Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Fügen

2.135 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 9,4
Informaţii despre domeniul schiabil
Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Cel mai înalt punct: 2.378 m
Cel mai jos punct: 600 m
Cota staţiune: 545 m
Instalaţii pe cablu: 43
Teleschiuri: 21
Telescaune: 13
Telecabine: 9
Total pârtii: 102 km
Pârtii:
33 km
Pârtii:
52 km
Pârtii:
17 km
Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. Datorită reţelei puse la punct de skibus-uri aveţi legături între toate staţiunile din Valea Ziller şi îndrăgitele domenii schiabile Hochzillertal-Hochfügen şi Spieljoch. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Fügen vă pune la dispoziţie chiar două zone de schi: Spieljoch şi Hochfügen/Hochzillertal. Staţia din vale a Hochfügen/Hochzillertal este situată la o altitudine de 1500 m şi puteţi ajunge comod cu skibus-ul de la Fügen. Aflându-se într-o vale alpină asigură zăpadă chiar şi pentru cei mai răsfăţaţi – până la sfârşitul lui aprilie. Partea superioară a văii este în special potrivită pentru schiorii care caută o zonă pe toate gusturile. Snow-park-ul cu Halfpipe asigură şi Fun & Action şi pentru Boarderi!

Legătura între zona Hochfügen şi Hochzillertal extinde oferta de pârtii la în jur de 89 km (incl. pentru schi de tură), printre care şi o coborâre de vale cu nocturnă, şi 39 de instalaţii pe cablu.

Zona Spieljoch vă pune la dispoziţie alţi 17,1 km de pârtii amenajate şi 4 km pentru schi de tură, un total de 7 instalaţii de transport pe cablu şi un "covor magic" pentru primele curbe pe zăpadă. Tabloul este completat de zăpada adânca de pe Geolsalm şi coborârea de 7 km până la Fügen, un vis chiar şi pentru cunoscători.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Fügen

Ca şi în multe alte domenii schiabile din Austria, şi în Zillertal îndrăgitul schi în nocturnă se numără printre variatele oferte pentru practica sporturilor de iarnă. În domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal vă aşteaptă direct două pârtii deschise până noaptea: în domeniul care aparţine de Fügen se iluminează o dată pe săptămână pârtia "Stephan-Eberharter-Goldpiste", de 2 km. Această coborâre de vale duce până la staţiile de mijloc şi de vale ale instalaţiei Hochzillertal în Kaltenbach. Din ianuarie până în martie, "noctambulii" au aici ocazia de a se da pe pârtiile roţii cu program prelungit de la 19:00 la 22:00, care pot fi în plus şi compplet înzăpezite artificial. Din Fügen ajungeţi la domeniul schiabil cu nocturnă cu skibus-ul gratuit.

În continuare vă aşteaptă la instalaţiile Lamark-Liften în Hochfügeno o altă coborâre iluminată pentru schi pe timp de noapte. De mai multe ori în sezon se organizează aici pe seară un Ski-Show.

Après-Ski Fügen

În comparaţie cu alte localităţi, relativ liniştite, în Zillertal, Fügen este "the place to be". Mici cabane pentru gustări, în stil tradiţional, vă aşteaptă, de exemplu pe coborârea de la Spieljoch. Odată ajunşi în vale, puteţi profita de Après-Ski: distracţie, dans şi flirt cât se poate, întâi pe terase şi în baruri, apoi petrecerea se mută în cluburi şi discoteci.

Un punct culminant al domeniului schiabil Kaltenbach-Hochzillertal este Kristallhütte, care se află la 2150 m înălţime la staţia de munte Kristall-Express şi oferă preparate culinare la preţuri atractive. Produse locale proaspete. În cabană vă aşteaptă un şemineu iar dacă vremea permite atunci este deschis şi terasă care pe lângă un bar oferă şi şezlonguri şi paturi de apă. Din sezonul 2013/2014 oferă în plus şi o cramă de vinuri.

Cei care cu toate acestea nu vor să se despartă de schiuri, poate profita pur şi simplu de pârtiile cu nocturnă! Dacă după schi vreţi să continuaţi sportiv vă stau la dispoziţie piscine, centre fitness şi zone SPA. În plus în Fügen se află termele "Erlebnistherme Zillertal" cu cel mai lung tobogan din vestul Austriei (133 m), bazine speciale şi zone de saună. Pentru relaxare puteţi face o drumeţie sau o plimbare cu sania trasă de cai.

Snowpark: Snowpark Betterpark Fügen

"Betterpark" Hochzillertal este situat chiar la telescaunul cu 8 locuri Schnee Express 8er-Sessellift la o altitudine între 2050 şi 2120 m, în domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen.

Are propria sa instalaţie pe cablu care vă duce direct şi comod sus, fără pauze lungi între diferitele runs. În park vă stau la dispoziţie 3 lines cu diferite grade de dificultate, pe care începătorii, avansaţii şi experţii îţi pot pune talentul la încercare. O delicatesă suplimentară este linia Jib de la finalul park-ului, care punctează cu diferite boxe şi rails. Din decembrie 2016 vă aşteaptă şi "Snowpark Lamark" la instalaţiile pe cablu Lamark. Este vorba de un "small park", cu 3 lines şi 13 elemente, pentru toate nivelele de dificultate!

După o zi lungă de freestyle sau pur şi simplu pentru o pauză între runs vă aşteaptă Chill Area cu Container, şezlonguri şi sound system pe măsură. În afară de Betterpark pasionaţii de fun şi freestyle sunt aşteptaţi în diverse alte Snowpark-uri în Zillertal - printre altele Mayrhofen, Gerlos sau la gheţar Hintertux.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Fügen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Fügen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex