Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Rezervă în siguranţă

Rezervarea unei vacanţe presupune încredere! Din acest motiv este foarte important pentru noi să o oferim clienţilor noştri posibilitatea de a rezerva în siguranţă pachetul dorit. Retribuirea sumelor achitate în caz de insolvenţă este asigurată de Swiss Re şi suntem desigur şi membri Asociaţiei de Turism germane - Deutschen Reiseverband - a treia ca mărime în domeniu din întreaga lume. Recomandări bune sunt o condiţie de bază pentru a fi membru DRV. La noi rezervaţi în siguranţă!

DRV

Asociaţia Agenţiilor şi Operatorilor de Turism din Germania

DRV este cea mai mare organizaţie de tur-operatori şi agenţii de turism din Germania.

Criterii de admitere
  • Cel puţin 2 recomandări a întreprinderii, de exemplu de la deja-membri ai DRV, sau de la respectiva bancă comercială (recomandările se ridică chiar de către DRV)
  • În cazul tur-operatorilor turistici dovada de acoperire a sumelor achitate de către clienţi
  • Suficient capital şi contabilitate la zi
Swiss Re

Swiss Re

Swiss Re este un agent european de asigurare a clienţilor în caz de insolvenţă a tur operatorului, obligatorie prin lege în Uniunea Europeană. Mai multe informaţii despre asigurarea de insolvenţă găsiţi aici.
www.zoover.ro

Zoover Recenzii de vacanţă

Pentru ca clienţii noştri să aibă o perspectivă neutră asupra cazărilor oferite le recomandăm să verifice evaluările hotelurilor pe www.zoover.ro. Pe lângă descrierile mai exacte ale cazărilor găsiţi pe acest site şi fotografii autentice şi videouri. Evaluările vă stau la dispoziţie în toate limbile europene.