Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Abtenau

436 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 8,6

Domeniu schiabil Dachstein-West

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.100 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 780 m Total pârtii: 131 km
Cota staţiune: 714 m
Pârtii:
44 km
Instalaţii pe cablu: 44
Pârtii:
80 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
7 km
Telescaune: 11 Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Dachstein-West

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 131 km de pârtii, în domeniul schiabil Dachstein West cu Gosau, Russbach şi Annaberg precum şi Freesports Arena Dachstein Krippenstein şi celelalte domenii Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz şi Dürrnberg. Cele 44 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. Domeniul schiabil mic dar bun Karkogel cu porţiunile de cupă mondială "David-Zwilling" şi "Alexandra-Meissnitzer" sunt la doi paşi de cazare. În doar câteva minute ajungeţi şi la domeniul schiabil Postalm, care aparţine încă de Abtenau.

Russbach, la cca. 9 km de Abtenau este un punct de acces foarte bun pentru domeniul combinat Dachstein-West. Skipass-ul pentru regiune permite accesul la coborâri fantastice în diverse domenii schiabile - între care legătura este exemplară datorită skabus-urilor gratuite. Oferta de pârtii este deosebit de potrivită pentru începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi, cu pârtii bune şi variate. Dar există şi pârtii cu porţiune de slalom, contracronometru, valuri şi mogul. Cui nu-i ajunge mişcarea poate continua în nocturnă la instalaţia.

Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi!.

Diversele Snow-Park-uri îşi deschid porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Snowpark-ul Dachstein-West din domeniul schiabil Russbach este cel mai mare şi cel mai variat şi vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables. Freeriderii aunt aşteptaţi la rândul lor în special la Freesports Arena Krippenstein.

Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare.

Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 13 hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Abtenau

Şi în domeniu schiabil Dachstein West schiorii pot face din noapte-zi. Pe partea de vale de la Gosau vă stă la dispoziţie un mic domeniu schiabil cu nocturnă, care vă aşteaptă cu distracţie şi după orele de funcţionare tradiţionale. Partea inferioară a coborârii de vale de la instalaţia Ötscherlift este iluminată artificial pentru schi seara o dată pe săptămână. În jur de 1 km măsoară această pârtie cu nocturnă, care este clasificată ca fiind roşie şi este aşadar o plăcere şi pentru cei mai avansaţi. Din oferta de nocturnă face parte şi pârtia de exersare din Brumsiland, în apropiere de staţia de vale a instalaţiei pe cablu Hornspitzbahn. Ambele pârtii au orare de deschidere extraordinare, de la 18:30 la 20:30 în fiecare vineri. Barul-terasă Hornspitz de la finalul coborârii de vale este pregătit cu program de lucru şi pentru cei care schiază în nocturnă.

Après-Ski Abtenau

Fanii Après-Ski se îndreaptă după ziua pe plăci către refugiile şi barurile cu terasă din domeniul schiabil, cum ar fi Knittlhütte la Karkogel sau către barurile şi discotecile din staţiune. Specialităţi locale dar şi bucătărie internaţională vă stau la dispoziţie în diversele localuri gastronomice şi restaurante.

De răsfăţat vă puteţi însă răsfăţa nu doar cu bunătăţi ci şi cu multe tratamente de relaxare, de exemplu Aqua Salza Golling, termele Heiltherme Bad Vigaun şi Therme Amadé - toate trei în apropiere de Abtenau.

Cine este în căutare de mişcare, este aşteptat cu drag la o drumeţie pe zăpadă sau la unul din tururile de schi prin munţii Tennengebirge. Derdeluşul de 3,2 km de la Karkogel este o atracţie deosebită, cu instalaţia sa de nocturnă. Puteţi însă accelera în Abtenau şi în afara pârtiilor sau a derdeluşului, de exemplu la snowbike sau airboard. O altă posibilitate de petrecere a timpului liber este bineînţeles şi patinoarul local.

Snowpark: Snowpark Dachstein West Abtenau

Domeniul schiabil "Dachstein West" are un total de patru park-uri şi face toţi banii pentru freestyler!

Cei care caută riscul ultimativ trebuie să dea o tură la snowpark-ul "Dachstein West" și să profite de multitudinea de opțiuni! Obstacole cum ar fi curved box de 7 m, diverse kickere medii și o rail pipe dublă vă poartă pe lângă un jib box, un pro-kicker cu table de 10 m şi un wall-ride în aer! Toate acestea par prea riscante? Nici o problemă, deoarece există şi destule elementele care permit şi începătorilor să se descopere imponderabilitatea. Shaperi profesionişti garantează "Shred-Sessions" excelente şi fac din park o staţie obligatorie cei care se plictisesc aproape pe pârtiile marcate. Datorită unui hotspot Wi-Fi puteți fi de asemenea întotdeauna "la zi" și împărtăşi noile succese imediat.

Cine nu vrea să exerseze printre profesionişti merită să facă o vizită la "Ötscher Kids Park" in Gosau, "Rookie Park" în Russbach și "Youngsters Freestyle Park" în Annaberg".
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Dachstein-West nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Dachstein-West

Raportul pentru Dachstein-West este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Abtenau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Abtenau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex