Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Gaschurn

81 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,8

Domeniu schiabil Silvretta Montafon

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.430 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 700 m Total pârtii: 117 km
Cota staţiune: 979 m
Pârtii:
62 km
Instalaţii pe cablu: 35
Pârtii:
45 km
Teleschiuri: 7
Pârtii:
10 km
Telescaune: 18 Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil Silvretta Montafon

Din Gaschurn aveţi acces direct la domeniul schiabil "Silvretta Montafon", cu un total de 140 km de pârtii (incl. rute de schi) cel mai mare domeniu schiabil din Montafon. "Silvretta Montafon" a fost creată în 2008 din domeniile schiabile Silvretta Nova pe partea stângă a văii la St. Gallenkirch, Gaschurn şi Hochjoch pe partea dreaptă la Schruns, Silbertal. Pârtiile cu condiţii perfecte şi siguranţa de zăpadă fac dintr-o vizită în acest domeniu schiabil o experienţă de neuitat.

Datorită repartizării echitabile a diferitelor pârtii: albastru, roşu şi negru, toată lumea îşi va găsi pârtia potrivită. Începătorii pot profita de cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil (Schwarzköpfle - Valisera Tal - St. Gallenkirch) care depăşeşte 14 km lungime, la o altitudine mai mare de 1400 m. Pârtia "Pista 44" de o lungime de 2 km rămâne rezervată profesioniştilor.

Zăpada adâncă şi zonele free ride oferă multe posibilităţi off-piste - de exemplu în domeniul schiabil foarte îndrăgit Hochjoch - de uşor acces! Pentru Freestyler este de menţionat snowpark-ul Nike din Montafon. Fun-parcul Nova Park, cu o lungime de 780 m a fost transferat la Grasjoch şi extins considerabil.

Domeniul schiabil Silvretta Montafon este foarte potrivit pentru experţi şi freerideri. Sub deviza "BlackScorpions - chef de adrenalină?" aici puteţi încerca cele şapte coborâri cele mai grele şi înclinate,garantat nu pentru cei slabi de inimă!

În plus vă aşteaptă şi o porţiune cu măsurare de viteză (publică), unde vă puteţi înregistra cei mai buni timpi.

Cu skipass-ul "Montafon Brandnertal" aveţi acces la 296 km de pârtii (incl. 68 de rute de schi), o varietate de pârtii pe gustul şi nivelul fiecăruia (vezi regiune de schi).
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Gaschurn

În Montafon veţi găsi multe posibilităţi de Après-Ski, la Bella Nova se află cel mai mare bar de gheaţă din Europa, un loc foarte frecventat care vă aşteaptă ci o călătorie culinară prin Italia, cu oferte speciale. Un alt local foarte bine cunoscut este Terasa de la Nova Stoba - se află direct în staţia de telecabine din Gaschurn. O nouă atracţie este Vinnova: situată fiind la cota 2000 m este cea mail la altitudine cramă din Voralberg. Puteţi alege dintre 100 de vinuri diferite şi diverse tapas - dar şi doar vederea minunată justifică o vizită!

În plus, veţi găsi în tot domeniul schiabil o gamă largă de localuri de après-ski, de la mici cabane la restaurante mari. Aici puteţi alege din o gamă largă de ofertă de mâncăruri regionale simple, dar şi delicii culinare. La staţiile de vale ale Silvretta Nova puteţi dezlega liniştiţi schiurile şi vă dedica doar Après-Ski-ului - vă stau la dispoziţie multe refugii, terase şi baruri.

În apropierea pârtiilor din Montafon sunt multe derdeluşuri, inclusiv unul de 5,5 km - cel mai lung din Vorarlberg. La instalaţiea Garfrescha puteţi face derdeluş în nocturnă în fiecare marţi, joi - inclus în skipass. Apoi vă aşteaptă o masă copioasă în atmosferă tradiţională la Alpengasthof Garfrscha (închirierea de săniuţe şi cina nu sunt incluse). Cei care îndrăgesc patinajul sunt aşteptaţi la patinoarul natural din Partenen. Iar cei care iubesc alpinismul îl pot practica la Winterklettersteig Burg. V-aţi dorit întotdeauna să experimentaţi libertatea unui zbor deasupra munţilor? Şcoala de parapantă chiar din staţiune poate îndeplini acest vis, cu un zbor în tandem!

Snowpark: Montafon Gaschurn

Domeniul schiabil Montafon este cel mai mare din Vorarlberg astfel fiind destinaţia perfectă pentru toţi pasionaţii de schi. Pe lângă numeroase posibilităţi de Freeride vă aşteaptă şi un snowpark unde fiecare participant poate încerca ceva pe placul lui. În aprilie 2012 snowpark-ul "Nike Montafon" a fost total reconstruit: de atunci atrage vizitatori cu noi obstacole şi o configurare mai mare. În total 40 de obstacole diferite care sunt în fiecare zi întreţinute şi amenajate de un grup întreg de experţi şi permit astfel o gamă mare de salturi.

Diferite kickere, rails, jibs, box, hips şi wallrides la fel şi instalaţia pe cablu Freda şi o art fun slope, precum şi prima freerider-cross a Austriei nu mai lasă nimic de dorit şi inspiră pe fiecare să îşi dea frâu liber creativităţii. După o zi plină pentru a vă relaxa puteţi profita de muzica bună din chillout-area.

În mod regulat se organizează competiţii şi evenimente la care puteţi lua parte ca spectatori.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Silvretta Montafon nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Silvretta Montafon

Raportul pentru Silvretta Montafon este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Gaschurn

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Gaschurn

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex