Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Bad Goisern

48 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,9
Informaţii despre domeniul schiabil
Dachstein West
Cel mai înalt punct: 2.100 m
Cel mai jos punct: 780 m
Cota staţiune: 504 m
Instalaţii pe cablu: 44
Teleschiuri: 22
Telescaune: 11
Telecabine: 11
Total pârtii: 131 km
Pârtii:
44 km
Pârtii:
80 km
Pârtii:
7 km
Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Dachstein West

Domeniu schiabil Dachstein West

Domeniul schiabil "Dachstein-West" vă oferă acces la 131 km de pârtii foarte variaţi. Puteţi să vă bucuraţi de multe domenii în regiunea Dachstein şi Salzkammergut, cum ar fi Dachstein West, Abtenau, Feuerkogel şi Freesports Arena Krippenstein. Pentru toate nivele de cunoştinţe veţi găsi aici o coborâre potrivită, tipice pentru regiune sunt însă pârtiile largi, uşoare sau de dificultate medie prin pădure. Skibus-urile gratuite asigură transferul facil între staţiuni şi astfel la punctele speciale de atracţie, din care fac parte autobuze gratuite de schi asigura transferul facil între de exemplu coborârea grea "Alexandra Meissnitzer Trail" de la Abtenau şi "Zinken Steilhang" la Roßfeld. O destinaţie foarte populară pentru snowboarderi este parcul de la Hornspitzbahn cu Jumps, Rails şi Tables - un paradis pentru Freestylers!

Cabinele de 8 locuri Donnerkogel şi Panorama Jet Gosau permit confort mai mare şi coborâri mai rapide. În plus există în domeniul schiabil şi un club pentru cei mici, care oferă supraveghere pe ore sau zilnică (pentru copii peste 1 an).

Circuitul de schi panoramic "Panoronda" are un total de 44 km lungime şi oferă o experienţă variată pe pârtii bine bătute şi marcate. Refugii tradiţionale şi terase vă aşteaptă la pauze plăcute, în special pentru a profita de vederile minunate.

În domeniul schiabil Dachstein West la schi de primăvară vă aşteaptă în fiecare an săptămâna "Gaudiwoche", cu program bogat pe pârtii şi în afara lor - zilnic delicatese culinare, Early-Morning-Skiing, Skiline-Challenges şi muzică în direct, DJ’s şi Après-Ski. Printre puntele principale ale programului se numără de exemplu plimbări gratuite cu sania trasă de câini sau maşinile de zăpadă, antrenamente şi coborâri cu nocturnă.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bad Goisern

În domeniul schiabil Dachstein West aveţi posibilitatea să vă bucuraţi de schi şi după căderea întunericului. Astfel, vă aşteaptă în micul domeniul schiabil de lângă instalaţia pe cablu Ötscherlift din Gosau să vă distraţi şi seara. Partea inferioară a pârtiei de vale este luminată între orele 18:30 şi 20:30. Pârtia roşie îşi aşteaptă vizitatorii să se bucure de schi la nocturnă pe cca. 1 km lungime. Oferta de schi seara se lărgeşte şi pentru începători şi cei mici cu pârtia Brumsipiste, de lângă staţia de vale a instalaţiei pe cablu Hornspitzbahn. Cei care vor să se bucure de o gustare sau o băutură după schi pot să se abată la Hornspitz-Schirmbar. Mai jos de Hornspitz-Express se găseşte şi o pârtie de competiţii precum şi Ötscher Kids Park cu obstacole vălurite şi curbe mai strânse.

Après-Ski Bad Goisern

După o zi plină pe pârtii sau o drumeţie lungă prin împrejurimi multe refugii tradiţionale şi restaurante vă invită seara la o masă cu produse tradiţionale regionale. Pentru o vizită "istorică" vă recomandăm staţiunea vecină satul Bad Ischl, aceasta fiind rezidenţa de vară a împăratului Franz Joseph I. în secolul XIX şi locul unde a avut loc logodna sa cu viitoarea împărăteasă Sissi. Merită însă şi o plimbare prin Hallstatt şi în jurul lacului cu acelaşi nume, la sud de Bad Goisern. În 1997 frumoasa localitate a fost declarată patrimoniu mondial cultural. Aici arhitectura unică se combina cu natură de neuitat - o experienţă pe care nu puteţi să o pierdeţi. Cei care preferă distracţia până târziu în noapte sunt aşteptaţi la renumita discotecă "en-joy".

Snowpark: Bad Goisern

Domeniul schiabil "Dachstein West" are un total de patru park-uri şi face toţi banii pentru freestyler! Dacă doriți să porniți direct din Gosau ideal este "Playground Snowpark Gosau", chiar la instalația de vale, cu instalație proprie și diverse obstacole.

Cei care caută riscul ultimativ trebuie să dea o tură la snowpark-ul "Dachstein West" și să profite de multitudinea de opțiuni! Obstacole cum ar fi curved box de 7 m, diverse kickere medii și o rail pipe dublă vă poartă pe lângă un jib box, un pro-kicker cu table de 10 m şi un wall-ride în aer! Toate acestea par prea riscante? Nici o problemă, deoarece există şi destule elementele care permit şi începătorilor să se descopere imponderabilitatea. Shaperi profesionişti garantează "Shred-Sessions" excelente şi fac din park o staţie obligatorie cei care se plictisesc aproape pe pârtiile marcate. Datorită unui hotspot Wi-Fi puteți fi de asemenea întotdeauna "la zi" și împărtăşi noile succese imediat.

Tuturor le stau la dispoziție și "Rookie Park" în Russbach și "Youngsters Freestyle Park" în Annaberg" - ideale pentur începători.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Dachstein West nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Dachstein West

Raportul pentru Dachstein West este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bad Goisern

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bad Goisern

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex