Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Fulpmes

80 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Schlick 2000

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.240 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.000 m Total pârtii: 22 km
Cota staţiune: 930 m
Pârtii:
12 km
Instalaţii pe cablu: 13
Pârtii:
6,8 km
Teleschiuri: 8
Pârtii:
3,2 km
Telescaune: 3 Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Schlick 2000

Staţiunea de schi Fulpmes vă oferă prin intermediul die Kreuzjochbahn acces direct la domeniul schiabil Schlick 2000, compus din 22 km de pârtii, mai degrabă uşori, şi 13 instalaţii pe cablu care vă duc la o altitudine maximă de 2.240 m. Domeniul schiabil este situat într-o căldare cu zăpadă practic garantată şi este foarte bine pregătit pentru vizita familiilor. Pârtiile în marea lor majoritate cu grad de dificultate redus şi la "Big Ron's Kinderland" - Lumea copiilor cu "covoare fermecate" vă promit multă distracţie pentru cei mici, la staţia intermediară Froneben.

Din iarna 2017/2018 noul telescaun Panorama-Komfort înlocuieşte teleschiul Kreuzjoch şi duce oaspeţii în doar câteva minute la staţia de munte la 2.112 m. Odată sus, aveţi direct acces la pârtiile "Panoramaschuss" ţi "Hohes Laub-Abfahrt", care extind domeniul schiabil şi oferă noi posibilităţi pentru schiori ambiţioşi, dar şi cu un stil liniştit.

Pe pârtia neagră Sennjoch îi aşteaptă pe schiorii avansaţi în schimb o adevărată provocare. Aici se află de exemplu, funpark-ul Stubaipark Schlick 2000 cu ralis şi jumps cu grade diferite de dificultate. Sau vă puteţi pur şi simplu desfăta pe zona de viteză Speed-Strecke mai jos de Sennjochstüberl! În plus vă stă la dispoziţie la pârtia din vale un "Free Nature Park" pentru mic şi mare La final toate pârtiile se adună, cel târziu la Bruggeralm - astfel nu se va pierde garantat nimeni din grupul dumneavoastră.

Şi mai multe pârtii vă stau sub plăci cu "Ski plus City Pass" - în total 308 de km de coborâri variate. (v. regiunea de schi).
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Fulpmes

În Fulpmes ziua nu se termină odată cu distracţia la schi pe pârtii. Dacă după o zi lungă la schi dacă doriţi să vă răsfăţaţi cu o băutură vă stau la dispoziţie multe posibilităţi de alegere. "Schlussliacht" (deschis doar iarna) un îndrăgit punct de întâlnire la staţia de vale a Schlick 2000. La fel de bine vizitat: "Leo's Stadl Bar". Iar pentru cei care încă doresc să continue distracţia este de recomandat "Kuhstall" sau "Nachtkast'l". Pentru o seară mai liniştită vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, diferite berării şi baruri.

Iar cei care preferă să facă mai multă mişcare pot să aleagă una dintre cele 12 derdeluşuri pentru săniuş din împrejurimi. În Fulpmes de exemplu de la staţia Mittelstation Froneben de 2,4 km lungime care duce până la vale. Acesta este depăşit de cel mai lung derdeluş natural de 6 km de la staţia de munte Elfer printr-un idilic peisaj prin valea Pinni până la Neder.

În Fulpmes vă stă la dispoziţie 80 km de trasee pentru drumeții de iarnă. O sugestie este să încercaţi căţărări pe ghiaţă. Acest sport o puteţi încerca de asemena şi în centrul de alpinism din staţiune. Vă puteţi relaxa în centrul de SPA din Neustift cu piscină interioară şi saună. Pe lângă toate acestea Gheţarul Stubaitalmai are încă o atracţie. La staţiunea Eisgrat la în jur de 30 m pe pârtie veţi găsi peştera de gheaţă Stubai, unde aflați totul despre fenomenele de ghețar. Pentru o zi de sport şi mai spectaculoasă faceţi o vizită "Air-Parc im Stubay"! Acest paradis acoperit de freestyle oferă parcoursuri şi diverse trambuline, printre care una pentru skateboards.

Snowpark: Stubaipark Schlick 2000, Free Nature Park Fulpmes

În centrul de schi Schlick 2000 sunt 2 snowpark-uri. "Stubaipark Schlick 2000" se află situat pe pârtia Sennjoch (Nr. 1), sub staţia Kreuzjoch. Aici mai multe kickere, rails şi boxen îi aşteaptă pe cei mai experimentaţi shredder.

eva mai departe în vale, la pârtie de sfârşit a văii (Nr. 1b) se găseşte un funpark deosebit de interesant: "Free Nature Park" este format exclusiv din elemente naturale, printre care o halfpipe naturală. Începătorii pot exersa pe mai multe jgheaburi şi caneluri, potrivite pentru primele trucuri.

Domeniul schiabil Schlick 2000 nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Schlick 2000

Raportul pentru Schlick 2000 este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Fulpmes

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Fulpmes

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex