Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Aschau

115 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,8
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 567 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în domeniul schiabil Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, precum și în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena din Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Nici domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este departe! Legătură între zona Hochfügen şi Hochzillertal extinde oferta de pârtii la variaţi 102 km (incl. rute de schi), şi 8 km pentru schi de tură - datorită altitudinii cu zăpadă până la sfârşitul lui aprilie. O delicatesă este aici coborârea de vale de 11 km către Aschau. Acoperiţi de la Öfelerjoch la Aschau în jur de 1800 metri de altitudine şi un shuttle care circulă din 15 în 15 minute vă duce înapoi la staţia de vale din Kaltenbach. Aici vă puteţi da până târziu seara pe pârtia de vale. Este o destinaţie ideală pentru schiorii care apreciază în primul rând versatilitatea unui domeniu schiabil. Din decembrie 2018 noua telecabină cu 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte fostul telescaun de 4 locuri Krössbichl. Staţia de munte adăposteşte noul şi exclusivul restaurant italienesc Albergo şi se află cu cca. 180 m mai sus, astfel se crează noi coborâri. În plus este o nouă legătură peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch .

De la cca. 5 km de Aschau puteţi accesa Zillertal Arena, unde vă aşteaptă 147 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu. Domeniul extins, până la 2805 m altitudine oferă atât schiorilor cât şi boarderilor coborâri variate, cum ar fi "Abfahrt Nr. 36" (Coborârea nr. 36) în Krummbachtal. De asemenea sunt multe posibilităţi de free-ride sau schi în zăpadă adâncă, de exemplu la Vorkogel.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer: acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Aschau

De la Achau la următoarea pârtie cu nocturnă nu trebuie să mergeţi mult. În staţiunea învecinată Kaltenbach coborârea de vale a domeniului schiabil Hochzillertal-Hochfügen vă aşteaptă la schi până la ora 22:00. "Stephan-Eberharter-Goldpiste" este singura cu iluminare artificială din Zillertal care pote fi în plus şi complet acoperită cu zăpadă artificială. Pârtia roşie cu o lungime de 2 km duce de la staţia intermediară a instalaţiei Hochzillertal-Seilbahn la cea de vale. În sezonul de vârf din ianuarie până în martie vă puteţi da aici sub lumina reflectoarelor pe durata programului prelungit de funcţionare.

În plus puteţi schia târziu seara şi în Hochfügen. La instalaţiile Lamark iubitorii de nocturnă beneficiază pe lângă pârtia de nocturnă şi de un spectacol deosebit. La mai multe date instructorii de schi locali organizează un show cu lumini şi pirotehnică. Accesul la acest domeniu cu nocturnă este facilitat de skibus-ul gratuit.

Après-Ski Aschau

După o zi plină pe zăpadă, Aschau vă oferă pe seară liniştea necesară pentru a vă reface forţele din plin pentru a doua zi. Culisa este ideală pentru drumeţii şi momente romantice de vacanţă, plimbări cu sania trasă e cai sau o excursie la lumina torţelor. Sunt posibile însă şi seri cu muzică şi delicatese tipice văii Ziller.

Un highlight al domeniului schiabil Kaltenbach-Hochzillertal este Kristallhütte nominalizat de cel mai mare test-portal din lume Skiresort.de ca cea mai bună cabană din anul 2014. Cabana se află la 2150 m înălţime la staţia de munte Kristall-Express şi oferă preparate culinare la preţuri atractive. Produse locale proaspete. În cabană vă aşteaptă un şemineu iar dacă vremea permite atunci este deschis şi terasă care pe lângă un bar oferă şi şezlonguri şi paturi de apă.

Viaţă de noapte animată în nu foarte îndepărtata staţiune Mayrhofen.

Snowpark: Snowpark Betterpark Aschau

Din Aschau aveţi posibilitatea să ajungeţi repede pe două domenii schiabile cu zone excelente de freestyle. Una din cele mai apropiate alternative este la Hochzillertal cu parcul "Betterpark Hochzillertal". Trei Line de diferite grade de dificultate oferă obstacole pentru începători şi avansaţi. În plus este li un jib line cu box şi rail. Pe lângă toate aceste pe cei experţi îi aşteaptă un kicker de 20 m.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Aschau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Aschau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex