Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Au

12 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Diedamskopf

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.060 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 820 m Total pârtii: 25 km
Cota staţiune: 800 m
Pârtii:
15 km
Instalaţii pe cablu: 8
Pârtii:
5 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
5 km
Telescaune: 2 Rute de schi: 10 km

Domeniu schiabil Diedamskopf

Cu skipass-ul "3 Täler Pass" aveţi acces la peste 327 km de pârtii în în total 32 domenii schiabile (vezi regiunea de schi). Domeniul schiabil cel mai apropiat este Diedamskopf (la cca. 2 km de Au) şi vă pune la dispoziţie 25 km variaţi de pârtii. Este domeniiul schiabil cu cele mai înalte staţie de munte în Bregenzerwald (2060 m). Domeniul schiabil este în mod special iubit de familii pentru pârtiile uşoare ţi de dificultate medie. Parcul de aventură de 300 m² pentru copii de vârstă între 3 şi 8 ani completează oferta pentru familii.

Dar freerideri se simt bine aici: pentru ei merită să încerce dintre toate coborârea Diedamskopf de 10 km, în timp ce depăşiţi o diferenţă de nivel de 1200 m. În plus sunt oferte şi pentru freeride la"Pleasure Diedamspark" cu Box, Kickern, Rails şi Jumps se vor simţi în schimb boarderii ca acasă. Alte delicatese sunt schiul şi săniuşul în nocturnă la Grunholzlift, care au loc de două ori pe săptămână.

Dacă doriţi să faceţi o pauză vă puteţi bucura de peisajul montan minunat şi panorama minunată de pe una din terasele multelor restaurante.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Au

Pasionații sporturilor de iarnă care își petrec vacanța de schi în Pădurea Bregenz din Au-Schoppernau și care nu se mai satură de schi și snowboarding sunt atrași de Au la orele serii. Telescaunul Grundholz T-bar de la periferia satului deservește o pârtie de aproximativ 800 m lungime, care este iluminată de două ori pe săptămână pentru popularul schi nocturn. În fiecare miercuri și vineri, între orele 19.00 și 22.00, distracția la schi are loc în nocturnă pe pârtia pentru familii. Pe lângă schi, pe pârtia ușor înclinată se poate face și tobogan de noapte. La fața locului se pot închiria tobogane. După schi și săniuș, confortabila "Lifthüsle" de la poalele pârtiei vă invită să savurați vin fiert și Jagertee. În cazul în care condițiile de zăpadă sunt favorabile, schiul de noapte are loc în fiecare săptămână din decembrie până în martie.

Après-Ski Au

În domeniul schiabil vă aşteaptă numeroase localuri gastronomice cu terase mari şi baruri. Dar şi după coborâre distracţia continuă în vale: Pub-ul "Ski-Inn" este un loc de adunare îndrăgit al schiorilor şi boarderilor şi sâmbăta este şi muzică live. Dacă doriţi să încheiaţi ziua liniştit există multe restaurante deschise care vă aşteaptă cu specialităţi regionale şi internaţionale. dacă în schimb vreţi ceva mai sportiv puteţi alege dintre multele derdeluşe, patinoar, plimbări cu săniile trase de cai sau câini.

Snowpark: Snowpark Pleasure Diedamspark Au

În Au im Bregenzerwald garantat inima fiecărui schior bate mai repede! Indiferent dacă pe schi sau pe snowboard, aici cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi! Pleasure Diedamspark este una dintre cel mai bune parcuri din regiune şi este preparat zinic de o echipă de experţi. 28 de elemente diferite asigurate de QParks, lider pe piaţă.

Linia pentru începători cu 4-6 m butter boxe şi jump-uri mici chiar şi începătorii se simt bine aici. Pentru nivel mediu şi avansaţi sunt pregătite diferite boxe, jibs, jumps, rails şi tubes. Cu înălţimi de până la 10 m aici fiecare salt este o experienţă de neuitat.

Pentru cei care vor să ia o pauză au la dispoziţie şezlonguri în zona de chill. Pe ritmul muzicii aici puteţi experimenta noile trucuri.

Domeniul schiabil Diedamskopf nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Diedamskopf

Raportul pentru Diedamskopf este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Au

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Au

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex