Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Bürserberg (Brandnertal)

147 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Brandnertal

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 904 m Total pârtii: 52 km
Cota staţiune: 871 m
Pârtii:
23 km
Instalaţii pe cablu: 15
Pârtii:
28 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
1 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 13 km

Domeniu schiabil Brandnertal

Skipass-ul "Montafon Brandertal" vă permite accesul la 296 km de pârtii (incl. pentru schi de tură) situate la altitudini între 650 și 2430 m - 80% dintre acestea pot fi acoperite cu zăpadă artificială. Regiunile de schi incluse Silvretta Montafon, Golm, Gargellen, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe, Brandnertal, Muttersberg, Gurtis, Schnifis și Bazora dispun de 77 de instalații pe cablu moderne, cu ajutorul cărora ajungeți pe munte. Printre acestea, o adevărată atracție o constituie Panorama-Pendelbahn, la o altitudine de 1700 m, care leagă Brand și Buerserberg. Pe lângă pârtiile pentru copii și începători și programele pentru copii, în Brandnertal stă la dispoziția sportivilor pasionați de cascadorii funpark- ul ”Backyards”.

Brandnertal este, nu în ultimul rând, recunoscut ca paradis al tururilor. Trei rute vă stau la dispoziție - printre care cea mai fermecătoare: un tur pe cel mai înalt vârf al Raetikon-ului, Vf. Schesaplana.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bürserberg (Brandnertal)

Chiar la marginea staţiunii Brand, una din cele 2 staţiuni principale ale domeniului schiabil Brandnertal şi vecin mai mic al Bürserberg, se poate practica schi în nocturnă o dată pe săptămână la teleschiul Schedlerhof care funcţionează pentru distracţie şi seara pe pârtia de începători. Zilele exacte pentru schi în nocturnă sunt afişate la destinaţie. Cu un skipass valabil mai multe zile şi card-ul Brandnertal Card distracţia cu nocturnă este gratuită.

În unele din serile cu schi în nocturnă se organizează şi competiţii pentru oaspeţi, la care se poate participa contra unei mici taxe. Pentru un sfârşit de seară reuşit sunteţi aşteptaţi la localul apropiat "Thomy’s Liftstüble".

Après-Ski Bürserberg (Brandnertal)

Fanii Après-Ski-ului în Brandnertal au de ales între multitudinea de locale din Brand- oferta variată de la muzică populară live și până la beat-urile dj-urilor. Iubitorilor de mișcare, le stau la dispoziție o multitudine de variante drumeții montane - printre care cele mai misterioase sunt cele spre ansamblurile monolitice sau cele sus pe platoul Tschgla. Aici, în Alpii Rona, drumeții pot face pauză pentru a se delecta cu produse proaspete alpine, dar pot și să tragă cu ochiul la procesul de fabricare al brânzeturilor în tradiționalele cășării. Coborâri uimitoare cu sania sunt posibile nu numai pe pârtiile de săniuș de 2 km din Bürserberg, ci și pe celelalte 4 pârtii de derdeluș care se găsesc pe teritoriul Brandnertal-ului, cea mai lungă, de aproape 10 km, fiind Schattenlagant-Rodelbahn în Brandt. Marţea şi joia puteşi să vă bucuraţi derdeluş chiar şi noaptea, la nocturnă, în Brand şi Bürserberg. Mai multe detalii la destinaţie.

Pentru cine dorește să experimenteze ceva cu adevărat inedit, atunci au de ales între două atracții remarcabile. Una dintre ele sunt cei 19 câini Husky ai lui Anton Kuttner alias "Husky Toni" care îsi conduce oaspeții în drumeții cu rachete de zăpadă prin pădure, acompaniați de câini sau la o plimbare cu sania trasă de câini. Copiii pot lua chiar și cursuri de condus sania trasă de câini.O aventură în adevăratul sens al cuvântului veți experimenta la cățărat: în domeniul de cățărat pe gheață Flurschrofa, aveți șansa să dovediți o cascada înghețată.

Snowpark: Snowpark Backyards Bürserberg (Brandnertal)

Snowpark-ul ”Backyards” din Brandnertal este unul dintre cele mai lungi funpark-uri din Voralberg şi vă oferă aproape 40 de obstacole diverse precum kicker, rails şi boxes. Parcul este mereu înnoit şi transformat astfel sezon de sezon pentru a prezenta mereu câte ceva nou.

Zona de relaxare vă aşteaptă cu muzică după timpul petrecut după bunul plac, în freestyle. Datorită line-urilor flexibile şi personalizate pentru toate gradele de dificultate parcul este potrivit pentru toată lumea. Cel mai uşăr ajungeţi aici cu telegondola cu 8 locuri Palüd.

Domeniul schiabil Brandnertal nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Brandnertal

Raportul pentru Brandnertal este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bürserberg (Brandnertal)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bürserberg (Brandnertal)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex