Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Annaberg im Lammertal

216 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 7,8
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Annaberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.100 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 780 m Total pârtii: 131 km
Cota staţiune: 778 m
Pârtii:
44 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
80 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
7 km
Telescaune: 11 Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Annaberg

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 131 km de pârtii. Cele 44 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. Bucuraţi-vă de ore întregi de schiat pe pârtii foarte bine preparate în domeniile Gosau, Russbach şi Annaberg, Freesports Arena Dachstein Krippenstein, precum şi în domeniile mai îndepărtate Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz şi Dürrnberg, care sunt conectate între ele prin intermediul skibus-urilor. Din centrul de schi Annaberg im Lammertal aveţi acces direct în domeniul schiabil Dachstein West.

Nu doar începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi, ci şi cei avansaţi şi freeriderii vor găsi aici o ofertă excelentă de pârtii, care promite multă varietate. Multă distracţie vă aşteaptă şi pe pârtiile Gaudipisten: cu porţiune de slalom, instalaţii de snowcross, pârtie ondulată şi pârtii mogul. Cui nu-i ajunge, este aşteptat la schi în nocturnă la instalaţia Ötscherlift.

Pentru toţi începătorii pârtiile largi şi bine pregătite sunt ideale pentru primele încercări. Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi!

Diversele Snow-Park-uri îşi deschid porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Snowpark-ul Dachstein-West din domeniul schiabil Russbach este cel mai mare şi cel mai variat şi vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables. Freeriderii aunt aşteptaţi la rândul lor în special la Freesports Arena Krippenstein.

Chiar lângă pârtie la staţia de vale a Donnerkogelbahn se află mini-club-ul Fuxis Kinderclub, care se ocupă de copiii de la 1 an în sus. personalul este specializat şi vorbeşte engleză (contra cost). Să schieze corect tehnic învaţă cei mici la "lumea copiilor" Fuxis Kinderland, cu ajutorul instructorilor şi a mascotei Fuxi.

Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare.

Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 13 hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Annaberg im Lammertal

În domeniu schiabil Dachstein West puteţi extinde skipass-ul pentru schi în nocturnă. În zona instalaţiei de vale a Hornspitzbahn este iluminată cu nocturnă în afara programului tradiţional o pârtie roşie şi cu 1 km lungime - o dată pe săptămână. Orarul de deschidere extraordinar este de la 18:30 la 20:30 în fiecare vineri, ceea ce se aplică şi vecinei Brumsiland (pentru copii) aşa cei mici nu se simt discriminaţi în ceea ce priveşte schiatul în nocturnă. La partea de jos a coborârii de vale se află şi barul-terasă Hornspitz, pregătit cu program de lucru şi pentru cei care schiază în nocturnă. Pentru şi mai multă distracţie pe schiuri seara mergeţi la instalaţia Hornspitz-Express, unde vă aşteaptă o secţiune de competiţie precum şi Ötscher Kids Park.

Après-Ski Annaberg im Lammertal

După o zi perfectă pe pârtii, atmosfera în Annaberg im Lammertal este mai degrabă liniştită, puteţi petrece ore plăcute în familie la o partidă de curling sau de săniuş sau la o plimbare cu rachetele de zăpadă sau cu sania trasă de cai pe Joachimsberg.

Multe refugii montane şi restaurante vă aşteaptă cu bunătăţi tradiţionale austriece şi nu doar. În întreaga regiune Dachstein-West există în schimb şi destulă acţiune: parapantă, snow-bike şi o mulţime de sporturi de sală asigură multă varietate.

Snowpark: Snowpark Dachstein West Annaberg im Lammertal

Domeniul schiabil "Dachstein West" are un total de patru park-uri şi face toţi banii pentru freestyler!

Cei care caută riscul ultimativ trebuie să dea o tură la snowpark-ul "Dachstein West" și să profite de multitudinea de opțiuni! Obstacole cum ar fi curved box de 7 m, diverse kickere medii și o rail pipe dublă vă poartă pe lângă un jib box, un pro-kicker cu table de 10 m şi un wall-ride în aer! Toate acestea par prea riscante? Nici o problemă, deoarece există şi destule elementele care permit şi începătorilor să se descopere imponderabilitatea. Shaperi profesionişti garantează "Shred-Sessions" excelente şi fac din park o staţie obligatorie cei care se plictisesc aproape pe pârtiile marcate. Datorită unui hotspot Wi-Fi puteți fi de asemenea întotdeauna "la zi" și împărtăşi noile succese imediat.

Cine nu vrea să exerseze printre profesionişti merită să facă o vizită la "Ötscher Kids Park" in Gosau, "Rookie Park" în Russbach și "Youngsters Freestyle Park" în Annaberg".
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Annaberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Annaberg

Raportul pentru Annaberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Annaberg im Lammertal

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Annaberg im Lammertal

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex