Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Fieberbrunn

617 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.096 m Telecabine: 29
Cel mai jos punct: 830 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 790 m
Pârtii:
140 km
Instalaţii pe cablu: 70
Pârtii:
112 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
18 km
Telescaune: 21

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Este un card al superlativelor: skipass-ul Super Ski Card cu acces la 2750 km de pârtii, dintre care 2200 înzăpezite artificial cu 938 instalaţii pe cablu în două ţări şi şase landuri federale. Deja din sezonul 2016/2017 skipass-ul "Alpii Kitzbühel AllStarCard" s-a unit cu Salzburger Super Ski Card, pentru a permite ceva incredibil:Cu cei 3 gheţari, Kitzsteinhorn, Dachstein şi Mölltaler, acest Ultra-Skipass vă oferă distracţie pe pârtii 201 de zile şi incredibilă siguranţă de zăpadă. Pentru relaxare şi petrecere vă aşteaptă peste 800 de căbănuţe tiroleze şi salzburgheze. Printre cele 22 de regiuni de schi se numără renumitele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, Kitzbühel – Kirchberg, St. Johann în Tirol – Oberndorf, Steinplatte Waidring – Winklmoos, Ski amadé şi Arena Zillertal. Obligatoriu pentru orice iubitor de sporturi de iarnă!

În skipass este inclusă şi legătura între Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang şi instalaţiile din Fieberbrunn! Asigură accesul fără problme şi pauze peste graniţele dintre landurile Tirol şi Salzburg, pentru un total de 270 de km de pârtii (incl. ture de schi).

De la domenii liniştite şi uşoare pentru familii, pante largi de carving sau abrupte pentru experţi până la funpark-uri nu veţi duce lipsă de nimic!

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Fieberbrunn

În Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn lângă Fieberbrunn se află cea mai apropiată pârtie de schi cu nocturnă. Aceasta are în jur de 500 m şi este la telescaunul Schanteillift la Leogang. Schiatul pe timp de seară are loc de la Crăciun până la mijlocul lui martie. O altă pârtie cu nocturnă vă aşteaptă la instalaţia pe cablu Unterschwarzachbahn la Hinterglemm. Pe lângă distracţia după apusul soarelui relativ calmă de pe pârtia de cca. 1,2 km, freestylerii se pot da pe Nightpark-ul local pe kickere şi rampe. Pasionaţii de schi în nocturnă cu skipass valabil pot profita de ofertă fără costuri suplimentare.

Après-Ski Fieberbrunn

Fieberbrunn oferă distracţie şi în afara pârtiilor! Cunoscute sunt în special "Enzianhütte" am Doischberg şi "Biwak", care se află chiar la staţia de vale. La discoteca "Tanzbar Tenne" sunt aşteptaţi cu uşile deschise iubitorii de petrecere. În Fieberbrunn există o varietate de restaurante şi baruri.

Pe lângă après-ski un număr incredibil de mare de oportunităţi de recreere aşteaptă turiştii. Astfel vă puteţi relaxa după o zi de schi activ la saună - vă stă practic la dispoziţie un sat întreg - şi vă reface pentru următoarea zi pe pârtii. În plus, vă veţi bucura de 35 km de trasee montane, drumeţii ghidate sau plăcute plimbări cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit. Dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru dvs. în Pillerseetal puteţi alege dintre 4 derdeluşe. Porţiunea Direttissima din zona Rosenegg, Fieberbrunn are 2,5 km şi nocturnă. În învecinata St. Ulrich există şi un patinoar.

Parcul de căţărări este deschis şi pe timp de iarnă şi oferă o experienţă deosebită în pădurea înzăpezită.

Snowpark: Snowpark Easy Park Fieberbrunn

Freestylerii se vor simţi fantastic în Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. La staţia intermediară Streuböden este primul parc -„Easy Park“ care vă aşteaptă cu 5 kickere pentru toate nivelurile, două waves şi patru boxes.

O atracţie deosebită o constituie Freeride Park la instalaţia pe cablu Asitzmuldenbahn din Leogang – un parc natural, care uneşte zonele de freestyle cu freeride pentru o experienţă de neuitat! Aici se găsesc pe o lungime totală de 800 m diverse obstacole şi kickere.

Nitro Snowpark Leogang este şi el foarte îndrăgit, căci are foarte multe de oferit! Deservit de instalaţia pe cablu Asitz în Leogang vă aşteaptă cu big airs, corners, boxes şi rails diferite.

În plus, mai este un parc, "Easypark" care se află la instalaţia pe cablu Bernkogel din Saalbach. Acesta oferă îndeosebi începătorilor posibilitatea să exerseze cu cele trei mini-kickere şi boxes speciale pentru cei la început de drum.

Domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Raportul pentru Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Fieberbrunn

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Fieberbrunn

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex