Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Bruck am Großglockner

401 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.029 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 768 m Total pârtii: 61 km
Cota staţiune: 756 m
Pârtii:
29 km
Instalaţii pe cablu: 22
Pârtii:
23 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
9 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 11 km

Domeniu schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun.

În Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3203 m altitudine.

Cu ai săi 61 km de pârtii Gheţarul Kitzsteinhorn vă aşteaptă cu pârtii de dificultate medie, potrivite în special pentru începători şi cei care o zi le schi liniştită. Pârtiile largi pentru carving şi coborârile lungi, "atletice", cum ar fi cea de 5 km de la instalaţia Magnetköpfl fac inima oricărui schior să bată mai tare. De la Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau Panoramabahn, sau cu K-onnection direct din centrul staţiunii.

De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (la cota 2000). Aici se vor simţi ca acasă şi începătorii şi cei cu experienţă. Cei cu un nivel şi mai avansat pot profita de coborârea Trassa - cea mai dificilă din întreaga regiune şi cu peste 4 km lungime, Black Mamba în schimb le oferă o provocare considerabilă cu unghiul său de 63%.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, cu multe pârtii albastre şi largi. Instalaţia vă oferă în plus şi posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune.

Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da după plac pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. Până în 2023 Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bruck am Großglockner

Austria are multe domenii schiabile cu nocturnă de oferit, astfel desigur şi în apropiere de Bruck am Großglockner, în domeniul schiabil Zell am See-Kaprun. La instalaţia Ebenbergbahn în Zell am See vă puteţi da şi după apusul soarelui în fiecare marţi, joi şi vineri, programul de seară începe excepţional în aceste zile deja de la 18:30 (programul normal de zi se încheie în schimb la 15:00). Până la ora 21:00 puteţi schia pe "Nightslope", pârtia de 1,5 km cu iluminare artificială. O caracteristică specială a acestei pârtii este vederea minunată asupra staţiunii Zell am See şi luminilor sale. Cu un skipass valabil mai multe zile puteţi profita de posibilităţile de schi în nocturnă fără costuri suplimentare. Dacă nu aveţi un asemenea skipass, puteţi bineînţeles achiziţiona un bilet doar pentru schi în nocturnă la destinaţie.

Après-Ski Bruck am Großglockner

După o zi pe schiuri vă stau la dispoziţie numeroase localuri de Après-Ski în întrega zonă. Un debut liniştit îl puteţi face la micile refugii din domeniul schiabil Schmittenhöhe. Mai târziu aveţi posibilitatea de a încheia ziua în unul din restaurante.

25 de km de drumeţii vă permit să descoperiţi împrejurimile idilice şi chiar să ajungeţi la Zell am See şi Kaprun, La centrul sportiv Bruck vă stă la dispoziţie şi un patinoar natural.

Pentru relaxare vă aşteaptă numeroase instalaţii SPA, de exemplu îm Kaprun TAUERN SPA. Pentru Après-Ski tipic austriac în schimb se recomadă o excursie la Zell am See (la cca. 6 km).

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Bruck am Großglockner

În cele trei domenii schiabile vă stă la dispoziţie o ofertă foarte extinsă pentru freestyle. Adresa principală este Kitzsteinhorn, unde îi aşteaptă pe dependenţii de adrenalină nu mai puţin de 4 arii variate.

La "Easy Park" sunt bineveniţi copii şi începătorii, să-şi dezvolte abilităţile pe rainbow box, o rail line şi 2 kickere. "Central Park" este rezervat în schimb avansaţilor şi profesioniştilor. 6 m de straight tube, diferite rails şi kickere /6 - 12 m) şi un Pro Jump de 18 m fac din vis realitate! Sus de tot, la 2900 m se află "Glacier Park", deschis însă doar toamna şi primăvara cu Easy Line, Kicker Line ş Jib Line pentru începători şi avansaţi. Pe lângă snowpark-uri există şi o fun line cu pista ondulată şi ca punct culminant al regiunii este o super-pipe de 150 m lungime şi 6,5 m înălţime - cea mai înaltă din Austria dealtfel.

Următoarea staţie este "Funpark Schmitten", pe Schmittenhöhe îi aşteaptă în principal pe avansaţi şi începători obstacole din belşug, de la rails prin kickere şi boxes până la spins. Distracţie promite şi "Schmitten XXL", o funslope de 1300 m lungime cu diverse obstacole.

Un al treilea park este dedicat în schimb în principal familiilor: "Maisi-Phantasiepark" are porţiuni ondulate şi mici rampe pentru copii şi astfel condiţii perfecte pentru primele încercări de Freestyle.

În sfârșit, un alt parc se adresează în primul rând familiilor cu copii: "Schmidolin's Dragon Park" le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a face primii pași în freestyle, cu pârtii de valuri și rampe mici. Un alt punct de atracție este Kidsslope de pe Glocknerwiese.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Raportul pentru Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bruck am Großglockner

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bruck am Großglockner

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex