Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Cel mai înalt punct: 2.096 m
Cel mai jos punct: 830 m
Cota staţiune: 790 m
Instalaţii pe cablu: 88
Teleschiuri: 21
Telescaune: 21
Telecabine: 28
Total pârtii: 270 km
Pârtii:
140 km
Pârtii:
112 km
Pârtii:
18 km
Evaluările turiştilor

Family Hotel Schloss Rosenegg

55 Nr. evaluări:

80 % Rată recomandări:

Cazare 7,3
Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Până bine de curând domeniul schiabil Fieberbrunn a fost considerat "cel mai bine ascuns domeniu din Alpi" şi era o destinaţie preferată în primă linie de freerideri, iubitorii de zăpadă adâncă şi snowboarderi. Aceasta s-a schimbat odată cu sezonul de iarnă 2019/2020: cu skipass-ul Ski Alpin Card când domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn s-a unit cu domeniile Zell am See/Kaprun şi vă oferă astfel acces la 408 km de pârtii şi 121 de instalaţii de transport – toate acestea cu un singur skipass!

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Dar asta nu înseamnă că vă veţi plictisi rămânând în domeniul schiabil Fieberbrunn: chiar la instalaţia pe cablu Reckmoosbahn vă aşteaptă de exemplu coborâri minunate pe zăpadă adâncă şi o half pipe cu nocturnă - "Lord of the Boards". Deosebit de atractivă este şi pârtia neagră mogul de la Reckmoos.

Dacă tot nu vă este de ajuns noua asociaţie - vă recomandăm Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass este valabil de exemplu în domeniile schiabile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal şi Wildschönau) şi vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe 2750 km de pârtii.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Fieberbrunn

Schiatul pe timp de seară este posibil în numeroase domenii schiabile din Austria, domenii ale căror instalaţii funcţionează şi pârtii sunt deschise şi după programul normal de lucru. În Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn lângă Fieberbrunn se află cea mai apropiată pârtie de schi cu nocturnă. Aceasta are în jur de 500 m şi este la telescaunul Schanteillift la Leogang. Schiatul pe timp de seară are loc de la Crăciun până la mijlocul lui martie în fiecare luni, joi şi sâmbătă între 19:00 şi 21:30 (în iarna 17/18). O altă pârtie cu nocturnă vă aşteaptă de luni până sâmbătă până la 21:30 (în iarna 17/18) la instalaţia pe cablu Unterschwarzachbahn la Hinterglemm, care duce la începutul pârtiei cu nocturnă. Pe lângă distracţia după apusul soarelui relativ calmă de pe pârtia de cca. 1,2 km, freestylerii se pot da pe Nightpark-ul local pe kickere şi rampe. Pasionaţii de schi în nocturnă cu skipass valabil pot profita de ofertă fără costuri suplimentare.

Après-Ski Fieberbrunn

Fieberbrunn oferă distracţie şi în afara pârtiilor! Cunoscute sunt în special "Enzianhütte" am Doischberg şi "Biwak", care se află chiar la staţia de vale. La discoteca "Tanzbar Tenne" sunt aşteptaţi cu uşile deschise iubitorii de petrecere. În Fieberbrunn există o varietate de restaurante şi baruri.

Pe lângă après-ski un număr incredibil de mare de oportunităţi de recreere aşteaptă turiştii. Astfel vă puteţi relaxa după o zi de schi activ la saună - vă stă practic la dispoziţie un sat întreg - şi vă reface pentru următoarea zi pe pârtii. În plus, vă veţi bucura de 35 km de trasee montane, drumeţii ghidate sau plăcute plimbări cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit. Dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru dvs. în Pillerseetal puteţi alege dintre 4 derdeluşe. Porţiunea de 2,5 km din Fieberbrunn sare şi nocturnă. În învecinata St. Ulrich există şi un patinoar.

Parcul de căţărări este deschis şi pe timp de iarnă şi oferă o experienţă deosebită în pădurea înzăpezită.

Snowpark: Snowpark Easy Park Fieberbrunn

Bine ascuns, dar foarte fermecător, domeniul schiabil Fieberbrunn complet este obligatoriu pentru practicanţii de freeski, freestyler și de iubitorii de zăpadă adâncă! Puncte principale în program sunt Reckmoos, Hochhörndl şi Wildseeloder. Mic şi mare îţi pot lăsa urmele pe zăpada neatinsă, fără necesitate de "escale" - nu degeaba în fiecare an este Fieberbrunn gazdă a unei etape Freeride World Tour.

Există unii printre dumneavoastră care vor să se aventureze chiar și la câteva salturi? Nici o grijă! "Easy Park", la stația de mijloc Streuböden este pregătit cu obstacole pe toate gusturile şi abia aşteaptă o vizită. 5 kicker, două piste inelate şi 4 box fac toţi banii pentru începători dar şi pentru cei cu ceva experienţă.

O altă delicatesă este Freeride - un Park Natural Park, care combină freeride cu freestyle şi oferă astfel o experienţă unică şi de neuitat. Pe o lungime de 800 m vă stă la dispoziţie o line cu 9 features (printre altele 1 drop, 1 corner-jump şi 4 powder-kicker, dintre care unul cu Uptree).

Domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria