Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Damüls

144 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Damüls-Mellau

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.050 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 690 m Total pârtii: 69 km
Cota staţiune: 1.430 m
Pârtii:
22 km
Instalaţii pe cablu: 19
Pârtii:
40 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
7 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 19 km

Domeniu schiabil Damüls-Mellau

Cu skipass-ul "3 Täler Pass" aveţi acces la în total 327 km de pârtii în 32 de domenii schiabile în Bregenzerwald, Großen Walsertal, Tiroler Lechtal, Rheintal, Laternsertal şi Klostertal (v. regiunea de schi)!

În partea alpină a Bregenzerwaldes găsiţi domeniul Damüls-Mellau, traversat de Mittagsspitze (2095 m). Pe o parte se află fosta staţie de cupă mondială Mellau, pe cealaltă micuţa staţiune Walserdorf Damüls. Legătura dintre domenii este asigurată de instalaţii pe cablu. Pe în jur de 88 km de pârtii (incl. rute de schi) acoperite de 19 de instalaţii pe cablu vă aşteaptă un domeniu schiabil plăcut, dar şi cu câteva provocări pentru cei atletici (de exemplu la telescaunul Hasenbühel).

Telescaunul de 8 locuri cu siguranţe pentru copii precum şi instalaţia Sunnegg sunt acoperite şi au scaune încălzite. În plus instalaţia Mellaubahn vă transportă în cabine de 10 locuri cu pereţi de sticlă cca. 2 km până în domeniul schiabil.

Mai dificile sunt pârtiile de pe pantele spre nord ale instalaţiei Sunnegg şi la Suttis – arătaţi ce ştiţi şi bucuraţi-vă apoi de pârtiile largi sau încumetaţi-vă pe cea de 8 km până în vale.

Snowboarderii au la dispoziţie multe coborâri largi şi şi pentru freerideri se găsesc multe posţiuni ideale off-piste cu zăpadă prăfoasă. Pentru pasionaţii de Freestyle se recomandă Burton Snowpark, cu un loc de joacă excelent.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Damüls

Schiul în nocturnă în zona centrală a Vorarlberg este concentrat în special în domeniul schiabil Faschina-Fontanella, la cca. 3 km depărtare de Damüls. Pentru distracţia nocturnă la schi instalaţia Gugernülli, de acolo de la marginea staţiunii Faschina (1486 m) rămâne în funcţiune până târziu seara. Din decembrie până în martie vă puteţi da pe plăci pe timp de seară cu mic şi mare în fiecare joi între 18:00 şi 21:00. Toţi titularii unui skipass valabil pot folosi pârtia cu nocturnă gratuit. Pe pârtiile iluminate ascultaţi în plus muzică ambientală, care conferă o notă deosebită experienţei. Cu skibus-ul gratuit ajungeţi fără probleme la pârtiile cu nocturnă de la de la Damüls, Mellau şi Au.

Après-Ski Damüls

În domeniu schiabil puteţi alege dintre numeroase localuri gastronomice cu terase mari. Dar şi după încheierea zilei de schi aveţi de unde alege, în vale: "Scharfe Eck" şi vis-a-vis "Kuhstall" sunt adrese îndrăgite ale schiorilor şi boarderilor în căutare de petrecere, o alternativă sunt terasele liniştite sau unul din numeroasele restaurante.

Cine preferă să mai petreacă un pic de timp în aer liber o poate face la o drumeţie prin peisajul minunat. În total 22,5 km de drumeţii sunt pergătite pentru vizita dvs.! Puteţi desigur alege o coborâre rapidă pe derdeluşul de 3,5 km Uga, care este şi el iluminat pe timp de seară.

Snowpark: Burton Snowpark Damüls

Damüls, care în combinaţie cu domeniul schiabil Mellau este cel mai mare domeniu din Bregenzerwald, îşi face reclama cu sloganul "satul cu cea mai multă nea din lume". Pante cu zăpadă prăfoasă asigurată şi variante off-piste fac inima tuturor iubitorilor de zăpadă adâncă să bată mai tare, atrag însă în special snowboarderii.

Cine, pe lângă zăpadă adâncă, iubeşte şi înălţimea se va simţi deosebit de bine la "Burton Snowpark Damüls", unde poate lucra la abilităţi. Paradisul de Freestyle are o crews care se ocupă constant să fie "în formă", cu diferite obstacole - reputaţia park-ului profită şi de situarea însorită şi de apropierea de instalaţia pe cablu Walisgadenlift. Printre elemente se numără rails, boxe, kickere, picknick tables şi o quarterpipe. În acelaşi timp la Chill-out-Area vă aşteaptă muzică modernă şi atmosferă relaxată.

Small Park la staţia de munte Uga de la Mainpark completează oferta. Aici vă puteţi da după plac pe o line cu 3 kickere, una cu 3 jib-tube şi banks şi waves. Cele două park-uri sunt legate unul de altul în mod natural şi alcătuie împreună "All Mountain Line" de la staţia de munte Uga până jos la staţia de vale a Walisgaden.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Damüls-Mellau nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Damüls-Mellau

Raportul pentru Damüls-Mellau este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Damüls

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Damüls

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex