Award
Evaluările turiştilor

Golling

8 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Dachstein West

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.100 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 780 m Total pârtii: 131 km
Cota staţiune: 476 m
Pârtii:
44 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
80 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
7 km
Telescaune: 11 Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Dachstein West

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 131 km de pârtii. Cele 44 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. Bucuraţi-vă de ore întregi de schiat pe pârtii foarte bine preparate în domeniile Gosau, Russbach şi Annaberg, precum şi în Freesports Arena Dachstein Krippenstein şi în domeniile Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz şi Dürrnberg, care sunt conectate între ele prin intermediul skibus-urilor. Din centrul de schi Annaberg im Lammertal aveţi acces direct în domeniul schiabil Dachstein West.

În special începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi - dar şi cei avansaţi - vor găsi aici o ofertă excelentă de pârtii, care promite multă varietate. Multă distracţie vă aşteaptă şi pe pârtiile Gaudipisten: cu porţiune de slalom, instalaţii de snowcross, pârtie ondulată şi pârtii mogul. Cui nu-i ajunge, este aşteptat la schi în nocturnă la instalaţia Ötscherlift. Pentru toţi începătorii pârtiile largi şi bine pregătite sunt ideale pentru primele încercări.

Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi!

Diversele Snow-Park-uri îşi deschid porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Snowpark-ul Dachstein-West din domeniul schiabil Russbach este cel mai mare şi cel mai variat şi vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables. Freeriderii aunt aşteptaţi la rândul lor în special la Freesports Arena Krippenstein.

Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare.

Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 13 hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Golling

Schiatul până târziu seara este o parte esenţială din program în Dachstein West. Pe partea de vale de la Gosau vă stă la dispoziţie un mic domeniu schiabil cu nocturnă. Aici este posibilă distracţie şi după orele de funcţionare tradiţionale o dată pe săptămână. La instalaţia Ötscherlift este iluminat artificial 1 km de pârtie pentru schi în nocturnă, şi astfel partea inferioară a coborârii de vale se transformă în pârtie în nocturnă. Coborârea roşie este o provocare suficientă şi pentru cei cu ceva experienţă. Şi terenul de învăţare pentru cei mici de la Brumsiland de lângă staţia de vale a instalaţiei Hornspitzbahn profită de instalaţia de nocturnă. Pe ambele pârtii orarul de deschidere extraordinar este 18:30 la 20:30 în fiecare vineri. Pentru o gustare sau un pahar vă aşteaptă barul-terasă Hornspitz de la coborârea de vale.

Après-Ski Golling

În Golling după o zi pe pârtii mai aveţi şi alte posibilităţi pentru petrecerea timpului liber sau dacă doriţi linişte vă puteţi retrage. Restaurante primitoare, gasthäus şi cafenele vă răsfață cu caracteristici tradiționale sau internaționale. Iar cel care doreşte să continue cu distracţia poate să aleagă între diferitele baruri şi discoteci.

Iar pentru cei care încă nu au obosit la schi pot schia în continuare pe una dintre pârtiile cu nocturnă sau să facă o plimbare în natura deosebit de frumoasă de iarnă sau să ia parte la o plimbare cu racheta de zăpadă în împrejurimea Bluntatu.

O atracţie istorică în Goling este meșteșugul tradițional - fabrica de hârtie, singura din Austria care este privată. De asemenea merită o excursie la Salzburg locul la naştere lui Mozart. Sau la Salina Hallein, o experienţă interesantă pentru întreaga familie. Aici veţi găsii şi tobogane, care încântă în special pe cei mici.

Iar pentru cei care vor doar să se relaxeze este de recomandat "Aqua Salza", o adevărată oază cu saună, zonă wellness şi de frumuseţe la fel şi o piscină acoperită şi spaţiu pentru copii.

Snowpark: Snowpark Dachstein West Golling

Domeniul schiabil "Dachstein West" are un total de patru park-uri şi face toţi banii pentru freestyler!

Cei care caută riscul ultimativ trebuie să dea o tură la snowpark-ul "Dachstein West" și să profite de multitudinea de opțiuni! Obstacole cum ar fi curved box de 7 m, diverse kickere medii și o rail pipe dublă vă poartă pe lângă un jib box, un pro-kicker cu table de 10 m şi un wall-ride în aer! Toate acestea par prea riscante? Nici o problemă, deoarece există şi destule elementele care permit şi începătorilor să se descopere imponderabilitatea. Shaperi profesionişti garantează "Shred-Sessions" excelente şi fac din park o staţie obligatorie cei care se plictisesc aproape pe pârtiile marcate. Datorită unui hotspot Wi-Fi puteți fi de asemenea întotdeauna "la zi" și împărtăşi noile succese imediat.

Cine nu vrea să exerseze printre profesionişti merită să facă o vizită la "Ötscher Kids Park" in Gosau, "Rookie Park" în Russbach și "Youngsters Freestyle Park" în Annaberg".

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Dachstein West nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Dachstein West

Raportul pentru Dachstein West este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Golling

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Golling

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter