Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Haus im Ennstal

33 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,7
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Leagănul de schi al celor 4 munţi!

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.015 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 728 m Total pârtii: 125 km
Cota staţiune: 752 m
Pârtii:
47 km
Instalaţii pe cablu: 50
Pârtii:
69 km
Teleschiuri: 18
Pârtii:
9 km
Telescaune: 21 Rute de schi: 4 km

Domeniu schiabil Leagănul de schi al celor 4 munţi!

Cu skipass-ul "Ski amadé" aveţi acces la incredibili 760 km de pârtii şi 270 instalaţii pe cablu în cel mai mare domeniu schiabil din Austria (v. regiune de schi).

Leagănul celor 4 munţi - Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm - este unul din punctele de atracţie principale ale regiunii Dachstein/West. Oferă multe pârtii (123 km) şi 46 instalaţii pe cablu şi fiecare din cei 4 munţi are propriul său domeniu schiabil atractiv.

Hauser Kaiblings impresionează în special experţii cu pârtii mogul, pante powder şi pârtia de la Kaiblingalm la Planai. Dar şi familiile şi cei cu mai puţină experienţă găsesc în partea superioară a Hauser Kaiblings, la Höfi-Express, condiţii ideale.

La Hochwurzen se află, pe lângă pârtii largi excelente, şi cea mai lungă pârtie a domeniului schiabil; coborârea de vale Hochwurzen-Schladming are şi ea 7,7 km lungime şi acoperă 1.100 m de diferenţă de altitudine.

Pentru cei cu experienţă se pretează în special pârtia FIS de 5,5 km lungime de la Planai. O altă porţiune FIS se află la Hauser Kaibling, şi acoperă cu o lungime de 7 km o diferenţă de altitudine de 1 100 m. Şi cele 2 coborâri de vale trebuie menţionate în orice caz.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Haus im Ennstal

La terasa încălzită a restaurantului cazării Scharfetter puteţi degusta băuturi reci şi calde, cu o vedere panoramică minunată. Vă puteţi relaxa la Chillout Lounge "Platzhirsch". În plus vă răsfaţă numeroase localuri cu specialităţi culinare internaţionale sau tipice pentru regiune.

Şi în afara pârtiei există multe posibilităţi de a încheia ziua. Ce ziceţi de exemplu de o partidă de ice-stock (asemănător curling)? Preferaţi poate patinaj? Totul este posibil! În jurul Haus im Ennstal vă stau la dispoziţie şi trasee minunate pentru drumeţii de iarnă, iar la învecinata există chiar unul cu nocturnă.

Snowpark: Snowpark Haus im Ennstal

Freestylerii găsesc pe Planai "Superpark-ul" Planai. Acesta îi aşteaptă cu o linii beginner, medium şi pro kicker cu tables între 12 şi 17 m. Li se adaugă bineînţeles şi o Jib line. Cu un total de 17 kickere şi un corner jump precum şi 22 elemente jib diferite, cum ar fi rails, tubes, boxen şi mushrooms park-ul asigură diversitate cât se poate.

La Hochwurzen se află şi o funslope, prima în Stiria, potrivită atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. Pe 500 m sunt amplasate 10 jumps, 2 boxe, o cadă şi un "melc".

Freeriderii se pot da după pofta inimii pe panta ostică a Hauser Kaibling, pe Gasselhöhe de pe Reiteralm şi la Mitterhaus pe Planai!

Domeniul schiabil Leagănul de schi al celor 4 munţi! nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Leagănul de schi al celor 4 munţi!

Raportul pentru Leagănul de schi al celor 4 munţi! este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Haus im Ennstal

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Haus im Ennstal

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex