Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Götzens

477 Nr. evaluări:

89 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 8,3

Domeniu schiabil Muttereralmpark - Mutters/Götzens

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.800 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 920 m Total pârtii: 16 km
Cota staţiune: 868 m
Pârtii:
7 km
Instalaţii pe cablu: 6
Pârtii:
8 km
Teleschiuri: 3
Pârtii:
1 km
Telescaune: 1

Domeniu schiabil Muttereralmpark - Mutters/Götzens

Götzens este situată directă la domeniul schiabil Muttereralmpark, inclus în skipass-ul Götzens/Mutters. Cu acest skipass aveţi acces la 16 km de pârtii şi 6 instalaţii mai jos de Pfriemesköpfl. Noua gondolă de 8 persoane "Nockspitzbahn" vă duce comod la din staţiune la Pfriemesköpfl la 1.800 m. De la Pfriemesköpfl duce o pârtie sportivă înapoi la Götzens. Alternativ puteţi alege pârtii largi pentru familii şi începători, care duc la Mutters şi de acolo în continuare sus cu instalaţia Muttereralmbahn.

Cei cu multă experienţă pot să profite de pârtia neagră Götzner, care a fost pârtie de substitut la Jocurile Olimpice din 1964 şi 1976. Se numără de altfel printre cele mai frumoase coborâri prin pădure din Austria. Mai multe instalaţii de zăpadă artificială au grijă să nu vă lipsească posibilităţile de schi!

Zona dedicată celor mici şi începătorilor este la 1.800 m şi are astfel zăpadă asigurată. Refugii confortabile în domeniul schiabil precum şi restaurantul de la staţie de munte Muttereralmbahn vă aşteaptă la o pauză şi o gustare.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Götzens

Pentru cei care îşi doresc un concediu variat şi companie plăcută, Götzens este perfect! Fanii Après-Ski-ului găsesc aici o discotecă şi 2 baruri la staţia de vale a instalaţie Mutterer pentru suficiente posibilităţi de a petrece o seară interesantă.

Pe lângă numeroasele petreceri şi activităţi de agrement din Götzens în hotelurile şi club-urile Magic Moutain vă aşteaptă un program variat. Din acesta fac parte drumeţii pe zăpadă, derdeluş, bob, patinaj, excursii la lumina torţelor şi competiţii schi cu ceremonie de premiere. br>
Domeniul schiabil Mutteralm- Mutters/Götzens este primul din Austria cu o pârtie permanentă dedicată Fat şi Snow Bike, care duce cu o coborâre FIS până în vale - o experienţă deosebită pentru o pauză de la plăci.

Dacă acestea nu sunt de ajuns - vă recomandăm o plimbare la Innsbruck, la doar 10 km depărtare. În capitala Tirolului găsiţi o oferta variată de cultură şi agrement care nu lasă nimic de dorit.

Snowpark: MAP 6020-Muttereralm Park Götzens

În domeniul schiabil Muttereralm se găseşte snowpark-ul MAP de cca. 3 km lungime. Acesta se află între staţia de munte şi staţia de vale şi oferă posibilităţi remarcabile pentru aşi îmbunătăţii abilităţile. În Axamer Lizum există o perlă printre snowpark-urile SkiWorld Innsbruck Jocurile Olimpice. La staţia de vale a Olympiabahn freestylerii pot zburda în voie: kicker, boxes şi tubes. Atât pentru începători și avansaţi sunt multe posibilităţi. Amplasată chiar lângă teleschiuri şi cafeneaua-restaurant Liz permite vizitatorilor şi fanilor o vedere minunată asupra parcului.

Bineînţeles că în regiune există multe alte oferte de freestyle, cum ar fi în Nitro Skyline Park pe Seegrube sau la fun park-ul de distracții de pe Muntele Ranggerköpfl.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Muttereralmpark - Mutters/Götzens nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Muttereralmpark - Mutters/Götzens

Raportul pentru Muttereralmpark - Mutters/Götzens este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Götzens

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Götzens

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex