Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Gosau

57 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Dachstein West

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.100 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 780 m Total pârtii: 131 km
Cota staţiune: 767 m
Pârtii:
44 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
80 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
7 km
Telescaune: 11 Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Dachstein West

Domeniul schiabil "Dachstein-West" vă oferă acces la 131 km de pârtii foarte variaţi şi 44 de instalaţii pe cablu. Puteţi să vă bucuraţi de multe domenii în regiunea Dachstein şi Salzkammergut, cum ar fi Dachstein West, Abtenau, Feuerkogel şi Freesports Arena Krippenstein. Pentru toate nivele de cunoştinţe veţi găsi aici o coborâre potrivită, tipice pentru regiune sunt însă pârtiile largi, uşoare sau de dificultate medie prin pădure. Skibus-urile gratuite asigură transferul facil între staţiuni şi astfel la punctele speciale de atracţie!

Cabinele de 8 locuri Donnerkogel şi Panorama Jet Gosau permit confort mai mare şi coborâri mai rapide. În plus există în domeniul schiabil şi un club pentru cei mici, care oferă supraveghere pe ore sau zilnică (pentru copii peste 1 an).

Circuitul de schi panoramic "Panoronda" are un total de 44 km lungime şi oferă o experienţă variată pe pârtii bine bătute şi marcate. Refugii tradiţionale şi terase vă aşteaptă la pauze plăcute, în special pentru a profita de vederile minunate.

Doriți să împărtășiți toate impresiile pe care le-ați adunat în timpul zilei de schi cu prietenii și familia dumneavoastră? Nici o problemă! Un total de 13 hotspot-uri Wi-Fi sunt răspândite în regiunea de schi Dachstein West - în parcul de distracții, la cabane și în stațiile de telescaun. În acest fel, puteți împărtăși imediat distracția cu ceilalți, puteți trimite fotografii și vă puteți ține la curent cu noutățile.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Gosau

În domeniul schiabil Dachstein West aveţi posibilitatea să vă bucuraţi de schi şi după căderea întunericului. Astfel, vă aşteaptă în micul domeniul schiabil de lângă instalaţia pe cablu Ötscherlift din Gosau să vă distraţi şi seara. Partea inferioară a pârtiei de vale este luminată între orele 18:30 şi 20:30. Pârtia roşie îşi aşteaptă vizitatorii să se bucure de schi la nocturnă pe cca. 1 km lungime. Oferta de schi seara se lărgeşte şi pentru începători şi cei mici cu pârtia Brumsipiste, de lângă staţia de vale a instalaţiei pe cablu Hornspitzbahn. Cei care vor să se bucure de o gustare sau o băutură după schi pot să se abată la Hornspitz-Schirmbar. Mai jos de Hornspitz-Express se găseşte şi o pârtie de competiţii precum şi Ötscher Kids Park cu obstacole vălurite şi curbe mai strânse.

Après-Ski Gosau

Gosau este un sat de munte tradiţional din Austria Superioară. De aceea, nu se poate spune că sunt foarte multe posibilităţi de après-ski. Totuşi, vă puteţi întâlni la ceva de băut la "Zeitlos Schirmbar" sau "Go-Gosau". Ospitalitatea şi confortul sunt foarte importante în Gosau şi îndeosebi din aceste motive familiile cu copii se simt atât de bine aici.

Programul de activităţi este divers, începând de plimbări cu sania trasă de cai până la o tură de săniuş sau chiar o distracţie cu patinele pe gheaţă. Gosau vă pune la dispoziţie chiar şi peste 40 km de cărări de iarnă, care abia aşteaptă să fie descoperite. Iar dacă doriţi să vă relaxaţi după o zi petrecută pe pârtie, atunci nu rataţi o vizită la piscina interioară.

Snowpark: Dachstein West Gosau

Domeniul schiabil "Dachstein West" are un total de patru park-uri şi face toţi banii pentru freestyler! Dacă doriți să porniți direct din Gosau ideal este "Playground Snowpark Gosau", cu instalație proprie și diverse obstacole.

Cei care caută riscul ultimativ trebuie să dea o tură la snowpark-ul "Dachstein West" și să profite de multitudinea de opțiuni! Obstacole cum ar fi curved box de 7 m, diverse kickere medii și o rail pipe dublă vă poartă pe lângă un jib box, un pro-kicker cu table de 10 m şi un wall-ride în aer! Toate acestea par prea riscante? Nici o problemă, deoarece există şi destule elementele care permit şi începătorilor să se descopere imponderabilitatea.

Shaperi profesionişti garantează "Shred-Sessions" excelente şi fac din park o staţie obligatorie cei care se plictisesc aproape pe pârtiile marcate. Datorită unui hotspot Wi-Fi puteți fi de asemenea întotdeauna "la zi" și împărtăşi noile succese imediat.

Tuturor le stau la dispoziție și "Rookie Park" în Russbach și "Youngsters Freestyle Park" în Annaberg" - ideale pentur începători.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Dachstein West nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Dachstein West

Raportul pentru Dachstein West este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Gosau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Gosau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex