Evaluările turiştilor

Bad Gastein

919 Nr. evaluări:

90 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,6

Regiune de schi Ski amadé

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 2.700 m Total pârtii: 760 km
Cel mai jos punct: 600 m
Pârtii:
275 km
Instalaţii pe cablu: 270
Pârtii:
390 km
Teleschiuri: 133
Pârtii:
95 km
Telescaune: 90
Telecabine: 47
Cu skipass-ul Ski amadé vi se deschid porţile la 760 km pârtii şi în jur de 270 instalaţii de transport pe cablu şi astfel la posibilităţi neaşteptate în Landul Salzburg. De la leagănul de 4 munţi de la Schladming, Ramsau şi extinsa Salzburger Sportwelt, prin Hochkönigs Winterreich şi Großarltal până la valea Gastein vă stă la picioare unul din cele mai mari domenii schiabile ale lumii!

Pârtiile sunt variate, de la coborâri line pentru începători şi familii până la zăpadă adâncă şi rute mai aventuroase şi fiecare tip de schior va găsi aici ceva potrivit. Şi dacă nu vă săturaţi şi vreţi să continuaţi şi după căderea întunericului - vă stau la dispoziţie pârtiile cu nocturnă de la Flachau, Bad Gastein şi Schladming.

Pe boarderi îi aşteaptă diverse Snowpark-uri şi numeroase elemente, cum ar fi Quarterpipes sau Boardercross! Astfel nu stă nimic în calea unei vacanţe ideale la schi!

Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 400 hot-spots Wi-Fi în Ski amadé - la funpark-uri, refugii sau la staţiile instalaţiilor accesul este simplu şi gratuit şi cel mai extisn de acest tip din zona alpină.

Profitaţi de Wi-Fi gratuit şi downloadaţi aplicaţia Ski Amadé Guide pentru smartphone. Aceasta nu numai că vă oferă hărţile domeniilor schiabile, toate instalaţiile pe cablu, refugiile şi unităţile de cazare, dar dispune şi de un Friend Tracker, astfel încât să vă localizaţi prietenii şi să puteţi întâlni. Ziua dvs. la schi va fi astfel monitorizată prin înregistrarea kilometrilor parcurşi, cotele atinse şi viteza pentru o experienţă de neuitat.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Bad Gastein

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Bad Gastein

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter