Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Ellmau

283 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 820 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 90
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne regiuni de schi cu legături directe din lume! 288 km de pârtii preparate, 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi mai multe snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste! Pe lângă acesta în domeniul schiabil Ellmau-Going găsiţi şi un derdeluş cu nocturnă de cca. 4,5 km.

Din Ellmau puteţi urca cu telecabină Hi-Tech de 10 locuri, până la 1530 altitudine. Telecabine cu scaune încălzite şi Wi-Fi înlocuieşte cabina Hartkaiser şi este una din cele mai moderne din lume. La staţia de munte vă aşteaptă "Eldorado Hartkaiser" cu printre altele cu restaurant pentru copii şi şcoală de schi. Staţia de vale a fost extinsă, cu magazin de articole sportive, restaurant, bar de Après-Ski, garaj subteran şi psţiu încălzit pentru echipament.

Prin Hartkaiser se asigură legătura directă de la Ellmau la SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, incluzând coborâri care duc până în centrul staţiunii, în special de menţionat fiind coborârea de vale de 4,1 km de la Hartkaiser. Cei cu multă experienţă pot să încerce pârtia cu grad de dificultate superior de la Hartkaiser, existând în plus şi mai mult decât suficiente zone de zăpadă adâncă. Adevărate "delicatese" promit cele 80 de refugii în întreaga regiune.

Prin extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" vă stau la dispoziţie 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 domenii schiabile (v. regiunea de schi).

În cazul în care călătoriţi cu copii sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" veţi avea multe de descoperit!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Ellmau

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental fiecare din cele trei domenii schiabile Söll, Brixen şi în Westendorf are propria ofertă de schi cu nocturnă. Experta în acest sens este însă SkiWelt Söll, deoarece aici se află cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria. De miercuri până sâmbătă vă stau la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Cele 5 coborâri în apropiere de cabina Hochsöll precum şi de telescaunele Keat şi Hexen6er sunt şi ele iluminate artificial până la ora 21:30. Distracţie pe timp de seară oferă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri. Numeroase refugii şi un derdeluş la telecabina Hochsöll completează oferta de nocturnă. Posibilităţile extinse de schi în nocturnă din Söll presupun un skipass separat.

Pe lângă această ofertă deosebită, în SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental găsiţi şi în Brixen şi Westendorf două domenii schiabile cu nocturnă. La Westendorf este în fiecare marţi până la ora 21:00 o pârtie de 500 m. La instalaţia Schusterbühe la Brixen se află în schimb o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la ora 19:00. Şi în Westendorf şi Brixen se percepe o taxă pentru distracţia cu nocturnă.

Après-Ski Ellmau

Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat în Ellmau! Nu este de mirare că Ellmau este o staţiune foarte îndrăgită pentru sporturile de iarnă. Un punct forte în Ellmau reprezintă evenimentul săptămânal "Noaptea de Schi" a Ellmau, completată cu "Gluhwein" (vin fiert) şi muzică, dar ospitalitatea tipic tiroleză vă aşteaptă la oricare din cafenelele şi localurile gastronomice din regiune. Posibilităţile de săniuş la lumina lunii pe pârtia de 4,5 km lungime din Astberg, patinaj sau ice-stock (asemănător curling) vă vor îndemna la mai multă acţiune şi distracţie. La fel şi snowtubing sau o excursie cu elicopterul.Pentru aceia care preferă să se relaxeze după o zi de schi vor găsi ceea ce îşi doresc la piscina şi sauna centrului "Kaiserbades" din Ellmau. O alternativă poate fi o drumeţie pe zăpadă sau o plimbare extinsă cu sania trasa de cai.

Snowpark: Intersport Kaiserpark Ellmau

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă stau la dispoziţie mai multe snowpark-uri excepţionale. În Ellmau vă aşteaptă "Intersport Kaiserpark" la instalaţia pe cablu Tanzbodenbahn de la Hartkaiser. Pe easy Line începătorii pot încerca primele sărituri şi trucuri la boxes şi tubes. Celor mai avansaţi şi profesioniştilor le stă la dispoziţie atât o Medium Line, cât şi Pro Line, cu multe obstacole precum boxes şi rails, dar şi elemente de jib. Mai mult, în parc este şi o kicker line cu kicker de 5 m lungime şi roller de 8 m. În zona de chill al parcului vă puteți relaxa între coborâri sau după o zi de freestyle.

Dacă sunteți în căutarea unui funsport suplimentar în SkiWelt sunt încă două distracţii foarte speciale. În "Crazy Kangaroo Park" din Söll se organizează de patru ori pe săptămână o "sesiune de noapte" iar în "Big Playground" la Westendorf vă aşteaptă multe elemente pentru freestyleri şi "dependenţii de adrenalină". Cu Mini Playground pe zona de exersare, tot din Westendorf şi parcursul "Hans in Glück" la cabina omonimă există suficiente variante şi pentru începători.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ellmau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ellmau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex