Evaluările turiştilor

Achenkirch

157 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,2

Domeniu schiabil Christlum

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.800 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 950 m Total pârtii: 27 km
Cota staţiune: 916 m
Pârtii:
6 km
Instalaţii pe cablu: 11
Pârtii:
16 km
Teleschiuri: 7
Pârtii:
5 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Christlum

Domeniul schiabil "Christlum" (950 - 1800 m) cu 27 km de pârtii este cel cu cele mai multe coborâri din regiunea Achensee. În total 13 instalaţii pe cablu asigură accesul comod, pârtii variate de la carving până la pârtii mogul garantează distracţia pentru mic şi mare.

Coborârea de vale este cea mai lungă pârtie a domeniului şi din întreaga regiune cu 4 km lungime. Pentru mai multă adrenalină încercaţi coborârea "Gföllalmgrabenabfahrt" cu 2 km lungime şi o diferenţă de altitudine de 500 m. Pentru boarderi stau la dispoziţie în Christlum Boardercross, Halfpipe şi numeroase trambuline pentru freestyle.

La staţia de munte "Christlum-Express" starurile de mâine ale pârtiilor sunt aşteptate la grădiniţa de schi pentru primele alunecări. Siguranţa de zăpadă este o caracteristică a domeniului, 100% din pârtii dispunând de instalaţii de producere artificială a zăpezii. Cine apreciază libertatea off-piste alege în Regiunea Achensee în special munţii Karwendel şi Rofan şi nenumăratele posibilităţi pe care aceştia le oferă pentru tururi de schi.

Nici cei "dependenţi" de internet nu vor avea de ce să se plângă: cu cardul de oaspete au acces rapid şi necomplicat la reţeaua gratuită Wi-Fi şi se pot informa despre pârtii şi schi, dar şi rămâne mereu în contact cu familia!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Achenkirch

Regiunea din jurul Achensee este diferită de fortăreţele apres-ski, fiind un loc de linişte şi natură frumoasă. Zilele aici curg aici confortabil şi plăcut. Mâncăruri şi băuturi rafinate, muzică, divertisment şi concerte, o seara tipică tiroleză sunt câteva din ofertele de care puteţi profita. Dacă vreţi totuşi ceva mai animat barul Saletti vă aşteaptă la staţia instalaţiei pe cablu Christlum la Apres-ski.

Dintre activităţile dinamice care vă stau la dispoziţie fac parte numeroase şi variate trasee de iarnă pentru drumeţii în jurul lacului şi staţiunile din jurul acestuia, precum şi un derdeluş. Achenkirch oferă în plus snowtubing precum şi tenis de sală şi squash, echitaţie şi piscină acoperită.

Snowpark: Snowpark Christlum Achenkirch

Snowboarder-ii şi freestyler-ii au parte de distracţie în domeniul schiabil Christlum. Direct sub telescaunul cu 4 locuri Christlum-Express este o porţiune de boardercross, unde se află mai multe rails şi kickere. În condiţii bune de zăpadă, aici se poate forma chiar o halfpipe naturală, care invită la salturi mari şi mişcări impresionante.

Pentr şi mai multă adrenalină, Tirolul vă aşteaptă şi cu alte snowpark-uri, printre care Vans Penken Park în Mayrhofensau Stubai Zoo în Neustift.

Domeniul schiabil Christlum nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Christlum

Raportul pentru Christlum este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Achenkirch

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Achenkirch

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter