent pârtii roşii, dar şi câteva pârtii albastre şi negre. "Buggelpiste" şi "Waldabfahrt" sunt pârtii deosebite, care vă testează abilităţile şi condiţia fizică. Cea mai lungă coborâre o veţi întâlni de la Gefrorenen Wand (coborârea de vale) – cu o lungime de 12 km şi o diferenţă de nivel de 1750 m! O atracţie o constituie "autobuzul" spre gheţar: gondola este foarte stabilă datorită nu doar unei, ci chiar a două funii. Două funparks vă stau la dispoziţie: Betterpark pentru profesionişti şi Familypark pentru începători, care întregesc astfel distracţia freestyler-ilor pe Gheţarul Hintertux.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Hintertux

Oferta de après-ski pe Ghețarul Hintertux este foarte bogată: Hohenhaus-Tenne Hintertux din stațiunea din vale vă invită la prima băutură. Apoi, mai multe discoteci și baruri vă invită să petreceți până la primele ore ale dimineții. Vedete pop celebre cântă în mod regulat la seria de petreceri "Tux1" de la "Papperla Pub" din Hintertux, asigurându-se că publicul este pe cât de numeros la fel de dornic de petrecere. Așa-numitul "Nightliner", un autobuz de legătură (între orele 18:30 - 02:30) între Finkenberg și Hintertux pentru toți oaspeții petrecerii (contra cost), vă asigură o călătorie sigură între petrecăreți.

Sunt multe opțiuni când vine vorba de activități de agrement în Hintertux. Vă așteaptă o cursă de derdeluş rapidă pe pârtia dedicată de 3 km de la Bichlalm - opțional, cu o seară ulterioară la o cabană de munte. Și mai multă distracție cu sania vă așteaptă pe cele două pârtii de derdeluş cu nocturnă din Lanersbach și Juns. Din Hintertux pornesc mai multe trasee de drumeții ușoare, inclusiv pârtia de derdeluş de la Bichlalm sau de-a lungul pârtiei de schi fond Tux. Patinajul și curlingul sunt posibile pe patinoarul natural din Tux, care este, de asemenea, iluminat seara. Restaurantele și pub-urile din sat oferă o oprire confortabilă, unele cu posibilitatea de a juca darts, biliard sau fotbal de masă.

Experiențe montane unice vă așteaptă la înălțime, pe Ghețarul Hintertux. Urcați cu Funitel "Gletscherbus 3" până la terasa panoramică la 3250 m și bucurați-vă de priveliștea fabuloasă de la stația montană Gefrorene Wand de pe Großglockner, peste Dolomiții din Tirolul de Sud până la Zugspitze. Sau coborâți în peștera Spannagel, una dintre cele mai importante peșteri din Tirol, care are o lungime de 10 km și o adâncime de până la 25 de metri. Dacă doriți să călătoriți puțin mai departe, vă recomandăm o plimbare cu nostalgica cale ferată Zillertal Railway prin peisajul de iarnă acoperit de zăpadă. Cea mai apropiată gară se află în Mayrhofen, la aproximativ 20 km de Hintertux.

Snowpark: Betterpark & Funslope Hintertux Hintertux

Pe ghețarul Hintertux există două parcuri de distracții care se deschid unul după altul, astfel încât fanii snow park-urilor pot găsi un loc de joacă în zăpadă pe tot parcursul anului. Betterpark (snow park) de pe Olperer (la cota 3476 m) este deschis din aprilie până în iulie și din septembrie până în decembrie. La parcul de distracții de la 3200 m se poate ajunge cu telescaunul Olperer T-bar și este unul dintre cele mai înalte și mai sigure snow park-uri din regiunea alpină. Freestylerii se pot aștepta aici la sărituri grozave și la o configurație de jib în continuă schimbare. În plus, Betterpark este primul snowpark din Europa care se deschide la începutul lunii octombrie, cu un eveniment de deschidere de amploare. Această locație pur și simplu face ca orice inimă de freestyle să bată mai repede.

Familypark (Funslope) de pe Sommerberg promite distracție pentru cei mici și cei mari. Parcul este deschis din decembrie până în aprilie, înlocuind astfel Betterpark în lunile de iarnă. Aici, la o altitudine de 2100 m veți parcurge curbe abrupte, obstacole și urme de valuri, precum și doi melci uriași. Pentru coborârea aventuroasă există diferite variante de încercat. Telescaunul cu 4 locuri Tuxerjoch vă aduce rapid înapoi la startul funslope! Pentru cei mai mici există, de asemenea, pârtia pentru copii și parcul de pe pârtia de vale "Schwarze Pfanne".

Distracția de freestyle aproape pe tot parcursul anului pe ghețarul Hintertux se combină ideal cu Family Park și Betterpark.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hintertuxer Gletscher nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hintertuxer Gletscher

Raportul pentru Hintertuxer Gletscher este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hintertux

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hintertux

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex