Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Hinterstoder

19 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Hinterstoder/Wurzeralm

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 62 km
Cota staţiune: 600 m
Pârtii:
22 km
Instalaţii pe cablu: 27
Pârtii:
28 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
12 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Hinterstoder/Wurzeralm

Cu skipass-ul "Hinterstoder/Wurzeralm" aveţi acces în total la 62 km de pârtii în două domenii schibile atractive ale regiunii Pyhrn-Priel-Region.

Muntele schiabil care aparţine de Hinterstoder este "Hinterstoder Höss" la Hutterer Höss (.858 m). Aici vă stau la dispoziţie 40 km de pârtii bine îngrijiţi şi 14 instalaţii pe cablu pe toate gusturile. Siguranţa de zăpadă o asigură 260 de tunuri de zăpadă, care pot crea artificial zăpadă pentru până la 90% din pârtii. Din vale de la Hinterstoder pleacă o cabină de 6 locuri până la însoritul platou „Hutterer Böden“, care se întinde până la cca. 1300 m altitudine. Cu Höss-Express (tot 6 locuri) mergeţi mai departe până la coborârile Panorama, în marea lor majoritate de dificultate medie. Cel mai înalt punct în domeniul schiabil este la Schafkogel la 2000 m altitudine. De aici pornesc doar pârtii albastre, de un pic mai jos mai multe pârtii roşii. "Sunny's Kidspark" este un teritoriu ideal de exersare pentru începătorii în ale schiului, în timp ce copii mici sunt acompaniaţi cu drag la "Zwergennest" la staţia de mijloc. Printre atracţiile speciale se numără coborârea de cupă mondială "Hannes-Trinkl", care duce până în vale. În februarie 2016 au avut aici, pe pârtia Trinkl, Cupa FIS mondială Super-G şi competiţia de slalom gigant masculin. Pentru o experienţă deosebită vă stau la dispoziţie o porţiune de măsurare viteză şi un SnowTrail. Snowboarderii se pot da după plac la FunPark, în timp ce pe freerideri îi aşteaptă un traseu provocator de ski de tură.

Alţi 22 de km de pârtii şi 7 instalaţii pe cablu oferă domeniul schiabil de la. Aici cea mai rapidă telecabină pe cablu la suprafaţă din Europa duce schiorii în doar 7 minute la 1400 m. Cel mai înalt punct din domeniul schiabil este Frauenkar la 1870 m. DE la staţia de munte vi se deschide o vedere de vis asupra vârfurilor de peste 2000 din jur, precum şi coborârea pe pârtii de dificultate medie. Mai jos domină pârtiile albastre. O ofertă echilibrată de pârtii uşoare şi roşii, destule posibilităţi de înzăpezire artificială, 2 coborâri de vale şi Sunny Kids Park pentru următoarea generaţia asigură la Wurzeralm tot ce-şi poate dori o inimă de schior.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Hinterstoder

În domeniul schiabil Hinterstoder vă aşteaptă "Höss-Salettl" sau rustica "Lögerhütte" la pauze plăcute pe durata zilei de schi. Cine vrea să extindă distracţia de Après-Ski se îndreaptă cel mai bine către "Pub Siglu" lângă staţia de vale.

În rest în Hinterstoder accentul se pune pe natură şi relaxare. Dacă vreţi să profitaţi maxim de zăpadă puteţi alege între 7 trasee romantice de drumeţii prin valea Stodertal, de la unul scurt în jurul staţiunii până la unul de 4 ore până la "Hirschmauer", la 1100 m altitudine. La o drumeţie cu rachetele de zăpadă puteţi explora ideal şi câştiga noi perspective asupra regiunii Pyhrn-Priel. O atracţie cu totul deosebită pentru familii cu copii şi toţi iubitorii de săniuş este este derdeluşul natural cu nocturnă de la Hinterstoder. Cei 1,2 km încep la cca. 800 m altitudine la Landhotel Gressenbauer, care este şi destinaţia pentru o gustare sau un pahar. La punctul de pornire ajungeţi pe jos sau cu un "taxi" de derdeluş.

Seara restaurantele şi hanurile vă oferă specialităţi consistente, tipice pentru gastronomia regională. Ziua în Hinterstoder se încheie în general liniştit, în ambient primitor.

Snowpark: Snowpark Höss Hinterstoder

În centrul domeniului schiabil Hinterstoder se află unul din cele mai îndrăgite Funpark-uri din Austria Superioară: Snowpark Höss. Este preparat chiar la instalaţia de cablu de şcoală, lângă porţiunea de viteză şi poate fi accesat atât cu instalaţia cât şi cu telescaunul de acolo. La Funpark vin la shredd începători şi freestyleri avansaţi în egală măsură. Vă stau la dispoziţie mai multe rails, boxe şi o kicker-line dublă. Este şi destul spaţiu pentru ca începătorii să exerseze primele salturi şi avansaţii să-ţi etaleze talentul, şi de ce nu, să prezinte un jump îngrijit în duet!

Domeniul schiabil Hinterstoder/Wurzeralm nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hinterstoder/Wurzeralm

Raportul pentru Hinterstoder/Wurzeralm este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hinterstoder

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hinterstoder

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex