Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Alpbach

297 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Ski Juwel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.025 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 690 m Total pârtii: 97 km
Cota staţiune: 975 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
54 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
13 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 16 km

Domeniu schiabil Ski Juwel

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal prin intermediul telecabinei vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu skipass-ul "Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 46 instalaţii pe cablu între 830 şi 2 025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă.

Copiii vor găsi oferta pe măsura de exemplu la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel, pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 16 km de rute marcate.

La diversele pârtii din Niederau ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit, dar şi în Alpbach vă stau la dispoziţie nu mai puţin de 3 cabine care vă duc comod în domeniiul schiabil. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Race 'n' Boarder Arena la Niederau.

O inovaţie din iarna 2016/2017: măsuraţi-vă viteza pe porţiunea de competiţie Eva-Maria Brem de la Reither Kogel!

În plus puteţi alege dintre 20 de "Hotzones", pentru acces gratuit Wi-Fi.

Cu extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi regiunea de schi), puteţi profita şi de mai mult de experienţa dvs. la schi: cu acest card acces nelimitat în 22 de domenii schiabile din Tirol şi Salzburg, cu 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu!

Ce schior nu visează să fie printre primii care lasă urme pe pârtia proaspăt bătută? "First Line Skiing" în Ski Juwel permite tuturor celor care se trezesc devreme această experienţă deosebită. Apoi sunt aşteptaţi cu un mic dejun consistent la una din cabanele tradiţionale şi astfel este garantat startul perfect în ziua de schi!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Alpbach

Domeniul schiabil Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau se numără printre cele mai bune domenii schiabile cu schi în nocturnă din Austria. În apropiere de Alpbach, la Reither Kogel vă stau la dispoziţie vinerea şi sîmbăta în jur de 6 km de pârtie cu iluminare artificială pe 3 pârtii, între 18:30 şi 21:15. Instalaţiile Reitherkogelbahn, Nordlift şi Brandachlift sunt responsabile pentru urcarea schiorilor. Joia se aprinde şi la coborârea pentru familii nocturna, pentru schi de tură. În această zi instalaţiile pe cablu nu funcţionează.

În plus la Wildschönau în domeniul schiabil Roggenboden vă puteţi da pe timp de seară şi pe schiuri, şi cu săniuţa. Aici sunt iluminate cu nocturnă în fiecare miercuri şi joi de la 19:30 la 21:00 2 pârtii largi şi înzăpezite, care sunt în acelaşi timp şi derdeluşuri. Skipass-ul pentru schi în nocturnă poate fi cumpărat la destinaţie.

Après-Ski Alpbach

Après-Ski în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau începe la unul din refugiile primitoare de pe pârtie, aici puteţi lua în linişte o masă copioasă - apoi atmosfera devine mai animată. Fanii Après-Ski-ului sunt aşteptaţ la Liftstüberl, la Achenwirt, la Postalm şi Jakober unde finalul zilei de schi este celebrat pe măsură.

Dacă pentru dvs. e ceva prea multă petrecere vă puteţi răsfăţa culinar în unul din numeroasele restaurante sau participa la o drumeţie cu torţe sau la săniuş cu nocturnă. În Alpbachtal există în total 8 derdeluşuri - două din ele în Alpbach şi Inneralpbach. Patinoarul din staţiune, drumeţii cu rachetele de zăpadă, drumeţii ghidate de iarnă şi plimbări cu trăsura trasă de cai sunt alte posibilităţi.

Pentru doza extra de adrenalină vă recomandăm un zbor în tandem cu parapanta: zburaţi la 1000 m, cu vedere inegalabilă asupra Wildschönau. Programări posibile zilnic.

Alpbachtaler Lauser- Sauser este o altă atracţie specială: este vorba de un roller coaster alpin de 1035 m, 134 m diferenţă de nivel şi numeroase salturi şi învârtiri - o experienţă specială pentru mic şi mare. Dar atenţie: nu uitaţi să zâmbiţi, punctul foto nu este departe...

Snowpark: Sugarparks Snowpark Alpbach

Pe Wiedersbergerhorn în Alpbach visele de Freestyle devin realitate! Vă gândiţi poate la acele salturi incredibile de la televizor, pe care nu le pot face decât profesioniştii şi sportivi de vârf? În acest caz, este vorba de vise un pic diferite: snowparcul a fost proiectat pentru a satisface nevoile familiilor şi începătorilor care şi-au dorit întotdeauna să sfideze gravitaţia şi să zboare peste propriile limite! "Snowpark Alpbachtal" invită în primul rând la distracție în atmosferă familiară și atrage cu mini-dealuri și şanţuri pe cei mai curajoşi dintre începători. La "Family Park" vă aşteaptă un speed booster de 6 m, un rainbow butter box de 6 m, un wave butter box de 6 m lungime şi un kicker de 2 m care alcătuiesc peisajul perfect pentru cei care îndrăznesc pentru prima oară să intre în un snowpark. Ce fac între timp experţii? Ei bine au la dispoziţie un"jip - şi kicker area" cu kicker de 4 m lungime, roller de 5 m, kicker de 6 m, unul de 10 m şi flat box de 4 m, flat butter box 5 m, mail box 5 m, jib tank 5 m, rainbow box 6 m, wave jump box 6 m, straight industry 6 m, flat down rail 8 m şi flat down box 8 m.

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau are de oferit 2 park-uri, cărora li se alătură Race'n'Boarder Arena la Tennladenhang cu porţiune permanent deschisă de slalom gigant şi viteză şi o carving area, cu alte kickere, boxe şi rails pentru distracţie garantată.

Domeniul schiabil Ski Juwel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ski Juwel

Raportul pentru Ski Juwel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Alpbach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Alpbach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex