Award
Evaluările turiştilor

Flirsch

1.276 Nr. evaluări:

93 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Arlberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.811 m Telecabine: 15
Cel mai jos punct: 1.300 m Total pârtii: 302 km
Cota staţiune: 1.154 m
Pârtii:
130 km
Instalaţii pe cablu: 87
Pârtii:
122 km
Teleschiuri: 27
Pârtii:
50 km
Telescaune: 45 Rute de schi: 200 km

Domeniu schiabil Arlberg

De la Flirsch puteți ajunge cu ușurință la St. Anton cu skibus-ul gratuit pe cel mai mare domeniu schiabil interconectat din Austria, domeniul schiabil Arlberg. Legătura dintre Anton, Stuben, Zürs și Warth-Schröcken există din sezonul de iarnă 2016/2017: datorită Flexenbahn, Trittkopfbahn I și II și Albonabahn 2, domeniile schiabile individuale au fuzionat într-unul mare. Cu 47 de cabine pentru 10 persoane fiecare, Flexenbahn-ul leagă Lech-Zürs de Stuben/Alpe Rauz și înlocuiește 120 de curse zilnice cu skibus-ul. În plus, prin ferestrele panoramice mari se poate admira o priveliște magnifică asupra văii Klostertal. Posesorii skipass-ului "Arlberg" au astfel la dispoziție un total de 302 kilometri de pârtie și 87 de teleschiuri!

Arlberg (1.300 - 2.811 m) este una dintre cele mai sigure regiuni cu zăpadă din întreaga regiune alpină. În combinație cu cele mai moderne instalații de producere a zăpezii, sunt garantate condiții excelente pentru pârtii. Cu toate acestea, Arlbergul nu este cunoscut doar pentru pârtiile bine pregătite, ci și ca o Mecca a freeride-ului: aici se găsesc în total aproximativ 200 km de pârtii cu zăpadă adâncă pentru o zi perfectă de powder. Familiile și începătorii sunt atrași de domeniile schiabile din jurul Flirsch, cu numeroase oferte de îngrijire a copiilor și multe pârtii albastre. Restaurantele montane de la Arlberger Bergbahnen oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit.

Parcul de distracții "STANTON PARK" din domeniul schiabil Rendl este un Eldorado pentru snowboarderi. Adevărații experți se îndreaptă spre pistele de curse testate de campionii mondiali de sub Kapall (2.330 m), în timp ce începătorii își fac ușor virajele pe Gampen.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Flirsch

În satul destul de liniștit și idilic Flirsch, există câteva moduri de a petrece o zi variată. Un exemplu pe derdelușul iluminat. În Flirsch și în Pettneu sunt disponibile trasee de drumeții de iarnă.

Cei cărora le place să petreacă nu trebuie să rateze legendarul après-ski din St. Anton. Aici aveți de unde alege, numeroase cabane de schi, cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl", vă invită deja să prindeți ultimele raze de soare pe pârtia din vale și să ciocniți un toast pentru o zi reușită la schi. Nimeni nu ar trebui să rateze o vizită la "Mooserwirt" - après-ski cu statut de cult!

Seara târziu viața se desfășoară în diverse baruri, pub-uri și discoteci. Un loc popular este "Kandahar", unde DJ internaționali și cocktailuri delicioase garantează o atmosferă minunată.

Snowpark: STANTON SNOWPARK Flirsch

Încadrat în impresionantul peisaj al Arlberg, se află renumitul "STANTON PARK", la staţia de munte a Rendl şi 2 instalaţii pe cablu vă aduc aici fără probleme. Situarea sa deosebită, chiar la terasa Rendl, permite atât vizitatorilor să observe riderii, cât şi celor din urmă să facă o pauză relaxată cu uşurinţă şi - de ce nu - să asume din când în când la rândul lor poziţia de spectatori. Satorită evenimentelor cum ar fi Acrobag Progression Tour, care a făcut în 2015 pentru prima oară etapă în Europa, şi-a asigurat un loc sigur în TOP-ul scenei.

"STANTON PARK" vă aşteaptă cu ofertă spectaculară, împărţită pe 3 areas cu diferite grade de dificultate (Pro, Advanced şi Beginner). Printre obstacole se numără diverse rails şi boxe, kicker până la 15 m, pipes, o wall-ride şi o big tube. Headshaper-ul René Friedl şi restul băieţilor au depus tot efoertul în a crea un park unic, care nu lasă nimic de dorit.

Pe lângă "STANTON PARK" există în domeniul schiabil şi o funslope cu salturi, curbe, tunel şi melc - o găsiţi la Galzig.

Cine are timp să ajungă şi în alte domenii schiabile ale regiunii, nu trebuie nici acolo să renunţe la freestyle. Atât în Lech cât şi la Sonnenkopf există câteva alte park-uri. Cel de la Lech am Arlberg are el 3 lines şi în plus mini-kickere pentru copii şi cel mai bună triple-kicker-Line din Alpi. Iar la Sonnenkopf oferta este perfectă pentru începători: Beginner-Funpark pune la dispoziţie 5 elemente medium şi o kicker line cu lungime între 3-5 m.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Arlberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Arlberg

Raportul pentru Arlberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Flirsch

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Flirsch

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter