Award
Evaluările turiştilor

Bruck am Ziller

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 579 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Cu "Zillertal Superskipass" aveți de ales între 542 de kilometri de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, în Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, în domeniul schiabil Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch, precum și în Wildkogel Arena din Bramberg. Domeniile schiabile sunt conectate într-un mod exemplar prin intermediul unui autobuz și al navetei gratuite cu trenul. De câțiva ani, Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile! Astfel, puteți împărtăși cele mai recente experiențe și cele mai importante momente cu cei dragi de acasă direct (a se vedea regiunea de schi).

De la Bruck puteți ajunge la Fügen în doar câteva minute cu mașina, unde puteți intra direct în domeniul schiabil "Ski-optimal Hochzillertal-Hochfügen". Datorită legăturii dintre Hochfügen și Hochzillertal, aveți la dispoziție acolo aproximativ 93 km de pârtii variate. Din decembrie 2018, noua telegondolă Wimbachexpress cu 10 locuri va înlocui vechea telegondolă Krössbichl cu 4 locuri. Noua stație superioară găzduiește noul restaurant Albergo, exclusiv italian, și este situată la aproximativ 180 m, mai sus, de unde aveți mai multe pârtii. Stația din vale a pârtiei Hochfügen Ski Dorado este situată la 1.500 m deasupra nivelului mării și este ușor accesibilă din Fügen cu skibus-ul. Valea înaltă le asigură pasionaților de sporturi de iarnă zăpadă garantată până la sfârșitul lunii aprilie și este ideală pentru oricine caută un domeniu schiabil care să se potrivească tuturor cerințelor. Noile teleschiuri fac accesibil un teren minunat până la 2.600 m deasupra nivelului mării.

Domeniul schiabil Spieljoch oferă alți 21 km de pârtii excelent pregătite, un total de zece teleschiuri și covoare magice pentru primele viraje în zăpadă. Pantele fantastice cu zăpadă adâncă de pe Geolsalm și coborârea de 7 km spre Fügen vor stârni sunete de emoție chiar și printre schiorii experimentați. Ca o avanpremieră a conexiunii peak-to-peak între domeniile schiabile Hochzillertal-Hochfügen și Spieljoch în sezonul 2019/20 a fost deja înființată o conexiune de skibus, care circulă din oră în oră între stația din vale Spieljoch din Fügen și Kaltenbach din Hochzillertal.

Un punct de atracție special este schiatul de noapte pe pârtiile iluminate din Kaltenbach, care are loc o dată pe săptămână. Și freestylerii se pot bucura de domeniul schiabil pe popularul Betterpark.
Hartă a pârtiilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Bruck am Ziller

Mecca après-ski Hochzillertal are aproape tot ce aveți nevoie pentru a încheia cu succes o zi la schi! Cabane rustice, confortabile și pășuni alpine se înșiră de-a lungul pârtiilor și vă ademenesc cu șezlonguri și șeminee deschise. Kristallhütte și Wedelhütte sunt deosebit de exclusiviste. După aceea, Postalm și Seetal's Schirmbar, direct la stația din valea Hochzillertal, vă invită să vă bucurați de Jagertee și vin fiert.

Cei care s-au săturat de schi și de agitația de după schi vor găsi un program alternativ relaxant în Bruck am Ziller și în împrejurimi. Mai multe trasee de drumeție duc din sat în lumea pitorească a munților, cum ar fi excursia de două ore spre Spitzerköpfl (809 m) sau traseul panoramic spre Reither Kogel (1.336 m). Cu toate acestea, puteți ajunge la acest traseu de 2,5 ore doar după ce ați urcat cu telecabina Reitherkogel. O alternativă mai puțin sportivă pentru a cunoaște mai bine zona este nostalgicul tren Zillertal Railway. Este greu de imaginat un mod mai romantic și mai lipsit de stres de a explora Zillertal. Pentru iubitorii de apă, merită o excursie la Erlebnistherme Zillertal din Fügen, în apropiere. De la tobogane de apă spectaculoase la o zonă de SPA cu peisaj de saună, fiecare membru al familiei va găsi aici multă distracție. Pentru meditația de seară, veți găsi o gamă largă de hanuri, baruri și pub-uri confortabile în satele învecinate Schlitters, Strass și, bineînțeles, Fügen.

Snowpark: Snowpark Betterpark Bruck am Ziller

Recomandat în mod special este "Betterpark" din domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen, care este ușor accesibil din Bruck am Ziller cu skibus-ul. Parcul este situat direct la telescaunul de 8 locuri Schnee Express, la o altitudine de 2.120 m. Există trei linii în parc, cu diferite niveluri de dificultate pentru începători, intermediari și profesioniști. Un punct de atracție suplimentar este linia de jib de la capătul parcului, care prezintă diferite boxes și rails. Cel mai mare punct de atracție este probabil în egală măsură kicker-ul XL, care promite un spectacol pe măsură pentru observatorii din telescaun, și superpipe-ul de 100 m lungime, care se află puțin mai jos de parc, la o altitudine de 1.950 de metri. După o zi lungă de freestyle sau pentru a lua o pauză în timpul curselor, și zona de relaxare cu containere, șezlonguri și un sistem de sunet adecvat vă invită să zăboviți.

Hartă Snowpark Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bruck am Ziller

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bruck am Ziller

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter